Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Limitsiz İnternette Yılın Kampanyası

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1230 defa incelendi
  • Puan : star star star 38 incelemede 2,89 puan almıştır.
Türk Telekom'dan Yılın Kampanyası!

Şimdi İnanılmaz Hızlar İnanılmaz Fiyatlarla Türk Telekom'da...

Türk Telekom yeni Limitsiz internet kampanyası ile Fiber İnternet paketlerinde inanılmaz fiyatlar sunuyor. 8 Mbps, 12 Mbps ve 24 Mbps hız seçenekleriyle sunulan paketler 74,90 TL'den başlayan fiyatlarla abone olunabiliyor. 24 ay kalma sözünüzde geçerli olacak kampanyada online başvurularla ekstra 50 TL indirim, Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Yılın Kampanyası'yla Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilere 150 TL Hoş Geldin İndirimi sunuluyor.

Paketler;
S
8 Mbps
Fiber İnternet
Limitsiz
AVANTAJLAR
74 ,90 TLX 24 AY

M
12 Mbps
Fiber İnternet
Limitsiz
84 ,90 TLX 24 AY

L
24 Mbps
Fiber İnternet
Limitsiz
104 ,90 TLX 24 AY

Kampanya Detayı:
Kampanya fiyatları 24 ay boyunca indirimli herşey dahil sabit fiyatlardır.
Online Başvurulara Özel 50 TL İndirim: Web Sitesi ya da Çağrı Merkezimiz üzerinden yapılan başvurularda 2 ay boyunca 25TL, toplamda 50TL fatura indirimi sunulur.
Her şey dahil fiyat: İnternet ücret tablosunda gösterilen ücretler içerisinde; bağlantı ücreti, erişim ücreti ve internet paket ücreti toplam ücreti gösterir.
150 TL Hoş Geldin İndirimi: Diğer internet servis sağlayıcıdaki internet aboneliğini iptal ederek, Yılın Kampanyası'yla Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlerine ek olarak aylık 30 TL (vergiler dahil) olacak şekilde ve toplam 150 TL'ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.
Ücretsiz Eğitim Paketleri: Yılın Kampanyası kapsamında sunulan ücretsiz eğitim paketi seçenekleri Hedefim İngilizce, Buki, TEDdy's Ready, HIZLIGO ve Kayıp Sesler Ülkesi'dir.Kampanya kapsamında 12 ay boyunca ücretsiz sunulan paketlerden sadece 1 tanesi isteğe bağlı olarak şeçilebilir.Kampanya kapsamında ücretsiz eğitim paketi yeni satış anında verilmektedir. Kampanya katılımı sonrasında Eğitim teklifleri güncel fiyat ile sunulmaktadır.Ücretsiz paketler iptal edilmediği takdirde 12 ay sonunda otomatik olarak iptal olur. Müşterinin, internet paketini iptal etmesi halinde ücresiz eğitim paketi de iptal olur ve eğitim paketinin vergili toplam fiyatı ceza olarak yansıtılır. Eğitim paketleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın.

Ücretsiz olarak sunulan eğitim paketleri Tek Şifre ile web sitesi üzerinden 3 adımda aktive edilir;
1.Adım: www.vitaminegitim.com sayfasından "Türk Telekom Kullanıcı Yönetimi" seçilir,
2.Adım: Türk Telekom Kullanıcı Yönetimi sayfasında Tek Şifre bilgileri girilerek, "Devam" butonuna basılar,
3.Adım: Kullanıcı Yönetimi ekranından sahip olunan paketler görüntülenir,Kullanıcı tanımlanmamış pakete "Kullanıcı Ekle" butonu ile yeni kullanıcı tanımlanabilir.Paketlerdeki kullanıcıları değiştirmek mümkün değildir.
Ücretsiz Dijital Servisler: Kampanya ile birlikte; TT Wifi Limitsiz, Muud Premium üyelik, McAfee Total Protection 3 Lisans, TT Dijital Depo 10GB ve 24 Mbps ve üzeri tüm hızlardaki limitsiz paketlerde ek olarak Türk Telekom Akademi Yabancı Dil İngilizce eğitim paketi ücretsiz sunulacaktır. Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz Dijital Servisler müşterilerimize; Muud Premium ile birlikte her ay sınırsız şarkı dinleme keyfi ve 250 şarkıyı indirme hakkı, binlerce Türk Telekom Wifi noktasında internete ücretsiz giriş imkanı, bilgisayarınızı virüslerden, casus yazılımlardan korumak için 3 adet McAfee Antivirüs Plus lisans, TT Dijital Depo 10GB ile bulut alanı ve güvenlik servisleri ve Türk Telekom Akademi Yabancı Dil İngilizce Eğitim Paketi hakkı sunar. (“TT Dijital Depo” 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren aktif edilebilecektir. Bu tarihten önce kampanyaya giriş yapan müşterilerimiz de 1 Ağustos 2019 tarihinden itibaren aktif edebilecektir.)
Ücretsiz Kurulum: Kampanya kapsamında modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150 TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir.
İndirimli Modem: Satış anında, kampanya kapsamında, modem 24 ay boyunca indirimli olarak aylık 8 TL taksitle sunulmaktadır. Fiber altyapısından (FTTH) yararlanan abonelere, sunulan HGW modemler için ise Abone'nin internet aboneliği devam ettiği sürece internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 6 TL modem kullanım ücreti, yansıtılır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.
İndirimli DK Paketleri: Kampanya ile birlikte Alo dakika paketleri indirimli olarak sunulmaktadır. 100DK --> 4,90 TL, 250DK --> 7,90 TL, 500DK -->9,90 TL , 1000DK --> 14,90 TL ve Limitsiz Paket 27,90 TL'dir.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Kampanyaları, İnternet, Kampanya, Adsl,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Temmuz 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Temmuz 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2019
  • Trafik

    : 1230