Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Tech Drone League Forum İstanbul'da Başlıyor

  • 6 yıl önce eklendi
  • 1963 defa incelendi
  • Puan : star star star 35 incelemede 2,89 puan almıştır.
Yılın en hızlı yarışı Tech Drone League'in 1.Etabı, 2017'nin Dünya Drone Şampiyonu pilotu Vince Irie "Jedeye"in katılımıyla Forum İstanbul'da.

2016 yılında kurulan Tech Drone League ve TDL Drone Sporları Kulübü'nün Türkiye Hava Sporları Federasyonu onayı ile organize ettiği 4 etaptan oluşan drone yarışları liginin birinci etap yarışı 16-17 Haziran'da Forum İstanbul'da başlıyor.  Tüm dünyada Formula 1'e rakip gösterilen klasmandaki yarışmada, 200.000 izleyiciyle dünya rekoruna imza atılacak.

Forum İstanbul, Tech Drone Leauge birinci etap yarışına ana sponsorluğu ile drone sporuna da destek oluyor. Etkinlikte; pilotlar quad droneları, FPV (First Person View) ve özel radyo kumandalarıyla heyecan dolu performanslar sergileyecek. Kurulduğundan bu yana ilklere imza atan TDL, 2018'in birinci etap yarışında drone pilotlarını ilk kez 200.000 kişilik izleyicinin karşısına çıkaracak.

Forum İstanbul'da belirlenen alandan kalkan drone kameralarından, görüntüyü takip eden pilotlar, özel tasarlanmış pisti en kısa sürede tamamlamak için kıyasıya mücadele edecek. Pilotların gözlüğündeki görüntü ekranlarda verilirken seyirciler de pilotlarla aynı heyecanı yaşama imkanı yakalayacak.
 
Babalar Günü ve Bayram'da renkli ve hızlı 2 gün
2 gün sürecek olan yarışlara ek olarak Tech Drone League, tüm izleyiciler için zengin, interaktif, teknolojik içerikler de hazırladı. Maker standları, giyilebilir VR deneyimi, drone deneyimleme alanları, kişisel taşıma araçları, RC araçlar, DJ'ler, dans gösterileri, sahne şovları, e-spor turnuvaları, drone simülatörleri ve pek çok sürpriz 16-17 Haziran 2018'de Forum İstanbul sponsorluğunda katılımcıları bekliyor.

TDL 1. Etap Ana Sponsoru Forum İstanbul, yarışmada birinciye 1000 TL, ikinciye 750 TL, üçüncüye ise 500 TL'lik hediye çeki sunacak.

Extreme yarış pisti ve en hızlı pilotlarla bir başka deneyim
Tech Drone League'in 2017 yılında 280.000 kişinin katılımı ile gerçekleştirdiği on altı etkinlikten sonra 2018 sezonunda hedefi 1.000.000 kişi olarak açıkladı. 0'dan 200 km hıza 1,5 saniyede ulaşabilen droneların hızlarına bu yıl Forum İstanbul'a yayılmış özel engellerle dekore edilmiş zorlu bir pist heyecanı da ekleniyor. Dünyaca ünlü profesyonel drone yarış pilotu Vince İrie / Jedeye FPV, 2017'den sonra bir kez daha Tech Drone League yarışları için konuk oluyor.
Forum İstanbul, tüm etkinlik katılımcılarını Hollanda'da yayınlanan Voice of Holland yarışma programının finalistlerinden biri olarak da tanınan Jedeye'ın yarış pistindeki ve sahnedeki sürprizlerine hazırlıklı olmaya davet ediyor.



İlgili etiketler : Tech Drone League, Forum İstanbul, Etkinlik,

Kampanya Sahibi

Forum İstanbul
  • Eklenme Tarihi

    : 12 Haziran 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 17 Haziran 2018
  • Trafik

    : 1963