Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Tekno Cuma Teknosa'da

  • 2 yıl önce eklendi
  • 680 defa incelendi
Teknosa, 19-28 Kasım 2021 tarihleri arasında düzenlediği "Teknosa Cuma" kampanyasıyla teknoloji severleri ihtiyaç duydukları ve almayı bekledikleri binlerce ürünle buluşturuyor.

Birbirinden cazip fırsatların ve indirimlerin ön plana çıktığı "Teknosa Cuma" kampanyasında siz de Teknosa avantajlarından yararlanarak tüm ihtiyaçlarınızı kaçırılmayacak fiyatlara karşılayabilirsiniz. Cep telefonu modellerinden son model televizyonlara, sezonun popüler ürünleri robot süpürgelerden her evin ihtiyacı beyaz eşyalara, aradığınız tüm elektrikli ve elektronik ürünleri cazip "Teknosa Cuma" indirimleri ile satın alabilirsiniz.

Tüm Teknosa mağazaları, teknosa.com ve Teknosa Mobil uygulamasında 19-28 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında, televizyondan akıllı telefona, bilgisayardan tablete, ev aletlerinden aksesuarlara her kategoride her gün indirimler gerçekleştirilecek. Teknosa'nın sadakat programı TeknoClub üyelerini ise 25 Kasım tarihine kadar yaptıkları alışverişlere göre ek 600 TL'ye varan indirim fırsatı bekliyor.

Her Gün farklı ürünlerde farklı indirim oranlarının uygulanacağı "Tekno Cuma" fırsatlarını kaçırmayın.



Teknosa Adresine Git!

İlgili etiketler : Teknosa, Bilgisayar, Tablet, Telefon, Teknosa Cuma, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Teknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Kasım 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 19 Kasım 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Kasım 2021
  • Trafik

    : 680