Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

TEB Biriktiren Kredi ile Kredi Kullanırken Para Kazanmanın Tam Zaman

  • 12 yıl önce eklendi
  • 2947 defa incelendi
  • Puan : star star star star 41 incelemede 3,8 puan almıştır.
Hiç kazandıran bir kredi duydunuz mu? Daha önce kredinizin taksitlerini öderken para kazanmak aklınıza geldi mi?

Krediden de para kazanılır mı demeyin. Şimdi Biriktiren Kredi ile kredi kullanırken para kazanmanın tam zamanı. Krediniz devam ederken her ay taksit ödemelerinizden para kazanır, kredi kullanımında ödediğiniz dosya ücretini geri alır, ayrıca yapacağınız diğer bankacılık işlemlerinden de (EFT, Havale, Otomatik Ödeme Talimatı, Kredi Kartı Başvurusu) taksit ödedikçe para kazanırsınız.Sizin adınıza TEB tarafından açılacak olan vadeli hesapta paranız birikmeye ve değerlenmeye başlar. Üstelik kredinizi kapattığınızda hesabınızda biriken paraya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu

Kredi Tutarı

Kredi Vadesi (Ay)

Faiz Oranı

Aylık Taksit Tutarı

Toplam Masraflar

Aylık Maliyet Oranı

Yıllık Maliyet Oranı

10.000 TL

36

%1,29

364,42 TL

Dosya Ücreti 183,75
Sigorta - 76 TL

%1,71

%20,49


 Örnek ödeme tablosu, 10.000 TL baz alınarak oluşturulmuştur. Toplam masraflar, 10.000 TL kredi tutarı için belirlenen dosya ücreti ve kredili hayat sigortası priminden oluşmaktadır. Dosya ücreti 175  TL ve kredili hayat sigortasının primi ilk yıl için 76 TL' dir.Kullandırılan kredinin takip eden yıllardaki sigorta primi ise,kalan kredi anapara tutarı üzerinden yıllık olarak hesaplanacaktır. Aylık ve yıllık maliyet oranlarına dosya ücreti,  sigorta masrafları ve yasal vergiler dahil edilmiştir. TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvuruları onaylamama hakkına sahiptir. Kredinin aylık taksit tutarı, kullandırılan kredi tutarına göre değişiklik gösterebilecektir. TEB kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

Biriktiren Kredinin kullanımı  ile müşteri adına birikim yapılmasını sağlayan vadeli mevduat hesabı TEB  tarafından açılacaktır. Biriktiren Kredi başvuru formunda belirlenen işlemlerin müşteri tarafından yapılması halinde, bu hesapta müşteri adına birikim TEB tarafından gerçekleştirilecektir. Kredi geri ödeme süresince hesaba para yalnızca TEB tarafından yatırılabilecek olup, müşteri ya da 3. şahıslarca söz konusu hesaba gönderilecek Havale/EFT işlemlerinin kabulü gerçekleştirilmeyecektir. Müşteri, yasal süreçlerden kaynaklanan haller hariç olmak üzere, hesabında biriken tutarlar üzerinde kredi geri ödemesinin tamamlaması akabinde tasarrufta bulunabilecektir. Biriktiren Kredi’nin kullandırılması için nihai karar TEB’e aittir. TEB, Biriktiren Kredi’nin kullanım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Teb, Teb Kredi, Biriktiren Kredi,

Kampanya Sahibi

Türk Ekonomi Bankası
  • Eklenme Tarihi

    : 28 Eylül 2012
  • Güncelleme Tarihi

    : 29 Eylül 2012
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2012
  • Trafik

    : 2947