Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Prime İlk 3 Ay Sınırsız Evde İnternet Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1571 defa incelendi
  • Puan : star star star 44 incelemede 3,34 puan almıştır.
Türk Telekom Prime’la kat kat bir hayat ayda sadece 74.90'a sizi bekliyor.

Prime İlk 3 Ay Sınırsız Evde İnternet Kampanyası’nda evde sınırsız internet deneyimi Prime ayrıcalıklarıyla beraber sizleri bekliyor. Kampanya kapsamındaki 100 GB AKN’li paketlerimizden birine gelin, ilk 3 ay otomatik olarak geçeceğiniz Fullimitsiz paketlerle sınırsız internetin keyfini çıkarın.

Kampanya Kapsamındaki Tüm Paketler:

Kampanya Kapsamındaki Paketler

Bağlantı Hızı

Adil Kullanım Noktası

Kampanya İndirimli Fiyatı

ULTRANET LİMİTSİZ

16 Mbps'ye kadar

100 GB

İlk 3 Ay AKN YOK

72,90 TL x24 Ay

FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ

24 Mbps'ye kadar

100 GB

74,90 TL x24 Ay

FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ

35 Mbps'ye kadar

100 GB

81,90 TL x24 Ay

FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ

50 Mbps'ye kadar

100 GB

88,90 TL x24 Ay

FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ

100 Mbps'ye kadar

100 GB

107,90 TL x24 Ay


Kampanya Detayı:
  • Kampanyadan bireysel yeni Türk Telekom Prime müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilirler.
  • Kampanya fiyatları 24 ay boyunca indirimli olup taahhüt süresi sonunda yürürlükteki tarife ücreti geçerli olacaktır.
  • Kampanya kapsamında kampanyaya katılan müşterilerimiz ilk 3 ay otomatik olarak Fullimitsiz (AKN’siz) paketlere taşınarak sınırsız internetten faydalanacak, 4. ay itibariyle 100 GB AKN’li pakete geçiş yapacaktır.
  • Kampanyaya katılan müşterilerimiz Prime ayrıcalıklarından faydalanabilecektir.
  • Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (18 TL), Prime İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası kapsamında 24 ay boyunca aylık 10TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dâhildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dâhil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dâhil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 10TL'dir.
    Kampanyadan Yalın İnternet hizmeti (telefonsuz olarak) ile de yararlanılabilmektedir. Yalın internet tercihinde, Yalın internet erişim ücreti (aylık 18 TL) kampanya kapsamında 24 ay boyunca aylık 10TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dâhildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 10 TL (vergiler dâhil) Devre Hazırlama Ücreti, kampanya kapsamında ücretsizdir.
  • Yeni aboneliklerde alınan 192 TL (KDV dâhil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 8 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dâhildir.
  • Kampanya Katılım Ücreti; Kampanya katılımlarında alınan 48TL (KDV dâhil) Alo Paket veya Yalın İnternet kampanya katılım ücreti, 24 ay boyunca aylık 2TL taksitle ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dâhildir.
  • Yukarıda kampanya kapsamında sunulan internet paketinin ücretlerine aylık 2 TL olan internet paketi kampanya katılım ücreti dâhildir.
  • Daha önce Türk Telekom evde internet hat sahibi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar Türk Telekom evde internet başvurusu yapması durumunda bu kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere ilk faturaya yansıtılır.
  • Satış anında, kampanya kapsamında, modem 24 ay boyunca indirimli olarak aylık 3TL taksitle sunulmaktadır. Bulunduğu lokasyonda Fiber altyapısı (FTTH) olan müşterilerimizin internete erişimi için modem kullanım hakkı ücretsiz sunulmaktadır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.
  • Türk Telekomünikasyon A.Ş'den ses hizmeti alınmıyor olması halinde FİBERNET aboneliğinin iptal edilmesi veya her halükarda ses hizmeti ve FİBERNET Paket aboneliğinin birlikte iptali halinde, FİBERNET abonelerinin kullanımına sunulan HGW modemlerin, iptal başvurusunda eksiksiz iade edilmemesi durumunda, modem teslim tutanağında belirtilen bedeller tahsil edilir.
    Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Prime İlk 3 Ay Sınırsız İnternet Kampanyası’yla Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlerine ek olarak aylık 30 TL (vergiler dâhil) olacak şekilde ve toplam 150 TL’ye kadar (vergiler dâhil) faturaya yansıtılır.
  • Kampanya kapsamında modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dâhil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir.
  • Pakete dâhil hizmetlerin (ay içinde) abonelik başlangıcından ay sonuna kadar gerçekleşen kullanımının bedeline Aylık Kısmi Kullanım Ücreti denir. Paket aktivasyon tarihinden ay sonuna kadarki (son gün dâhil) internet ve telefon kullanım bedelleri, seçilen hizmetlere ait paketlerin kampanyadaki indirimli ücreti üzerinden hesaplanarak ilk faturaya yansıtılır.
  • Kampanya taahhüt süresi içinde kampanya başlangıcında seçilen internet paketinin aylık standart tarife ücretinden düşük olmamak kaydıyla kampanyaya dâhil paketlere geçiş yapılabilir.
  • Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilir.
  • Kampanya taahhüt süresi içerisinde kampanyaya dâhil olmayan hizmetlere geçilememektedir.
  • Aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve taahhüt ihlali olarak değerlendirilir.
  • Müşterinin dâhil olduğu kampanyayı ve/veya aboneliğini iptal etmesi halinde; taahhütnamenin abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, rayiç cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilir. Ancak müşteri taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, varsa kurulum ücretinin ve taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • İnternet paketleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
  • Abone, seçtiği paketin bağlantı hızına kadar destekleyen hızı  kullanacak olup, bu  hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) AKN'ye (adil kullanım noktasına) ulaştığında  AKN sonrası hızı, seçilen paketin bağlantı hızına göre, tablodaki değerlere düşürülecektir.



İlgili etiketler : Türk Telekom Prime, Tarife, Türk Telekom, Ev İnterneti, Adsl, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ağustos 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2017
  • Trafik

    : 1571