Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Silk and Cashmere Yılbaşı Hediye Festivalinde Her Hediyeye Ekstra İndirim!

  • 5 yıl önce eklendi
  • 927 defa incelendi
  • Puan : star star star star 3 incelemede 3,67 puan almıştır.
Soğuk kış günlerinde sıcacık dokularıyla sevdiklerinizin hem tenini hem de içini ısıtacak hediyeler Silk and Cashmere’in Hediye Festivali’nde!

İz Bırakan Hediyeler Hediye Festivalinde  Çam ağaçlarının süslendiği, caddelerin ışıklandığı, sıcak çikolataların yudumlandığı Aralık ayı sevdiklerimize en özel hediyeleri bulmakla geçer. En özel hediye deyince de akla Silk and Cashmere gelir...

Silk & Cashmere’in kaşmir sıcaklığı ve ipeğin benzersiz dokusu ile hazırlanan atkı, bere, eldiven, eşarp, şal, fular, kravat gibi birbirinden farklı aksesuarları hediye fikirlerinizi süslerken hem kadınlara hem erkeklere özel kazak, hırka, triko, bluz, panço, palto, pelerin gibi iddialı parçalardan oluşan koleksiyonları hediye alışverişlerinizi bir şölene dönüştürüyor.

Silk and Cashmere hediye festivalinden yapacağınız yılbaşı alışverişlerinizde, 2 hediye %20 indirim ile başlayıp, 6 hediyeye ulaştığında ise toplam alışveriş tutarı %40 oranında bir indirime sahip oluyor.
Hediye Festivalinde Her Hediyeye İndirim Kampanyasında 2 hediyeye %20, 3 hediyeye %25, 4 hediyeye %30,5 hediyeye %35 ve 6 hediyeye %40 oranında indirim uygulanacaktır.

Göz alıcı sürprizler yapmanız için alacağınız her hediyeye ekstra indirimler Aralık ayı boyunca Hediye Festivali’nde.



İlgili etiketler : Silk And Cashmere, Yılbaşı Hediyesi, Hediye, Yılbaşı 2019, Yılbaşı Hediyeleri, Yılbaşı Kampanyaları, Yeni Yıl,

Kampanya Sahibi

Silk & Cashmere
  • Eklenme Tarihi

    : 30 Kasım 2018
  • Güncelleme Tarihi

    : 30 Kasım 2018
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2018
  • Trafik

    : 927

Benzer Kampanyalar