Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Teknosa TeknoClub'a Üye Olun 100 TL İndirim Kazanın

  • 3 yıl önce eklendi
  • 2958 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 250 incelemede 5 puan almıştır.
Teknosa'nın üyelerine özel avantajlar sunduğu sadakat programı TeknoClub'a üye olun, size özel fırsatlardan yararlanın... Üstelik İlk üyeliğinizde 100 TL İndirim Hediye!

Türkiye'nin teknoloji lideri Teknosa'dan avantajlarla dolu yeni üyeik programı TeknoClub ile üyelere özel fırsatlar sizleri bekliyor. Ayrıca 1 - 16 Haziran tarihleri arasında ilk kez TeknoClub'a üye olanlara 100 TL İndirim Teknosa'dan hediye...

TeknoClub Nedir?
TeknoClub, siz değerli Teknosa üyelerine indirim ve faydalar sağlayan bir sadakat programıdır. Üyeliğiniz ile birlikte, TeknoClub programında indirimler, sürpriz hediyeler ve özel ayrıcalıklar elde ederken aynı zamanda harcadıkça kazanacaksınız.

TeknoClub'a üye olarak Size özel kampanyalara dahil olabilir, harcadıkça daha çok indirim kazanabilir ve size özel servislerden yararlanabilirsiniz. TeknoClub'a üye olarak Harcamalarınızı, kazandığınız indirimleri üyeliğinizden takip edebilir, birçok avantajdan yararlanabilirsiniz.

Alışveriş seviyelerinize göre 3 farklı üyelikten birine dahil olabilir, TeknoClub üyelik ve avantajlarından yararlanabilirsiniz. Her alışveriş TeknoPlus, TeknoPro ve TeknoElit programlarına sizi bir adım daha yaklaştıracak!

TeknoPlus üyelerine Alışverişlerinizde %3 indirim (Akıllı Telefon, Akıllı Saat, Notebook ve Tabletlerde %1), Doğum günü indirimi, özel kampanya fırsatları sunulmaktadır.

TeknoPro üyelerine Alışverişlerinizde %5 indirim (Akıllı Telefon, Akıllı Saat, Notebook ve Tabletlerde %2), Doğum günü indirimi, ücretsiz kargo, özel kampanya fırsatları sunulmaktadır.

TeknoElit üyelerine Alışverişlerinizde %8 indirim (Akıllı Telefon, Akıllı Saat, Notebook ve Tabletlerde %3), Doğum günü indirimi, ücretsiz kargo, sürpriz hediyeler ve özel kampanya fırsatları sunulmaktadır.

TeknoClub'a Nasıl Üye Olacağım?
TeknoClub'a Teknosa.com web sitesinden, Teknosa mağazalarından, Teknosa mobil uygulamasından ve SMS ile ( TEKNOCLUB yazıp 7889’a SMS göndererek üyelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz.) üye olabilirsiniz.. Üyeliğiniz ile ilgili güncellemeleri de Teknosa.com ve mobil uygulama üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

İlk Üyeliğinizde 100 TL İndirim Hediye
Teknosa'da yüzlerce üründe harcadıkça kazanmak istiyorsanız hemen TeknoClub’a üye olun; size özel indirimlerin ve hediyelerin keyfini çıkarın! Üstelik, ilk alışverişinizde hoş geldin hediyesi olarak 100 TL indirim kazanın.

100 TL İndirim Kampanyası Detayı:
  • Kampanya kapsamında 1-16 Haziran 2021 tarihleri arasında TeknoClub üyesi olan müşterilerimiz; 1-16 Haziran 2021 tarihleri arasında 2500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 100 TL indirim kazanır.
  • 1 Haziran 2021’den önce veya 16 Haziran 2021’den sonra TeknoClub üyesi olan müşterilerimiz kampanyadan yararlanamayacaktır.
  • 100 TL indirim, Teknosa Mağazaları’nda ve teknosa.com’da 2500TL üzeri alışverişlerde geçerlidir. Dyson markalı ürünler, HDD ve Dijital kartlarda geçerli değildir.
  • Kazanılan indirimin kullanılabilmesi için kasada TeknoClub programına kayıtlı cep telefonunun söylenmesi yeterlidir. Online kanallarımızda üye girişinin ardından “Size Özel Kampanyalar” arasından seçim yapılarak kampanyadan faydalanılabilir.
  • Kampanya farklı hiçbir kampanya ile birleştirilemez.
  • Kampanyadan her müşteri 1 kez yararlanabilir.
  • Siparişin iptal veya iade edilmesi durumunda yalnızca ödenen tutar iade edilir.
  • Tüketicilerin bu koşulların herhangi birine veya sürelere uymaması,eksik bilgi ve belge ibraz etmesi, gönderilen kodlara ilişkin bilgileri silmesi halinde başvuru geçersiz sayılır.
  • Teknosa İç ve Dış Tic. A.Ş her zaman tek taraflı olarak kampanyayı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, kampanya koşullarında herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Detaylı bilgi 0850 222 55 99’dadır.



Teknosa Adresine Git!

İlgili etiketler : Teknosa, Teknoclub, Teknosa İndirim, İndirim Kuponu, Teknoclub Üyeliği, Teknoclub Nedir, Teknosa Teknoclub, Teknoclub İndirimi,

Kampanya Sahibi

Teknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Haziran 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Haziran 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 16 Haziran 2021
  • Trafik

    : 2958

Benzer Kampanyalar

  • E-Bebek Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    Ebebek Şubat İndirimleri 2024

    ebebek’te Geleneksel Şubat İndirimleri başladı... Türkiye'nin ilk ve en büyük anne-bebek ürünleri online alışveriş sitesi ve mağazaları olan ebebek, Şubat ayına özel klasikleşen kampany...
    31 Ocak 2024908 defa incelendi
  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241527 defa incelendi
  • Amazon Türkiye Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Anne ve Bebek Ürünlerinde Ekstra 500 TL İndirim Amazon'da

    Amazon Türkiye, 29 Şubat'a kadar “Anne ve Bebek Fırsatları” kampanyası kapsamında oyuncaktan bebek bakım ürünlerine, beslenme ürünlerinden oto koltuklarına kadar geniş bir seçkiden binlerce ...
    1 Şubat 2024605 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024208 defa incelendi
  • A-101 Market A101 20 - 26 Nisan 2024 Haftanın Yıldızları Kampanyası

    A101 20 - 26 Nisan 2024 Haftanın Yıldızları Kampanyası

    Haftanın Yıldızları A101 Mağazalarında... Türkiye'nin 81 ilinde 10001 mağaza ile faaliyet gösteren, ürün çeşitliliği ve uygun fiyatlarıyla tüketicinin en çok ilgi gösterdiği Perakend...
    19 Nisan 2024154 defa incelendi