Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Sur Yapı'dan Evinizi şindi Alın, Ödemeye 1 Yıl Sonra Başlayın!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 870 defa incelendi
  • Puan : star star star 24 incelemede 3,12 puan almıştır.
Sur Yapı, ev sahibi olmak isteyenlere uygun vade seçeneklerinin yanı sıra ödemelere tam bir yıl sonra başlama fırsatı sağlayan yeni bir kampanya başlatıyor.

Gayrimenkul sektörünün en geniş portföye sahip firması Sur Yapı, hem ev almak isteyenlere hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral veren yepyeni bir kampanya başlatıyor. 40 bin Sur Yapılı'dan oluşan aileye yeni komşular geliyor. İstanbul'un iki yakasında, 9 ilçede birbirinden farklı konseptlerden oluşan 12 konut projesi ve Avrupa'nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya projesini kapsayan kampanya, vatandaşların tasarruflarına dokunmadan bir yıl sonra ödemeye başlayacakları cazip fırsatlar sunuyor.

Kampanya kapsamında İstanbul ve Antalya'daki Sur Yapı satış ofislerine gelerek evini beğenenler, uygun vade oranıyla ve ilk sene taksit ya da peşinat ödemeden ev sahibi olabiliyor. Ödemeler tam bir yıl sonra başlıyor.

İstanbul'un iki yakasındaki 12 konut projesinde 120 ayda 0,98 60 ayda ise 0,59 vade oranının uygulanacağı ve ödemelerin daha sonra başlayacağı kampanya kapsamında konut alıcısı, evini alıp peşinat ve taksitleri ödemeye tam bir yıl sonra başlıyor. Gayrimenkul sektörünün yılın kampanyası olmaya aday kampanyada örnek olarak, Semt Bahçekent projesinden 1+1 67 m² liste fiyatı 320 bin TL'lik bir ev için % 50 kredi kullanımı ile aylık 2.273 TL sabit taksit ödeniyor. 120 ayda 0.98 vade oranı uygulanıyor. İlk sene ödemeler, bankaya müşteri adına Sur Yapı tarafından yapılıyor. Ev sahipleri ödemeye bir yıl sonra yüzde 20 peşinat ve aylık sabit taksitleriyle başlıyor. 24.üncü ve 36.ncı aylarda ise %15'lik iki ara ödeme yapılıyor. Böylece ilk sene peşinat ve aylık taksit ödemeden, düşük kredi oranıyla evin yüzde yüzlük ödemesi yapılmış oluyor. Tamamı peşin ödemelerde ise %25 indirim uygulanıyor.



İlgili etiketler : Sur Yapı, Sur Yapı Kampanyaları, Konut, Daire, Ev, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Sur Yapı
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Mayıs 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Mayıs 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Temmuz 2019
  • Trafik

    : 870