Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom İçim Rahat Kampanyası

  • 9 yıl önce eklendi
  • 3495 defa incelendi
  • Puan : star star star 54 incelemede 2,94 puan almıştır.
5 Haziran 2015 tarihi ve sonrası Avea'nın faturalı İçim Rahat tarifesine gelerek veya geçerek 12 fatura dönemi kalma sözü veren Türk Telekomlular ve TTNET'liler, İçim Rahat tarifesi ile aylık her yöne 750 DK ve 500MB cepten internetten 20TL yerine 10TL'ye faydalanıyor!

İçim Rahat kampanyasından numaralarını taşıyarak veya yeni hat alarak İçim Rahat tarifesine gelen müşterilerimiz faydalanabilir.

Kampanya Teklifi
İçim Rahat Kampanyasında ayda sadece 10 TL'ye her yöne tam 750 dakika + 500 MB cepten internet!

Yeni hat tesisi ve numara taşıma yoluyla İçim Rahat tarifesine gelen müşterilerimiz için ücretlendirme:
İçim Rahat Tarifesi
Türk Telekom veya TTNET Aboneliği bildiren Müşterilere Taahhütlü Tarife Aylık Ücreti* 10 TL
Taahhütsüz Tarife Aylık Ücreti 20 TL
Kampanya Detayı:
  • İçim Rahat Kampanyasından, yeni hat tesisi ve numara taşıma yoluyla faturalı Avea İçim Rahat tarifesine geçen tüm müşteriler faydalanabilir.
  • Müşterilerimizin indirimli fiyattan faydalanabilmeleri için RAHAT yazıp boşluk bırakarak Türk Telekom veya TTNET'te aktif abonelik kaydı bulunan TC Kimlik No'larını 5555'e SMS yoluyla iletmeleri ve gelene SMS'e ONAY yazarak taahhüt vermeleri gerekmektedir.
  • Kampanya, kampanyaya kayıt itibariyle 12 fatura dönemi boyunca en az 1 adet Türk Telekom veya TTNET'te aktif bireysel aboneliğin bulunması ve 12 fatura dönemi boyunca, abonenin İçim Rahat tarifesinde kaldığı sürece geçerlidir.
  • İçim Rahat tarifesine gelerek 12 fatura dönemi Avea faturalı tarifelerinde kalma taahhüdü veren müşterilerin, Türk Telekom veya TTNET'e kayıtlı bir TC Kimlik Numarasını SMS yoluyla bildirmeleri durumunda iletilen TCKN'ye ait Türk Telekom ya da TTNET'te en az 1 aktif bireysel abonelik olduğu sonucu alınırsa taahhüt karşılığında tarife aylık ücreti 12 fatura dönemi boyunca aylık 20 TL yerine 10 TL olarak uygulanacaktır. Kampanyanın indirimli tarife ücretinden yararlanabilmek için iletilen TCKN'y ait sadece bir tane Türk Telekom veya TTNET aktif Bireysel abonelik bulunması yeterlidir. Birden fazla Türk Telekom ya da TTNET aboneliğinin bulunması durumunda sadece bir abonelik için indirimden yararlanılacak olup her bir abonelik için ayrı ayrı indirim tanımlanmaz.
  • Abonenin Türk Telekom ve TTNET'te, ilettiği TCKN'ye bağlı birden fazla bireysel aboneliği olması durumunda kampanya Türk Telekom aboneliklerinden en uzun süreli olan abonelik üzerinden tanımlanacaktır. Türk Telekom'da aktif abonelik bulunmaması durumunda TTNET'te aktif aboneliği sorgulanarak TTNET aboneliklerinden en uzun süreli olan abonelik üzerinden tanımlanacaktır. Hem Türk Telekom hem de TTNET'te aktif abonelik bulunmaması durumunda kampanyadan yararlanılamayacaktır.
  • Kampanyadan bir TC Kimlik numarası ile sadece bir Avea hattı faydalanabilecektir.
  • Kampanyadan yararlanılan Türk Telekom ya da TTNET hattının kampanyaya kayıt tarihinden itibaren 12 fatura dönemi içerisinde iptali durumunda hem Türk Telekom hem de TTNET'teki diğer bireysel abonelikleri sorgulanacak, iki firmadan birinde herhangi başka bir aktif bireysel abonelik bulunması durumunda kampanya bu bireysel abonelikler üzerinden devam ettirilecek, abone aldığı indirimden yararlanmaya devam edecektir.
  • Aboneliği iptal olan müşterimizin Türk Telekom veya TTNET'te başka bir aktif aboneliği yoksa kampanya kapsamında faydalanmış indirim sona erecek, cayma bedeli yansıtılmayacaktır.
  • İndirim promosyonu iptal edilen müşterinin kampanya indiriminden tekrar faydalanması için en az bir aktif Türk Telekom ya da TTNET bireysel aboneliği edinmesi durumunda bir fatura dönemi sonrası kampanyaya tekrar başvurarak kampanya indiriminden yararlanabilecektir.
  • Kampanyaya kayıt tarihinden itibaren müşterilerimizin ilk 12 fatura dönemi içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, SIM kart değişikliği gerektiren tarifelere veya faturasız bir tarifeye geçiş yapan müşterilerimizin son faturalarına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır. Taahhüt verip 12 fatura dönemi içerisinde Avea'nın sunmuş olduğu SIM Kart değişikliği gerektirmeyen diğer faturalı tarifelere geçiş yapan müşterilere cayma bedeli yansıtılmayacak; ancak söz konusu müşterilerin taahhütleri kaldığı yerden devam edecek, sonrasında hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan, SIM kart değişikliği gerektiren tarifelere veya faturasız bir tarifeye geçiş yapmaları durumunda müşterilerin son faturasına taahhüt kapsamında o güne kadar yararlanılan indirimler toplamı ile kalan ay ücretler toplamlarından müşteri lehine olanı yansıtılacaktır.
  • Kampanya 50.000 müşteri ile sınırlıdır.
  • Kampanya 31.12.2016 tarihine kadar geçerlidir.
  • Tüm fiyatlara KDV-ÖİV dâhildir



İlgili etiketler : Türk Telekom, Avea, Ttnet, Türk Telekom Kampanyaları, Tarife,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Aralık 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2016
  • Trafik

    : 3495