Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Telekom 2021 Yazlık İnternet Kampanyası

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1262 defa incelendi
  • Puan : star 1 incelemede 1 puan almıştır.
Kısa süreli ihtiyaçlarınız için 2 Aylık, 3 Aylık veya 6 Aylık paketler Türk Telekom'da!

​Türk Telekom Evde İnternet’in size özel internet paketleri ile sınırsız, fiber hızlı internet keyfini yaz tatilinde de yaşayabilirsiniz. Yazlık İnternet Kampanyası’nın sunduğu limitsiz internet paketlerinden birini seçin uygun fiyat, hızlı internet gibi daha birçok fırsat ve avantajlardan siz de faydalanın!

Yazlık İnternet Paketleri ve Fiyatları:

16Mbps Limitsiz (2 Aylık)

₺230,90

16Mbps Limitsiz (3 Aylık)

₺300,90

16Mbps Limitsiz (6 Aylık)

₺504,90

24Mbps Limitsiz (2 Aylık)

₺236,90

24Mbps Limitsiz (3 Aylık)

₺306,90

24Mbps Limitsiz (6 Aylık)

₺546,90

35Mbps Limitsiz (2 Aylık)

₺246,90

35Mbps Limitsiz (3 Aylık)

₺336,90

35Mbps Limitsiz (6 Aylık)

₺606,90

50Mbps Limitsiz (2 Aylık)

₺260,90

50Mbps Limitsiz (3 Aylık)

₺363,90

50Mbps Limitsiz (6 Aylık)

₺726,90

100Mbps Limitsiz (2 Aylık)

₺324,90

100Mbps Limitsiz (3 Aylık)

₺474,90

100Mbps Limitsiz (6 Aylık)

₺906,90


Kampanya Detayı:
  • Kampanya 31 Aralık 2021 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan bireysel yeni aboneler ile taahhütsüz ve hazırnet paketinlerindeki mevcut aboneler yararlanabilir.
  • İnternet paketleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
  • Abone, seçtiği paketin ücretlendirme tablosunda yer alan Bağlantı Hızı'na kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere ve cihaza  göre değişiklik gösterebilecektir.
  • Kampanyadan Yalın internet (telefon bağlantısız internet) hizmetiyle de yararlanılabilmektedir.
  • Yalın İnternet paketlerine yalın internet aylık erişim ücreti (vergiler dahil 15 TL) ile Sabit telefon hattı ve internet hizmeti aboneliği olmayan yeni abonelerden bir defaya mahsus alınan 10,20 TL Devre Hazırlama Ücreti dahildir.
  • Yeni aboneliklerde alınan 264 TL (vergiler dahil) bağlantı ücreti kampanya kapsamında ücretsizdir.
  • Abonenin tercih ettiği pakete göre uygulanacak olan ücret, aboneye işbu hizmetin verilmeye başladığı ay sonunda tek seferde faturasına yansıtılacak ve Abone paket süresi sona erene kadar hizmetten yararlanabilecektir. Seçilen paketin süresinin sonunda Abone aksi yönde talebini iletmediği takdirde hattı dondurulacak ve gelecek yıl aynı dönemde yeniden aktif hale getirilerek yürürlükteki ücretten faturalandırılacaktır. Abone, süreli paketin bitiminde dilerse paketini kullanmaya devam etme veya hat dondurma yapılmaması ve internet paketinin iptalini talep edebilir. Yazlık İnternet Paketleri için paket süresince hat dondurma işlemi yapılamamaktadır.
    Abone seçmiş olduğu paket süresi  boyunca Tarife/Paket değişikliği yapamaz. Ancak, almış olduğu Yazlık İnternet Paket'inin kullanımından ve tüm haklarından vazgeçerek Yazlık İnternet Aboneliği'ni tamamen sona erdirebilir veya istediği yeni bir pakete geçebilir. Her iki durumda da abone herhangi bir bedel iadesi talep edemez.
  • Abonenin, seçmiş olduğu paketin süresinden önce aboneliğini sona erdirmesi ya da Yazlık İnternet paketi dışındaki diğer internet paketlerine geçiş yapması halinde paket ücreti ile ilgili olarak geri ödeme yapılmayacaktır.
  • İnternet hizmetinin teknik imkansızlıklar nedeniyle Abone'nin hizmetten yararlandığı yerde sürekli olarak verilememesi durumu hariç olmak üzere, Abone'nin herhangi bir sebeple seçtiği süre tamamen dolmadan Yazlık İnternet Aboneliğini sona erdirmesi veya haklı gerekçelerle İŞLETMECİ tarafından aboneliğine son verilmesi halinde aboneden tahsil edilecek ücretler; varsa modem ücreti, (varsa) ödenmemiş hizmet ücreti, (varsa) kullanım dönemlerine ait ek paket ücretleri, (varsa) abone olunan katma değerli hizmetlerin ücretleri aboneden defaten tahsil edilir.
    Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere ilk faturaya yansıtılır.



İlgili etiketler : Türk Telekom, Türk Telekom İnternet, Ttnet, Yazlık İnternet, İnternet Paketleri, İnternet Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 26 Haziran 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 26 Haziran 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2021
  • Trafik

    : 1262