Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Tivibu ve Limitsiz İnternet İkisi Bir Arada!

  • 8 yıl önce eklendi
  • 2089 defa incelendi
  • Puan : star star star 18 incelemede 3,28 puan almıştır.
Dolu dolu televizyon keyfi Tivibu’da! Şimdi 50 GB limitsiz internetle birlikte ayda 58,90’a

Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası ile limitsiz Fiber İnternet ve Tivibu keyfini bir arada yaşayın! Üstelik Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi'ne 1 Haziran 2016'ya kadar sinema ve spor kanalları hediye!

Kampanya kapsamında;

Yüksek Hızlı İnternet

Hızlı İnternet

FİBERNET LİMİTSİZ 35 GB
+
Alo Konuştukça Öde Paketi
+
Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi

FİBERNET LİMİTSİZ 75 GB
+
Alo Konuştukça Öde Paketi
+
Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi

NETLİMİTSİZ
50 GB
+
Alo Konuştukça Öde Paketi
+
Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi

ULTRANET LİMİTSİZ 50 GB
+
Alo Konuştukça Öde Paketi​
+
Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi

İnternet Bağlantı Hızı

24 Mbps'ye Kadar

24 Mbps'ye Kadar

8 Mbps'ye Kadar

16 Mbps'ye Kadar

Aylık Kullanım Kotası

35 GB LİMİTSİZ

75 GB LİMİTSİZ

50 GB LİMİTSİZ

50 GB LİMİTSİZ

İnternet +
Alo Paket
Kampanya Fiyatı
(Herşey Dahil)

24 ay x 49,90 TL

24 ay x 59,90 TL

24 ay x 49,90 TL

24 ay x 59,90 TL

Türk Telekom Tivibu Giriş Paketi Kampanyalı Fiyatı

24 ay x 9 TL

24 ay x 9 TL

24 ay x 9 TL

24 ay x 9 TL

Toplam Kampanyalı Fiyat

24 ay x 58,90 TL

24 ay x 68,90 TL

24 ay x 58,90 TL

24 ay x 68,90 TL


Kampanya Detayı:
  • Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası 30 Nisan 2016 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanyadan altyapısı ve teknik donanımı yeterli olan yeni bireysel müşterilerimiz 24 ay Taahhüt vererek yararlanabilir.
  • Her bir abone bu kampanyadan sadece bir defa yararlanabilecektir.
  • Türk Telekom TİVİBU paketleri TİVİBU Her Yerde Kampanyası kapsamında satılan paketlerdir. İnternet paketleri ise Yeni Yıl Kampanyası kapsamında satılan internet paketleridir. İnternet ve Türk Telekom TİVİBU kampanyalarından ayrı ayrı faydalanılabilir.
  • Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası kapsamında ücretsiz modem verilmeyecek olup abone dilerse taksitli modem kampanyasından yararlanarak 1 adet Kablosuz Modem alabilir.
  • Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere Abonenin ilk faturasına yansır.
  • Kampanya kapsamında Türk Telekom Tivibu iç kurulumu ücretsizdir. Uydu paketlerinde dış kurulum ihtiyacı doğarsa, 132 TL (11 TL * 12 Ay) dış kurulum bedeli müşteriye aittir.
    Türk Telekom Tivibu Paketleri için IPTV HD paket fiyatı + 5 TL'dir
  • Kampanyalı fiyatlara aktivasyon ücreti dahil değildir. Türk Telekom TİVİBU aktivasyon ücreti 12 ay boyunca aylık 2,5 TL olarak ücretlendirilir.
  • Ücretlendirme kısmındaki tabloda yer alan kampanyalı fiyatlar kampanya indirim süresi boyunca (24 ay) geçerli olup, taahhüt sonrası kullanılan paketin yürürlükteki tarifesi üzerinden ücretlendirme yapılır.
    FİBERNET Paketlerinde, FTTH altyapısında hizmet alan aboneler için HGW modem abonelerin kullanımına ücretsiz sunulur.
  • Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası evde internet/Yalın İnternet alt yapı olanaklarıyla sınırlıdır.
  • Pakete dahil olan internet tarifeleri için belirtilen hızlar fiziksel bağlantı koşulları nedeniyle, garanti edilen hız olmayıp ulaşılabilecek en yüksek hızı göstermektedir.
  • Abone, internet hattının bulunduğu yerdeki 8, 16, 24, 35, 50 veya 100 Mbps' ye kadar destekleyen hızı kullanacak olup, bu hız bağlanılan yere göre değişiklik gösterebilecektir. Abonenin ay içerisindeki veri kullanımı (download) Paket GB*'ını aştığında internet kullanım hızı düşürülür. TTNET, düşürülecek hız seviyesini herhangi bir zamanda değiştirme hakkını saklı tutar. Takip edilen aya girildiğinde Abone internet hizmetinden mevcut erişim hızıyla tekrar yararlanabilir.
  • Kampanya kapsamında doğan damga vergisi ücreti bir defaya mahsus olmak üzere abonenin ilk faturasına yansır.
  • Pakete dahil hizmetlerin (ay içinde) abonelik başlangıcından ay sonuna kadar gerçekleşen kullanımının bedeline Aylık Kısmi Kullanım Ücreti denir. Paket aktivasyon tarihinden ay sonuna kadar ki (son gün dahil) kullanım bedelleri, seçilen hizmetlere ait paketlerin kampanyadaki indirimli ücreti üzerinden hesaplanarak ilk faturaya yansıtılır.
  • Türk Telekom Tivibu taahhüt başlangıç tarihi, kampanya taahhüt başlangıç tarihiyle aynıdır. Türk Telekom Tivibu IPTV için; kurulumunuz, internet kurulumunuz yapıldıktan sonra tamamlanır. Türk Telekom Tivibu Uydu için, kurulumunuz internet kurulumundan bağımsızdır. Türk telekom Tivibu abonelik ücreti kurulum tamamlandıktan sonra faturalandırılır.
  • Ücreti TTNET tarafından belirlenen ücretli içerikler, yukarıda belirlenen aylık tutarlar dahilinde olmayıp, Abone'nin bu içerikleri kiraladığı veya izlediği taktirde belirlenen ücret faturasına ayrıca yansıtılır.
  • 24 aylık kampanya süresince yukarıda seçilmiş olan evde internet hizmetlerine ait tarife paketlerinin indirimli aylık ücreti alınacak ve indirimli kullanım süresinden sonra yürürlükteki tarifelerden ücretlendilir.
    Söz konusu indirimler aylık kullanım ücretlerini kapsamakta olup, abone tarafından seçilen tarifede yer alan diğer ücretlerde herhangi bir indirim söz konusu değildir.
  • Abone kampanya uygulaması çerçevesinde edindiği evde internet, Türk Telekom Tivibu, Yalın internet erişimi ve Alo Paket hizmetini Türkiye sınırları içerisinde ücreti karşılığında teknik imkânlar ve altyapının uygunluğu çerçevesinde hizmetlerin verilebildiği bir başka yere naklini talep edebilme hakkına sahiptir. Ancak, Türk Telekom Tivibu ve Alo Paket hizmetinin nakli internet hizmetinin nakli halinde mümkündür. Türk Telekom TİVİBU Uydu paketinin nakli için internet hizmetinin nakline gerek yoktur, tek başına nakil edilebilmektedir.
  • TTNET, kanallar, isteğe bağlı hizmetler, etkileşimli hizmetler de dahil, tüm içerik ve hizmetlerin sürekliliğini taahhüt etmemektedir/edememektedir. Bu nedenle, herhangi bir gerekçeye dayanmaksızın ve dilediği zamanda kısmen veya tamamen Türk Telekom TİVİBU kapsamından çıkarma, değiştirme hakkına sahiptir.
  • Abone, teknik olarak mümkün olması halinde Tivibu'lu Yeni Yıl Kampanyası kapsamındaki taahhüt süresi boyunca kampanyaya dâhil olan her bir hizmet için aylık yürürlükteki ücreti daha yüksek pakete/paketlere geçiş yapma hakkına sahiptir. Ancak, elde ettiğiniz indirim bedeli geçiş tarihinizden itibaren yeni paketinize göre güncellenmekte ve taahhüdünüzü ihlal etmeniz halinde tarafınızdan tahsil edilecek indirim bedeli bu kapsamda hesaplanarak faturanıza yansıtılmaktadır. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilir.
  • Abone kampanya süresi içerisinde kampanyaya dâhil olmayan hizmet/paketlere geçememektedir. Aksi takdirde bu durum kampanya iptali ve Taahhüt ihlali olarak değerlendirilir.
  • Abonenin Türk Telekomünikasyon A.Ş'den ses hizmeti almıyor olması halinde FİBERNET aboneliğini iptal etmesi veya her halükarda ses hizmeti ve FİBERNET Paket aboneliğinin birlikte iptali halinde, FİBERNET abonelerinin kullanımına sunulan HGW modemlerin, iptal başvurusunda eksiksiz iade edilmemesi durumunda , modem teslim tutanağında belirtilen bedeller tahsil edilir.
  • Müşterinin dahil olduğu kampanyanın ve/veya aboneliğinin iptal edilmesi halinde; Taahhütname'nin Abone tarafından imzalandığı tarihten itibaren taahhüde aykırılığın oluştuğu döneme kadar aboneye sağlanan indirim, rayiç cihaz veya diğer faydaların bedellerinin tahsil edilmemiş kısmının toplamı müşteriden tahsil edilir. Ancak müşteri taahhüt kapsamında tahsil edileceği belirlenen hizmet bedellerinin henüz tahakkuk etmemiş kısmının toplamı, bu tutardan düşük olması halinde düşük olan tutar aboneden tahsil edilir. Ek olarak, varsa bağlantı ücretlerinin, taksitli satılan cihaz/ servis / ürünlerin kalan taksitlerinin toplamı, aktivasyon/Tivibu Kurulum ücreti, geriye dönük hizmet kullanım ücretleri ve tarifede yer alan diğer kullanımlara ait borçlar ayrıca tahsil edilir.
  • Aboneliğin iptali durumunda, kampanya kapsamında abonenin kullanımı amacı ile teslim edilen cihazların abone tarafından, Türk Telekom Ofislerine veya Grup Mağazaları'na' süresinde eksiksiz iade edilmesi gerekmektedir. Aksi taktirde "IPTV EKİPMAN TESLİM TUTANAĞI" ve "Türk Telekom TİVİBU UYDU EKİPMAN TESLİM TUTANAĞI" çerçevesinde belirtilmiş tutarlar aboneden ayrıca tahsil edilecektir.
  • Kampanya süresince farklı bir Tivibu kampanyasına geçiş yapabilecek ve bu durum kampanya iptali ve taahhüt ihlali olarak değerlendirilmektedir. Geçiş yapılan farklı bir Türk Telekom Tivibu kampanyası süresince ve kapsamında spor içeriği olan Süper Pakete geçilmesi halinde giriş yapılan paket dahil hiçbir pakete geçiş yapılamamaktadır. Belirtilen durumların haricinde yapılan değişiklikler taahhüt ihlali ve kampanya iptali olarak değerlendilir.



İlgili etiketler : Tivibu, Türk Telekom, Ttnet, İnternet, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Türk Telekom
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2016
  • Trafik

    : 2089