Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Limitsiz Fiber İnternet Kampanyası

  • 7 yıl önce eklendi
  • 1686 defa incelendi
  • Puan : star star star star 81 incelemede 3,53 puan almıştır.
Türk Telekom Evinde! Limitsiz fiber internet, modem hediyesiyle ayda sadece 59.99 TL!

Her şey dahil fiyat ve evinize kadar ücretsiz kurulum fırsatıyla yüksek hızlı, limitsiz internet paketleri burada sizleri bekliyor.

Hemen başvurun, Türk Telekom evde internetin sunduğu avantajlardan siz de faydalanın!​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Paket Seçenekleri
S
FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
24 Mbps  35 GB
56,90TLX 24 AY

M
FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
24 Mbps  50 GB
62,90TLX 24 AY

L
FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
24 Mbps  100 GB
69,90TLX 24 AY
 
XL
FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
35 Mbps  100 GB
74,90TLX 24 AY

XXL
FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
50 Mbps  200 GB
89,90TLX 24 AY

Kampanya Detayı:
  • Hepsi Dahil Kampanyası 30 Haziran 2017 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
  • Kampanya fiyatları 24 ay boyunca indirimli herşey dahil fiyatlar olup taahhüt süresi sonunda seçilen paketin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
  • Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (18 TL), Hepsi Dahil Kampanyası kapsamında 24 ay boyunca aylık 10TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 10TL'dir.
  • Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile de yararlanılabilmektedir. Yalın internet tercihinde, Yalın internet erişim ücreti (aylık 18 TL) kampanya kapsamında 24 ay boyunca aylık 10TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 10 TL (vergiler dahil) Devre Hazırlama Ücreti, kampanya kapsamında ücretsizdir.
  • Yeni aboneliklerde alınan 192 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 8 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.
  • Kampanya Katılım Ücreti; Kampanya katılımlarında alınan 48TL (KDV dahil) Alo Paket veya Yalın İnternet kampanya katılım ücreti, 24 ay boyunca aylık 2TL taksitle ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.
  • Daha önce Türk Telekom evde internet hat sahibi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar Türk Telekom evde internet başvurusu yapması durumunda bu kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere ilk faturaya yansıtılır.
  • Satış anında, kampanya kapsamında , modem 24 ay boyunca indirimli olarak aylık 3TL taksitle sunulmaktadır. Bulunduğu lokasyonda Fiber altyapısı (FTTH) olan müşterilerimizin internete erişimi için modem kullanım hakkı ücretsiz sunulmaktadır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.”
  • Türk Telekomünikasyon A.Ş'den ses hizmeti alınmıyor olması halinde FİBERNET aboneliğinin iptal edilmesi veya her halükarda ses hizmeti ve FİBERNET Paket aboneliğinin birlikte iptali halinde, FİBERNET abonelerinin kullanımına sunulan HGW modemlerin, iptal başvurusunda eksiksiz iade edilmemesi durumunda, modem teslim tutanağında belirtilen bedeller tahsil edilir.
  • Diğer internet servis sağlayıcıda ki internet aboneliğini iptal ederek, Hepsi Dahil Kampanyası’yla Türk Telekom Evde İnternet abonesi olan müşterilerimize Hoş Geldin İndirimi sunulur. Müşteriler, Türk Telekom evde internet aktivasyon tarihinden en fazla 2 ay önceki diğer internet servis sağlayıcı son faturasını fakstakip@ttmail.com adresine internet hizmet numarası, ad-soyad ve iletişim kurulacak cep telefonu numarası bilgisi ile 60 gün içinde mail atmaları halinde yararlanabilirler. Sağlanacak indirim kampanya ile sağlanan indirimlerine ek olarak aylık 30 TL (vergiler dahil) olacak şekilde ve toplam 150 TL’ye kadar (vergiler dahil) faturaya yansıtılır.
  • Kampanya kapsamında modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir.
  • Pakete dahil hizmetlerin (ay içinde) abonelik başlangıcından ay sonuna kadar gerçekleşen kullanımının bedeline Aylık Kısmi Kullanım Ücreti denir. Paket aktivasyon tarihinden ay sonuna kadar ki (son gün dahil) internet ve telefon kullanım bedelleri, seçilen hizmetlere ait paketlerin kampanyadaki indirimli ücreti üzerinden hesaplanarak ilk faturaya yansıtılır.
  • Kampanya taahhüt süresi içinde kampanya başlangıcında seçilen internet paketinin aylık standart tarife ücretinden düşük olmamak kaydıyla kampanyaya dahil paketlere geçiş yapılabilir. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendirilir.
  • Kampanya taahhüt süresi içerisinde kampanyaya dâhil olmayan hizmetlere geçilememektedir. Aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve taahhüt ihlali olarak değerlendirilir.
  • Müşterinin dahil olduğu kampanyayı ve/veya aboneliğini iptal etmesi halinde; taahhütname'nin abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, rayiç cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilir. Ancak müşteri taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, varsa kurulum ücretinin ve taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • İnternet paketleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
  • Abone, seçtiği paketin bağlantı hızına kadar destekleyen hızı  kullanacak olup, bu  hız bağlanılan yere göre değisiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) AKN'ye (adil kullanım noktasına) ulaştığında  AKN sonrası hızı, seçilen paketin bağlantı hızına göre, tablodaki değerlere düşürülecektir.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Fiber İnternet, İnternet Kampanyası, Adsl,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 29 Mayıs 2017
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2017
  • Trafik

    : 1686