Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom'dan Tivibu'lu İnternet Kampanyası

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1196 defa incelendi
  • Puan : star star star star 13 incelemede 3,62 puan almıştır.
Sevenleri ayırmayın! Limitsiz internet ve Tivibu’yu kaçırılmayacak fırsatla alın.

Limitsiz İnternetin yanına Tivibu yakışır, ikisi de kusursuz çalışır... Üstelik müzikten, eğitime, güvenlikten, depolamaya kadar Türk Telekom dijital servisleri de ücretsiz!

Tivibu + Limitsiz İnternet Paketleri;
S Paket 99,90 TLX 24 Ay
12 Mbps Limitsiz İnternet + Tivibu Aile

M Paket 104,90 TLX 24 Ay
16 Mbps Limitsiz İnternet + Tivibu Aile

L Paket 109,90 TLX 24 Ay
24 Mbps Limitsiz İnternet + Tivibu Aile

Ücretsiz Dijital Servisler:Kampanya ile birlikte; TT Wifi Limitsiz, Muud Premium üyelik, McAfee Total Protection 3 Lisans, TT Dijital Depo 10GB ve 24 Mbps ve üzeri tüm hızlardaki limitsiz paketlerde ek olarak Türk Telekom Akademi Yabancı Dil İngilizce eğitim paketi ücretsiz sunulacaktır. Kampanya kapsamında sunulan ücretsiz Dijital Servisler müşterilerimize; Muud Premium ile birlikte her ay sınırsız şarkı dinleme keyfi ve 250 şarkıyı indirme hakkı, binlerce Türk Telekom Wifi noktasında internete ücretsiz giriş imkanı, bilgisayarınızı virüslerden, casus yazılımlardan korumak için 3 adet McAfee Antivirüs Plus lisans, TT Dijital Depo 10GB ile bulut alanı ve güvenlik servisleri ve Türk Telekom Akademi Yabancı Dil İngilizce Eğitim Paketi hakkı sunar.

Ücretsiz Kurulum: Kampanya kapsamında evde İnternert modem kurulumu, bağlantı kontrolü ve internetin çalışır teslim edilmesi dahil olmak üzere hafta içi mesai saatlerinde değeri 90 TL; hafta içi mesai saatleri dışında veya hafta sonu değeri 150 TL olan evde kurulum hizmeti ücretsizdir. 84TL değerindeki Tivibu Kurulum hizmeti kampanya kapsamında ücretsizdir.

İndirimli Modem: Satış anında Tivibu aboneliği boyunca kullanım hakkı verilen VDSL modem ücretsiz sunulmaktadır. Fiber altyapısı (FTTH) olan müşterilerimizin, modem üzerinden sunulmaya devam edilen internet hizmeti ücretlerine ek olarak, tüm vergiler dahil aylık 6 TL (AltıTürkLirası) modem kullanım ücreti, internet aboneliği devam ettiği sürece fatura edilecektir. Kampanya kapsamındaki modemler, stoklarda yer alan markalarla sınırlıdır.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom Kampanyaları, İnternet, Tivibu,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Aralık 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 9 Aralık 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2019
  • Trafik

    : 1196