Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Tatilsepeti.com'da Kış Erken Rezervasyon Fırsatları Başladı!

  • 6 yıl önce eklendi
  • 843 defa incelendi
  • Puan : star star star 20 incelemede 3,35 puan almıştır.
Hareketli geçen yaz aylarının ardından tatilciler şimdi de kış sezonuna hazırlanıyor. tatilsepeti.com, kış mevsimini kayak yapmak, spa'da masaj yaptırmak, termal havuzda yüzmek gibi keyifli aktivitelerle geçirmek isteyenler için erken rezervasyon fırsatı başlattı.

Türkiye'nin önde gelen turizm portalı tatilsepeti.com, kış tatiline hazırlanan seyahat severler için kış erken rezervasyon kampanyasını başlattı. Ekim 2018 tarihi itibariyle başlayan ve Kasım ayı sonuna kadar sürecek olan kampanya, kayak "termal" sağlık/spa konseptinde yer alan 200'e yakın tesiste geçerli olacak. Tatilciler, kış erken rezervasyon fırsatı kapsamında %45'e varan fiyat indirimlerinden faydalanabilecekler.

Geçtiğimiz yıl tatilsepeti.com'un kış erken rezervasyon kampanyasından 20 bin kişinin faydalanmış olduğunu belirten tatilsepeti.com Genel Müdürü Koray Küçükyılmaz, 2018 yılında indirimli fırsatlara daha yoğun bir ilgi olacağını düşündüklerini söyledi. "Bu sene kampanyamıza olan taleplerde %30 civarında artış bekliyoruz" diyen Küçükyılmaz, sözlerine şöyle devam etti: "Kampanyamızda, gecelik kişi başı erken rezervasyon indirimi ile birlikte 54 TL'den başlayıp 640 TL'ye kadar çıkan fiyat aralıkları ile birçok tesis bulunuyor. Bu kapsamda Uludağ, Kartalkaya, Erciyes gibi kayak bölgeleri ile Afyonkarahisar gibi spa/termal kategorisindeki kış destinasyonlarımız öne çıkıyor."

Kış turizminin en gözde merkezleri
tatilsepeti.com'un verdiği bilgilere göre, kış turizminde en çok kayak, spa ve termal otelleri tercih ediliyor. Kayak severler tatilleri için Uludağ, Kartalkaya, Erciyes, Palandöken ve Sarıkamış illerini öncelikle tercih ederken, Afyonkarahisar, Yalova, Balıkesir, Bolu/Abant gibi destinasyonlar ise spa ve termal otel bölgeleri olarak öne çıkıyor.

Kış Erken Rezervasyon Kampanyası kapsamında gecelik kişi başı fiyatlar, Afyonkarahisar termal bölgesinde 72 TL, Yalova termal bölgesinde 95 TL'den başlıyor. Kayak destinasyonlarında ise başlangıç fiyatları Sarıkamış'ta 90 TL, Uludağ'da 112 TL, Kartalkaya'da 140 TL, Palandöken'de ise 158 TL.

Aralık ayı için geçerli olan bu fiyatların yanı sıra, birçok termal otel hafta içi konaklamalarda ücretsiz geceleme imkanı sunuyor. Erciyes ve Palandöken bölgelerinde ise minimum üç gece konaklayan misafirlere ücretsiz gidiş-dönüş havalimanı transfer hizmeti, Uludağ ve Kartalkaya bölgelerinde ise ulaşımda indirim sağlanıyor.

Kampanyalara ek olarak, birçok tesis 0 - 6 yaş veya 0 - 8 yaş grubundan ücret almıyor.


İlgili etiketler :

Kampanya Sahibi

Tatilsepeti
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Ekim 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Kasım 2018
  • Trafik

    : 843