Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Tepe Nautilus'ten Alışverişe 75 TL Hediye

  • 3 yıl önce eklendi
  • 488 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 2 incelemede 5 puan almıştır.
Ziyaretçilerine daha kolay ve hızlı bir alışveriş imkanı sunmak isteyen Tepe Nautilus,mobil uygulamasıyla kazandırmaya devam ediyor.  24 Mayıs- 4 Haziran tarihleri arasında tek seferde yapılan 200 TL ve üzeri alışveriş fişini Tepe Nautilus Mobil uygulamasına kaydeden ziyaretçiler,75 TL yüklü Tepe Nautilus Card’ın sahibi oluyor.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, kolay kullanıma sahip mobil uygulamasıyla ziyaretçilerini anında kazandıran kampanyalar, cazip fırsatlar ve keyifli bir alışveriş deneyimi ile buluşturuyor.

Tepe Nautilus’tan75 TL hediye
Kampanyalara katılım için sıra bekleme dönemine son veren Tepe Nautilus Mobil, 24 Mayıs -4 Haziran tarihleri arasında  tek seferde 200 TL ve üzeri  alışverişlerde 75 TL yüklü Tepe Nautilus Card hediye ediyor. Kampanyaya katılım için alışveriş fişi ya da faturasının fotoğrafını çekip sisteme yükleyen kullanıcılar, sıra beklemeden kayıt işlemini yaparak 75 TL yüklü Tepe Nautilus Card’ın sahibi oluyor.  
Tepe Nautilus’taki kampanya masasından ya da danışma noktasından hediye kartlarını alan ziyaretçiler kazandıkları tutarı seçili mağazalarda anında harcayabilecek.Kullanıcılar aynı zamanda mağaza, restoran ve kafelerin Tepe Nautilus’a özel kampanyalarına ‘Fırsatlar’ kategorisinde yer alan bilgilerden ulaşabiliyor.

Kazançlı ve kolay alışveriş deneyimi için Tepe Nautilus Mobil Uygulamasını, Google Play ve App Store ‘dan indirebilir, kampanyaları takip edebilirsiniz. Stoklarla sınırlı olan kampanya şartları hakkında daha detaylı bilgi için www.tepenautilus.comadresini ziyaret edebilir ya da Tepe Nautilus Danışma bankosu ve kampanya masasından bilgi alabilirsiniz.




İlgili etiketler : Tepe Nautilus, Tepe Nautilus Kampanyaları, Hediye Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Tepe Nautilus
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Mayıs 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Mayıs 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 4 Haziran 2021
  • Trafik

    : 488

Benzer Kampanyalar