Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Mobil İşyerim Ücretsiz Deneme Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1932 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 3,36 puan almıştır.
Mobil hattını Türk Telekom’a taşıyanlara tam 2 ay ücretsiz denetiyor.

2 ay deneme süresinden sonra 29TL’den başlayan paketlerle fiber gücünü yaşamak için sizi Türk Telekom Ofis ve mağazalarına bekliyoruz.

Ücretsiz Deneme Kampanyası kapsamında Mobil İşyerim Süper, Mobil İşyerim Maksi ve Mobil İşyerim Ultra tarifelerden birini tercih ederek 2 fatura dönemi boyunca paket ücreti ödemeden faydalanabilir. 2 fatura dönemi içerisinde memnun kalmayan müşterilerimiz paket ücreti ödemeksizin tarifelerini değiştirebilir yada aboneliğini sonlandırabilir.

2 fatura dönemi ücretsiz deneme süresinin ardından 12 fatura dönemi boyunca ücretli ve taahhütlü süre başlar ve taahhüdün başında seçilen paket ücretleri yansımaya başlar.

Tarife

Konuşma

SMS

İnternet

Hediye

Ücret

Mobil İşyerim Süper

1000

1000

2GB

2GB

29TL

Mobil İşyerim Maksi

2000

2000

3GB

3GB

39TL

Mobil İşyerim Ultra

2000

2000

4GB

4GB

49TL


Ücretsiz Deneme Kampanyasına Katılmak İçin;
- Kampanyaya katılmak isteyen bireysel müşterilerimizin numara taşıma işleminin gerçekleşmesinin ardından ilk 60 gün içerisinde SMS veya 444 5 444 İşyerim Çağrı Merkezi aracılığıyla taahhüt vermesi gerekmektedir.
- SMS ile taahhüt vermek için DENEME 2 AY -> 5555 yaz.
- Kampanyaya katılmak isteyen kurumsal müşterilerimizin ise numara taşıma işleminin gerçekleşmesinin ardından ilk 60 gün içerisinde Kurumsal İletişim Merkezleri,444 5 444 İşyerim Çağrı Merkezi veya SMS aracılığıyla taahhüt vermesi gerekmektedir.
- Kurumsal İletişim Merkezleri aracaılığı ile taahhüt verildiği durumda, kampanya taahhütnamesi imzalanmalıdır.

Kampanya Detayı:
  • Kampanya 10.02.2016 – 30.04.2016 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
  • Mobil İşyerim tarifelerinden asgari 12 ay yararlanmayı taahhüt eden ve belirtilen tarifeye; numara taşıyan müşterileri için geçerlidir; 2 fatura dönemi paket ücreti olmadan sonraki 12 fatura dönemi boyunca belirtilen tarifeler için sunulan indirimli fiyatlardan faydalanabileceklerdir.
    -Kampanyanın geçerli olduğu tarifeler: Mobil İşyerim Süper Tarifesi, Mobil İşyerim Maksi Tarifesi, Mobil İşyerim Ultra Tarifesi
    -Taahhüt kapsamındaki aylık ücret indirimleri taahhüt verilen fatura dönemi itibariyle tarifenin aylık sabit ücreti üzerinden uygulanmaya başlanacak olup, ücretsiz deneme dönemi olan ilk 2 fatura dönemi sonrsı 12 fatura dönemi boyunca geçerli olacaktır. 12 fatura döneminin bitiminden itibaren tarifenin taahhütsüz aylık ücreti geçerli olacaktır.
    -Tarifeden taahhütlü aylık ücret ile yararlanmak için numara taşıma işleminin gerçekleşmesinin ardından ilk 60 gün içerisinde 444 5 444 İşyerim Çağrı Merkezi veya SMS aracılığıyla taahhüt verilmesi gerekmektedir.
    -Üst paketlere geçiş durumunda hattın taahhüdü ve indirimi devam edecektir.
    -Kampanyanın geçerli olduğu tarifelerden birini kullanan müşterilerimizin satın aldığı ek sms, internet ve dakika paketleri, indirim kampanyasına dahil edilemez.
    -Kampanyanın geçerli olduğu tarifelerden yararlanmış hatların herhangi birinin kampanyaya katılım tarihinden itibaren taahhüt edilen süre içerisinde haberleşmeye kapatılması, başka bir operatöre taşınması, üçüncü kişiye devredilmesi, faturasız sisteme geçirilmesi, tarifesinin daha düşük sabit ücretli bir tarife ile değiştirilmesi, tarifesinin kampanya kapsamı dışındaki herhangi bir tarife ile değiştirilmesi de dahil herhangi bir sebeple yukarıdaki taahhütlerin yerine getirilmemesi durumunda, kapatma/kapatılma/devir/numara taşıma/faturasız hatta geçirme/başka bir tarifeye geçiş tarihine kadar aboneye sağlanan toplam indirim bedelleri ile tarafımızdan tahsil edileceği belirtilen ancak henüz tahakkuk etmemiş toplam tarife sabit ücret bedellerinin karşılaştırılarak, bu karşılaştırma sonrasında düşük olan abone lehine miktar Türk Telekom tarafından abonenin son faturasına cezai bedel olarak yansıtılacaktır.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Kampanyaları, Deneme Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2016
  • Trafik

    : 1932