Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Hızlanan İnternet Kampanyası

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1298 defa incelendi
  • Puan : star star star 59 incelemede 2,95 puan almıştır.
"Benim için internet fiber hız" diyenler Türk Telekom’da! Sen de gel, hızı katlanan paketlerle hızına hız kat, limitsiz fiber interneti gönlünce kullan.

Evde internetinizi Türk Telekom'dan alın; internetiniz hızlansın, fiyatı aynı kalsın!

İlk 9 ay boyunca internetinizin fiyatını sabit tutarak hızını arttırın, limitsiz fiber internetin keyfini doya doya yaşayın ! Üstelik herşey dahil fiyat ve evinize kadar ücretsiz kurulum fırsatıyla!​

Hemen başvurun, Türk Telekom evde internetin sunduğu avantajlardan siz de faydalanın!

Paket Seçenekleri
S FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
24 Mbps
50 GB
64,90 TL X 24 AY

M FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
24 Mbps
100 GB
72,90 TL X 24 AY

L FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
24 Mbps
200 GB
80,90 TL X 24 AY

XL FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
35 Mbps
100 GB
75,90 TL X 24 AY

XXL FİBERNET/HİPERNET LİMİTSİZ
50 Mbps
200 GB
89,90 TL X 24 AY

Kampanya Detayı:
  • Hızlanan İnternet Kampanyası 31 Mart 2018 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan bireysel yeni müşterilerimiz 24 ay taahhüt vererek yararlanabilir.
  • Kampanya fiyatları 24 ay boyunca indirimli herşey dahil fiyatlar olup taahhüt süresi sonunda seçilen paketin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında altyapısı uygun olan aboneye ilk 9 ay boyunca bir üst hız paketi ücretsiz olarak sunulmaktadır. 10. Ay itibariyle otomatik olarak internet paketi, abonenin satın almış olduğu internet paketine geçiş yapar ve abone bu paket üzerinden hizmet almaya devam eder.
    Kampanya kapsamında 24Mbps limitsiz fiber internet 100GB AKN paketinden faydalanan abone ilk 9 ay boyunca Türk Telekom Prime ayrıcalıklarından faydalanabilir. 35Mbps 100GB AKN, 50Mbps 100GB AKN, 24Mbps 200GB AKN, 35Mbps 200GB AKN ve 50Mbps 100GB AKN paketlerinden faydalanan aboneler 24 ay boyunca Türk Telekom Prime ayrıcalıklarından faydalanabilirler.
  • Abone ilk 9 ay içerisinde paket değişikliği yaparsa kurgu bozulur ve geçtiği paketin ücretinden faydalanmaya devam eder.
  • Alo Paket erişimi ile internet bağlantısı tercih edildiğinde, Alo Paket aylık sabit ücreti (18 TL), kampanya kapsamında 24 ay boyunca aylık 12 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Sabit telefon hattı olmayan abonelerin başvurularında bir defaya mahsus olarak alınan 16 TL (vergiler dahil) ALO Paket Bağlantı Ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir. Türk Telekom sabit telefon hattı olan abonelerden bir defaya mahsus olarak alınan 16TL (vergiler dahil) ALO Paket Geçiş Ücreti, kampanya kapsamında 10 TL'dir
  • Kampanyadan Yalın internet (telefonsuz) hizmeti ile de yararlanılabilmektedir. Yalın internet tercihinde, Yalın internet erişim ücreti (aylık 18 TL) kampanya kapsamında 24 ay boyunca aylık 12TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir. Kampanya süresi sonrasında hizmetin yürürlükteki tarife ücreti geçerlidir. Yalın İnternet hizmeti başvurularında, sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni müşterilerden bir defaya mahsus olarak alınan 10 TL (vergiler dahil) Devre Hazırlama Ücreti, kampanya kapsamında ücretsizdir.
  • Yeni aboneliklerde alınan 216 TL (KDV dahil) bağlantı ücreti, 24 ay boyunca aylık 9 TL olup kampanya ücretlendirme tablosundaki fiyatlara dahildir.
  • Daha önce Türk Telekom evde internet hat sahibi olan ve abonelik iptali yapan aboneler, iptal tarihinden sonraki ilk 3 ay içinde tekrar Türk Telekom evde internet başvurusu yapması durumunda bu kampanyadan yararlanamaz.
  • Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere ilk faturaya yansıtılır.
  • Satış anında, kampanya kapsamında modem 24 ay boyunca indirimli olarak aylık 5TL taksitle sunulmaktadır. Bulunduğu lokasyonda Fiber altyapısı (FTTH) olan müşterilerimizin internete erişimi için modem kullanım hakkı ücretsiz sunulmaktadır. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Kampanyaları, İnternet, İnternet Paketleri, Adsl,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Ocak 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2018
  • Trafik

    : 1298

Benzer Kampanyalar

  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024843 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024907 defa incelendi