Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom İşyerim İnternette Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1680 defa incelendi
  • Puan : star star star 35 incelemede 3,2 puan almıştır.
E-ticaret sitenizi açın, milyonlarca müşteriye satış yaparak anında kazanmaya başlayın.

Gelin size internette de dükkan açalım, Türkiye’nin internet olan her yerine ürünlerinizi 7/24 satarak müşteri sayınızı artırın. Kullanması çok kolay arayüzü sayesinde mobil cihazlardan da sitenize yüksek erişim sağlayın.

Üstelik Türk Telekom müşterilerine özel 24 ay abonelik sözüne ayda 22,90 TL, yeni internet abonelerine ayda 69,90 TL’den başlayan fiyatlarla…

30 saniyede dükkanınızı açın
İşyerim İnternette paketini satın aldığınızda, hiçbir teknik bilgiye ihtiyaç duymadan sadece e-postanız ve şifrenizi girerek 30 saniyede dükkanızı açabilir, ürünlerinizi ekleyip satış yapmaya başlayabilirsiniz.

Hiç bu kadar kolay olmamıştı
Eğer sosyal medyaya fotoğraf yükleyebiliyorsanız, dükkanınıza ürün eklemek sizin için çocuk oyuncağı. Ürünlerinizin fotoğraf, fiyat bilgileri ve açıklamalarını ekleyerek listelemekten başka bir şey yapmanıza gerek yok.

Bankalara başvurmadan Sanal POS’unu anında hazır
Dükkanınız açılır açılmaz sanal POS’unuz hazır. Siz ister taksitli ister peşin fiyatına hemen satış yaparken,  kazancınız da banka hesabınıza yatsın.

Yüzlerce hazır tasarım
Yüzlerce hazır tasarım seçeneği hazır, size sadece seçmek kalıyor. Logonuzu ekleyin, tasarımınızı seçin ve anında satış yapmaya başlayın.

İşyerim İnternette Abonelerine Özel Avantajlar
n11.com
Milyonlarca insanın ziyaret ettiği Türkiye’nin lider pazaryeri N11.com sitesinde dükkan açabilir ve 200TL değerindeki reklam fırsatını kullanabilirsiniz. Böylece markanızı milyonlarca insana ulaştırabilirsiniz. Üstelik ürünlerin satışını kendi İşyerim İnternette sayfanızdan da takip edebilirsiniz.

Hepsiburada’da Satış Yapmaya Başlayın
10 milyon üyesiyle Türkiye’nin lider e-ticaret sitesi hepsiburada.com’da ürünlerinizi sergileyebilirsiniz. Üstelik ilk 3 ay boyunca hepsiburada.com’da yapacağınız satışlarda %20 komisyon indirimi avantajı da sizleri bekliyor.

Garanti Bankası’ndan size özel tahsis ücretsiz destek kredisi ve indirimli Havale/EFT paketi!
Türkiye’nin lider bankası Garanti Bankası’nın İşyerim İnternette abonelerine özel tahsis ücretsiz destek kredisini kullanabilir, Havale/EFT işlemlerini Garanti Cep veya Garanti Internet üzerinden indirimli olarak yapabilirsiniz.

MNG Kargo’da %30 İndirim
Kargolarınızı 1 yıl boyunca %30 indirimle gönderebilir, masraflarınızı azaltabilirsiniz.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom İşyerim, İşyerim İnternette, E-ticaret,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 2 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2017
  • Trafik

    : 1680

Benzer Kampanyalar