Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom Fiber Güçlü Limitsiz İnternet Kampanyası

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1985 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 2,61 puan almıştır.
Şimdi Türk Telekom’a gelin, Uygun fiyata limitsiz internet konforunu yaşayın. Üstelik VDSL Modem ve Güvenlik McAfee Internet Security ürünü 24 ay boyunca hediye.​​​​

Türk Telekom'da Fiber Güçlü İnternet sadece 39,90 TL... Üstelik 250 TL'lik Modem de hediye.

Paket Adı

Bağlantı Hızı

Aylık Kullanım Kota

Adil Kullanım Noktası

Kampanyalı Fiyat

İndirim Bedeli

Tarife

İşyerim FİBERNETLİMİTSİZ

24 Mbps'ye kadar

Limitsiz

35 GB

39,90 TL

35,10 TL

75 TL

İşyerim FİBERNETLİMİTSİZ

24 Mbps'ye kadar

Limitsiz

75 GB

49,90 TL

36,10 TL

86 TL

İşyerim HİPERNETLİMİTSİZ

24 Mbps'ye kadar

Limitsiz

35 GB

39,90 TL

35,10 TL

75 TL

İşyerim HİPERNETLİMİTSİZ

24 Mbps'ye kadar

Limitsiz

75 GB

49,90 TL

36,10 TL

86 TL


Kampanya Detayı:
  • Kampanya 30 Haziran 2016 tarihe kadar geçerlidir. Kampanyada 24 ay Taahhüt alınmaktadır. Kampanya dâhilindeki FİBERNET / HİPERNET paketlerinde Abone, İnternet hattının bulunduğu yerdeki 24 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanabilecek olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. 24 Mbps hız fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
  • Kampanya kapsamında Türk Telekom Güvenlik McAfee Internet Security ürünü ücretsiz olarak verilecektir.
  • Kampanya TT Fibernet, HİPERNET altyapı ve kurulum olanakları ile sınırlıdır.Abone, Fiber İnternet hattının bulunduğu yerdeki 24 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) adil kullanım noktasını aştığında internet kullanım hızı düşürülecektir. Türk Telekom, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir.
  • Yeni aboneliklerde 96 TL bağlantı ücreti, 1.Aydan itibaren 4 TL taksitle 24 ay boyunca İşyerim İnternet faturasına yansıtılır.
  • Abone Taahhüt süresi içinde indirim süresi boyunca kampanyaya dahil olmayan hizmet/paketlere geçemeyecektir. Aksi takdirde kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • Kampanyadan altyapısı ve teknik donanımı yeterli olan uygun yeni müşterilerimiz 24 ay Taahhüt vererek yararlanabilir.
  • Seçilen paketteki hizmetler için belirlenmiş kampanya fiyatına göre faturalandırmaya ilk fatura dönemiyle başlanacaktır. Abone olunan tarihten, ilk fatura tarihine kadar geçen süredeki ücret, seçilen hizmetlere ait paketler için belirtilen indirimli tarifeden hesaplanarak fatura edilecektir. Abone 24 (yirmi dört) aylık Taahhüt dönemi  zarfında, indirim süresi boyunca her bir hizmet için kampanyaya dahil olmayan hizmet/paketlere geçemeyecektir, aksi takdirde, kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir.
  • Abone, teknik olarak mümkün olması halinde kampanya kapsamındaki Taahhüt süresi boyunca kampanyaya dahil olan her bir hizmet için aylık yürürlükteki ücreti daha yüksek pakete/paketlere geçiş yapma hakkına sahiptir. Ancak, elde ettiğiniz indirim bedeli geçiş tarihinizden itibaren yeni paketinize göre güncellenecek ve Taahhüdünüzü ihlal etmeniz halinde tarafınızdan tahsil edilecek indirim bedeli bu kapsamda hesaplanarak faturanıza yansıtılacaktır. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilecektir. İşbu Kampanya Taahhütnamesi'nden kaynaklanan damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere Abone'nin ilk faturasına yansıtılacaktır.
    Söz konusu indirimler aylık kullanım ücretlerini kapsamakta olup, Abone tarafından seçilen tarifede yer alan diğer ücretlerde herhangi bir indirim söz konusu değildir.
  • Kampanya kapsamında rayiç bedeli 250 TL olan bir adet VDSL modem ücretsiz temin edilmektedir.
    TT Fibernet Paketlerinden FTTH altyapısında hizmet alan müşterilerimiz için modem Türk Telekom müşterilerinin kullanımına ücretsiz sunulmaktadır.
  • Kampanya süresi boyunca teknik olarak TT Fibernet/HİPERNET erişim hizmetleri geçici olarak dondurulamamaktadır.
  • Abone'nin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; Taahhütname'nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren Taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar Abone'ye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı Abone'den tahsil edilecektir. Ancak Abone'den Taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar Abone'den tahsil edilecektir.
  • Ek olarak, varsa bağlantı ve cihaz ücretinin, servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
    Abonenin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; Taahhütname'nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı Abone'den tahsil edilecektir. Ancak aboneden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilecektir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • Abone, işbu kampanya veya abonelikten vazgeçme taleplerini yazılı olarak Türk Telekom’a iletmekle yükümlüdür. Aksi halde talepler geçerli olmayacaktır.
  • Abone kampanya uygulaması çerçevesinde Türk Telekom'dan edindiği internet (Fibernet, Hipernet) hizmetini Türkiye sınırları içerisinde ücreti karşılığında teknik imkanlar ve altyapının uygunluğu çerçevesinde söz konusu hizmetlerin verilebildiği bir başka yere naklini talep edebilme hakkına sahiptir.
  • Gerekli olabilecek nakil vb. geçiş işlemlerinde giriş paketinin ücret olarak altında olmamak kaydıyla kullanılabilecek paketler aşağıda yer almaktadır. Bu paketler söz konusu lokasyondaki altyapının uygunluğu çerçevesinde sunulacaktır. Nakil yapılan lokasyona, nakil sonrası fiber altyapının tesis edilmesi halinde, fibere dönüşüm ya da Abone'nin isteğine bağlı fiber paket değişikliği ancak kampanya dahilindeki fiber paketler kapsamında mümkün olacaktır.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Kampanyaları, Ttnet, İnternet, Adsl Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Mayıs 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2016
  • Trafik

    : 1985