Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Türk Hava Yolları 90. Yıl Fikir Yarışması

  • 1 yıl önce eklendi
  • 616 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 1 incelemede 5 puan almıştır.
Dünyanın en fazla ülkesini birbirine bağlayan Türk Hava Yolları, kuruluşunun 90. yılına özel bir fikir yarışması düzenliyor.

Tüm dünyadan katılımın hedeflendiği 90. Yıl Fikir Yarışması’nda, Türk Hava Yolları, yolcularından ya da yolcu adaylarından uçuş deneyimlerini zenginleştirecek fikirlerini paylaşmalarını bekliyor.

Siz de 90. Yıl Fikir Yarışması’na katılarak Türk Hava Yolları’nın hayata geçirmesini istediğiniz yenilikçi fikirlerinizi gönderebilir, her birine 300.000 Mil hediye edilecek 5 kategori birincisi arasında yerinizi alma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Uçuş Deneyimi,  Havalimanı Deneyimi,  Kurumsal Gelişim ve İnovasyon,  Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk  ve Satış, İletişim ve Sadakat Programları kategoride düzenlenecek yarışmada, her bir kategori bazında 18 kişiye, 5 kategoride toplamda 90 kişiye ödül verilecektir.


Kategoriler ne ifade etmektedir?
İkramlar, uçak içi ürünler, uçak içi eğlence sistemi, uçuş konforu ve sunulan ek hizmetlerle ilgili uçuş deneyimini daha da zenginleştireceğini düşündüğünüz fikirlerinizi “Uçuş Deneyimi” başlığı altında paylaşabilirsiniz.

Havalimanına ulaşımdan özel yolcu salonu deneyiminize, check-in işlemlerinden bagaj teslimine kadar uçuş öncesi yolculuk deneyiminizi daha keyifli kılacak fikirlerinizi “Havalimanı Deneyimi” başlığı altında paylaşabilirsiniz.

Online iletişim kanallarımızdan bilet satış süreçlerine, çağrı merkezi servislerinden Miles&Smiles ve diğer sadakat programlarımıza, mobil uygulama ve reklamlarımıza varıncaya kadar iletişime dair tüm fikirlerinizi “Satış, İletişim ve Kazandıran Deneyimler” başlığı altında paylaşabilirsiniz.

İş süreçlerine, organizasyon, verimlilik ve kârlılığa katkı sağlayacağını düşündüğünüz, eğitim ve istihdam, inovasyon ve girişimcilik ekosistemi, dijitalleşme alanları ile yeni iş modeli fırsatları, iş birliği fırsatları yakalanabileceğini düşündüğünüz alanlardaki yenilikçi fikirlerinizi “Kurumsal Gelişim ve İnovasyon” başlığı altında paylaşabilirsiniz.

Atık Yönetimi, çevreci ürünler, karbon emisyonu alanında sürdürülebilirliğe katkı sağlayacak fikirleriniz ile sosyal sorumluluk alanındaki fikirlerinizi “Sürdürülebilirlik ve Sosyal Sorumluluk” başlığı altında paylaşabilirsiniz.

Yarışmaya Nasıl Katılacağım
30 Ocak - 6 Mart 2023 tarihleri arasında turkishairlines.com/tr-int/idealist-fikir adresinde yer alan formu doldurarak yarışmaya katıla bilirsiniz.

Ödüller;
Her bir kategori için:
- 1.lik Ödülü: 300.000 Mil
- 2.lik Ödülü: 250.000 Mil
- 3.lük Ödülü: 200.000 Mil
- 4.lük Ödülü: 150.000 Mil
- 5.lik Ödülü: 120.000 Mil
- 6-18.lik Ödülü: 60.000 Mil hediye edilecektir.



Türk Hava Yolları Adresine Git!

İlgili etiketler : Türk Hava Yolları, Türk Hava Yolları Yarışma, Fikir Yarışması,

Kampanya Sahibi

Türk Hava Yolları
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Şubat 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 5 Şubat 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 6 Mart 2023
  • Trafik

    : 616

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024148 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024248 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024975 defa incelendi