Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Tepe Nautilus Mobil Uygulaması 25 TL Hediye Ediyor

  • 3 yıl önce eklendi
  • 594 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 1 incelemede 5 puan almıştır.
Tepe Nautilus Mobil Uygulamasını indirin, 12-30 Nisan tarihleri arasında tek seferde yapacağınız 125 TL ve üzeri alışverişe anında 25 TL hediye kazanın.

Ziyaretçilerine daha kolay ve hızlı bir alışveriş imkânı sunmak isteyen Tepe Nautilus,mobil uygulamasını yeniledi. Uygulamayı kullanan ziyaretçiler,12-30 Nisan tarihleri arasında tek seferde yapacakları 125 TL ve üzeri alışveriş fişini Tepe Nautilus Mobil uygulamasına kaydederek 25 TL yüklü Tepe Nautilus Card’ın sahibi oluyor.

Bilkent Holding’in önde gelen şirketlerinden Tepe Emlak Yatırım yönetiminde olan Tepe Nautilus, mobil uygulamasını yeniledi. Tepe Nautilus Mobil,kolay kullanımı ile ziyaretçilerini anında kazandıran kampanyalar, cazip fırsatlar ve keyifli bir alışveriş deneyimi ile buluşturuyor.

Kampanyalardan anında haberdar ol anında katıl
Yenilenen yüzü ile kampanya katılımları için sıra bekleme dönemine son veren mobil uygulamada kullanıcılar, ‘Kampanyalar’ kategorisinden Tepe Nautilus’un ziyaretçilerine özel hazırladığı tüm kampanyalar ve etkinliklerden anında haberdar olabilecek. Yenilenen mobil uygulamanın ilk kampanyasına katılım için 12-30 Nisan tarihleri arasında tek seferde 125 TL ve üzeri alışverişlerde fatura ya da fişin fotoğrafını çekip sisteme yükleyen kullanıcılar, kayıt işlemini tamamladıktan sonra 25 TL yüklü Tepe Nautilus Card’ın sahibi olacak. Tepe Nautilus’taki danışma noktasından hediye kartlarını alan ziyaretçiler kazandıkları tutarı seçili mağazalarda anında harcayabilecek. Kullanıcılar aynı zamanda mağaza, restoran ve kafelerin Tepe Nautilus’a özel kampanyalarına ‘Fırsatlar’ kategorisinde yer alan bilgilerden ulaşabilecek.  




İlgili etiketler : Tepe Nautilus, Tepe Nautilus Kampanyaları, Hediye Puan, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Tepe Nautilus
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Nisan 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 14 Nisan 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2021
  • Trafik

    : 594

Benzer Kampanyalar