Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Tarsu AVM'de Hediye Çarkı Dönüyor!

  • 1 yıl önce eklendi
  • 418 defa incelendi
Yeni yılda hediye çarkları sizin için dönüyor.

1-30 Aralık tarihleri arasında alışveriş Tarsu AVM içerisinde yer alan mağazalardan ve kioslardan yapacağınız 400 TL ve üzeri alışverişin fiş/faturalarını Tarsu Cebinde mobil uygulamasına yükleyin , Digital Hediye Çarkını çevirme ve yüzlerce hediyeden birini kazanma şansını yakalayın.

Kampanya Detayı:
  • Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün karşılığı nakit olmayan piyangolar ve çekilişler hakkındaki yönetmeliği uyarınca, bu kampanya, Milli Piyango İdaresi’nce belirlenen izin verilmesi gereken yarışma, çekiliş, ikramiye ya da kampanyalar kapsamı dışındadır.
  • Kampanya 01-30 Aralık 2022 tarihleri arasında, sadece Tarsu AVM bünyesinde bulunan mağazalardan yapılan alışverişler için geçerlidir. Tarsu AVM içerisinde bulunan bankalardan alınan satış fişleri, tütün ve tütün mamulleri, alkollü içecekler, şans ve talih oyunu harcamaları, hediye çeki ile yapılan alışverişler, Turkcell, Türk Telekom mağazalarından yapılan fatura ödemeleri ve kontör yüklemeleri, ile Migros mağazalarından yapılan sarrafiye ürünler kampanyaya dâhil değildir.
  • Ticari ve şahıs firmaları tarafından yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
  • İşbu kampanya ile her 400 TL alışverişe Tarsu Cebinde telefon uygulaması üzerinden fiş yükletilmesi sonucunda 1 adet dijital çark çevirme hakkı verilecektir. Dijital çark oyunu IOS ve Android uyumlu telefonlara Tarsu Cebinde uygulaması yüklenerek oynanacaktır. Kampanyaya katılımdan sonra aynı gün çark çevirme oyunu oynanacak ve çıkan hediye anında teslim edilecektir.
  • Dijital çark oyunu içinde şu hediyeler mevcuttur; 846 adet Playland 70TL hediye çeki, 90 adet Süvari 100TL hediye çeki, 55 adet Pide by Pide 1 adet pide + 1 adet içecek içeren menü çeki, 84 adet Madame Coco 50TL hediye çeki, 58 adet Sportage 50TL hediye çeki, 231 adet Soulmate 1 fincan Türk Kahvesi hediye çeki, 29 adet Atasun 100TL hediye çeki, 52 adet Bargello 50TL hediye çeki, 100 adet Linens 200TL hediye çeki, 60 adet Lescon 200TL hediye çeki, 100 adet Göksel Tantuni 50TL hediye çeki, 50 adet Samsung 200TL hediye çeki, 70 adet Frederic Patric Parfum 100TL hediye çeki, 25 adet Reeder 200TL hediye çeki, 50 adet Takıştır 50TL hediye çeki, 50 adet Helvacı Seyid Ahmed 50TL, 50 adet Toyzzshop 100TL hediye çeki .
  • Verilecek hediye çekleri yalnızca Tarsu AVM bünyesinde yer alan ilgili mağazalarda geçerli olup çeklerin üzerinde yazılı son kullanma tarihine kadar kullanımı mümkündür. Hediye çeki üzerinde yazan son kullanma tarihi geçmiş olan hediye çeklerinin kullanımı söz konusu değildir .
  • 18 yaşından küçükler bu kampanyaya katılamaz, kampanyaya katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül verilmez.
  • Kampanyaya sadece IOS ve Android uyumlu telefonlara Tarsu Cebinde uygulaması yükleyip üye olanlar katılabilir. Kampanya katılımında Tarsu Cebinde uygulama üyelik işlemlerinin yapılması halinde, üyelik için gerekli ad-soyad-telefon bilgilerinin eksiksiz doldurulması gerekmektedir. Üyelik bilgileri eksik olan uygulama sahipleri kampanyaya katılamaz, kampanyaya katılmış olsalar dahi kampanyadan faydalanamazlar.
  • Fatura ile başvuru yapılması halinde, Tarsu Cebinde uygulama sahibinin ismi ile fatura üzerindeki isim aynı olmalıdır. Farklı isimlerdeki faturalar ile işlem yapılamaz.
  • Yapılan alışverişler 01-30 Aralık 2021 tarihlerinde, Tarsu Cebinde uygulaması üzerinden fiş/fatura fotoğrafı çekilerek sisteme yüklenmelidir.
  • Kampanyaya katılım, kampanya tarihleri boyunca toplamda ya da tek seferde yapılacak 400 TL ve/veya üzeri tutarındaki alışverişler için geçerli olacaktır. Yapılan alışveriş tutarı birleştirilebilir. Belirtilen tutarın altındaki alışverişlerde hediye/hediye çeki kazanılamaz. Kazanılan hediye çeki, bölünerek farklı alışverişlerde kullanılamaz. Bir alışverişte sadece bir hediye çeki kullanılır.
  • Bir kişi, kampanya süresi boyunca en fazla 1 defa dijital çark çevirme hakkı kazanabilir.
  • Kampanya 2.000 adet katılım ile sınırlıdır. Bu minvalde, kampanya süresi boyunca toplam 2.000 adet hediye/hediye çeki verilecektir. Söz konusu limit doldurulduğunda kampanya kendiliğinden sona erecek ve kampanyaya kayıt yapılamayacaktır.
  • Klepierre Türkiye, Tarsu Alışveriş Merkezi’nin güvenlik, temizlik, teknik, danışma ve mağaza çalışanları, sahipleri ile kamu kurum ve kuruluşları, tüzel kişiler ve sermaye şirketleri bu kampanyaya katılamaz. Kampanyaya katılmış olsalar dahi hediyeleri verilmez.
  • Hediye çeklerinin son kullanma tarihi ve kullanım ve iade, değişim koşulları mağazalara göre farklılık gösterebilir. Hediye çeklerinin son kullanma tarihi bilgileri her bir çekin üzerinde bulunmakta olup söz konusu çeki kazanan kişi, belirtilen son kullanma tarihleri içerisinde çekin kullanılması gerekmekte olduğunu bildiğini kabul, beyan ve taahhüt etmektedir. Hediye çekinin son kullanma tarihinin geçmiş olması halinde, ilgili çek kullanılamaz ve kazanan kişi çek üzerinde herhangi bir hak iddia edemez.
  • Kazanılan hediye çeki karşılığında nakit para ve alışveriş sonrası para üstü talep edilemez. Hediye çekinin kaybolması halinde hak iddia edilemez.
  • Kazanılan hediye çeki alışveriş sırasında mağaza yetkilisine teslim edilmelidir.
  • Mali değeri olmayan (Ödeme makbuzları, kredi kartı slipi, bilgi fişi, vs) belgeler ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  • Kampanya katılımında, katılımcı tarafından belirtilen bilgilerin doğruluğu, yeterliliği ve ispatı katılımcıların sorumluluğundadır.
  • Kampanyaya katılan herkes; kampanya şartlarını, gizlilik politikasını ve katılım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve uyacaklarını peşinen kabul etmiş sayılır.
  • Kampanyaya katılan kişilerin, kişisel verileri veri sorumlusu Klepierre Gayrimenkul Yönetimi ve Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Tarsu AVM tarafından çekiliş faaliyetlerinin ifası, çekiliş kapsamında katılımcıların belirlenmesi, ödüllerin dağıtılması, Milli Piyango İdaresi ve sair kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak bildirimlerin gerçekleştirilmesi, müşteri memnuniyeti ve veri analizi için işlenmekte olup çekiliş sürecinde çalışan iş ortakları ile hukuka uygun talep halinde ilgili kamu kurum ve kuruluşlarına aktarılmakta, kampanya katılım formları ve O-Kart üyeliği aracılığıyla toplanmakta, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Karşılığı Nakit Olmayan Piyangolar ve Çekilişler Hakkında Yönetmelik ve tüketici mevzuatı kapsamında işlenmektedir. İlgili kişiler, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun 11. maddesi uyarınca sahip oldukları hakları veri sorumlusunun “Büyükdere Cad. No:185 Kanyon Ofis Bloğu K:18 Şişli İstanbul” adresine posta yoluyla veya KPMTurkiyeKVKK@klepierre.com adresinde yer alan şirket mailine e-posta göndererek kullanabilecektir.
  • Tarsu Alışveriş Merkezi; işbu kampanya şartlarını, dağıtılacak hediye/hediye çeklerinin özellik ve içeriklerini ve kampanya süresini değiştirme hakkını saklı tutar. Kampanyaya katılanlar yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Tarsu Avm, Tarsu Avm Kampanyaları, Yeni Yıl Kampanyası, Yılbaşı Kampanyası, Yılbaşı 2023, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Tarsu AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Aralık 2022
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Aralık 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Aralık 2022
  • Trafik

    : 418

Benzer Kampanyalar