Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom'dan Yüzünü Güldürecek Çiftetelli Kampanyası!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2168 defa incelendi
  • Puan : star star 8 incelemede 2 puan almıştır.
FİBERNET/HİPERNET müşterilerinin yüzünü güldürecek Çiftetelli Kampanyası!

30 Haziran 2016 tarihine kadar evde interneti telefonla kullanan ya da Yalın İnternet abonesi olan FİBERNET /HİPERNET müşterileri 24 Mbps’ye kadar sınırsız evde internet keyfini ayda sadece 59,90 TL ‘ye kullanabilecekler.

Kampanya indirim ve taahhüt süresi 24 aydır.

24 ay sabit fiyat garantisi ile yalın erişim ya da Alo Paket erişim ücreti de indirimli fiyata dahildir. Kampanyadan yararlanmak için son tarih; 30 Haziran 2016.

PAKET İSMİ

Bağlantı Hızı

Aylık Kullanım Kotası

Kaç GB'tan Sonra Hızım Düşer?

Toplam Kampanyalı  Fiyatı

Taahhüt Süresi

FİBERNET LİMİTSİZ (24 Mbps'e kadar) Alo Paket /Yalın

24 Mbps'ye kadar

Limitsiz

75 GB

59,90 TL

24 AY

HİPERNET LİMİTSİZ (24 Mbps'e kadar) Alo Paket /Yalın

24 Mbps'ye kadar

Limitsiz

75 GB

59,90 TL

24 AY


Kampanya Koşulları;
  • Kampanyadan sadece 24 ay kalma sözü veren evde internet müşterileri yararlanabilmektedir. 24 ay sabit fiyat garantisi ile yalın erişim ya da Alo Paket erişim ücreti de indirimli fiyata dahildir. Kampanyadan yararlanmak için son tarih; 30 Haziran 2016.
  • Kampanyadan 2 aydan daha uzun süre Türk Telekom evde internet sahibi olan müşteriler yararlanabilmektedir.
  • Tabloda belirtilen Alo ​ Paket fiyatlarına Alo Paket Aylık Erişim Ücreti (24 ay taahhüt süresince 18 TL yerine 10 TL) dahildir. 24 (yirmi dört) aylık taahhüt süresi dolduğunda 18 TL'lik  Alo Paket  aylık erişim ücreti müşteri faturasına yansıtılır.
  • Tabloda belirtilen yalın internet paket fiyatlarına aylık yalın internet erişim ücreti (taahhüt süresince 18 TL yerine 10 TL) dahildir. Yalın Fibernet paket fiyatlarına aylık yalın erişim ücreti taahhüt süresince 18 TL yerine 10 TL 'dir. 24 aylık taahhüt süresi dolduğunda aylık yalın internet erişim ücreti müşteri faturasına yansıtılır.
  • Yalın İnternet Devre Hazırlama ücreti (tüm vergiler dahil peşin 10 TL), paket ve kampanyadan doğacak damga vergisi bir defaya mahsus olmak üzere evde internet faturasına yansıtılır.
  • Alo Paket için mevcut sabit telefon aboneliği bulunan müşterilerden bir defaya mahsus 16 TL (vergiler dahil) Alo Paket'e geçiş ücreti alınır.​
  • Limitli paketlerde kota aşım ücreti yürürlükteki tarifeye göre ücretlendirilecektir.
  • Kampanya kapsamında ücretsiz modem verilmeyecektir.
  • Abone, 24 (yirmi dört) aylık indirim dönemi zarfında sadece kampanyaya dahil, geçişe açık olan paketlere geçiş yapabilir. Kampanyaya girişte tercih ettiği tarife paketinin ücret olarak altına inmemek koşuluyla, hız/paket değişikliği yapabilecektir.
  • Abonenin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; müşterinin kampanyaya katıldığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilecektir. Ancak müşteriden taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilecektir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretinin, taksitli satılan cihaz/servis/ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı ayrıca tahsil edilir.
  • Kota aşım ücreti, abonenin kampanya dahilinde abone olduğu paketin kota aşım ücreti üzerinden faturasına yansıtılacaktır.
  • Müşteri, NET paketlerde, internet hattının bulunduğu yerdeki 8 Mbps'ye kadar; ULTRANET paketinde, internet hattının bulunduğu yerdeki 16 Mbps'ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Müşterinin ay içerisindeki veri kullanımı (download) paket GB'ını aştığında internet kullanım hızı 3 Mbps olacak şekilde düşürülecektir. (Paket GB'ları: NET6, NET12, ULTRANET6 FİBERNET6, ULTRANET12, FİBERNET12, HİPERNET6, HİPERNET12 için 25 GB*; NETLİMİTSİZ VE ULTRANET LİMİTSİZ 50 GB için 50 GB ve ULTRANET LİMİTSİZ 75 GB*, FİBERNET LİMİTSİZ 24 Mbps ye kadar, HİPERNET LİMİTSİZ 24 Mbps ye kadar için 75 GB*; NETLİMİTSİZ PLUS ve FİBERNET 35 Mbps ye kadar, HİPERNET 35 Mbps ye kadar için 100 GB*, FİBERNET 50 Mbps ye kadar, HİPERNET 50 Mbps ye kadar, FİBERNET 100 Mbps ye kadar, HİPERNET 100 Mbps ye kadar için 200 GB). Takip eden aya girildiğinde, müşteri internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilecektir. 8LİMİTSİZ paketi için paket GB uygulaması bulunmamaktadır. Bulunulan ay içinde paket GB'ının aşılmaması durumunda erişim hızında herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Belirtilen paketlerin yalın versiyonları için de aynı paket GB uygulaması bulunmaktadır.
  • Kampanya internet altyapı olanakları ile sınırlıdır. TTNET kampanya süresini uzatma hakkını saklı tutar. Kampanya detayları için 444 1 444 Türk Telekom Müşteri Hizmetleri'nden de bilgi alabilirsiniz.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Kampanyaları, İnternet, Fiber İnternet, Ttnet,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2016
  • Trafik

    : 2168