Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Shell'de World ile Ödemelerde 50 TL Shell Puan Hediye

  • 4 yıl önce eklendi
  • 998 defa incelendi
  • Puan : star star star 6 incelemede 3,33 puan almıştır.
1 Temmuz - 15 Ağustos 2020 tarihleri arasında Shell istasyonlarında World Card ile yapacağınız 125 TL ve üzeri 4 akaryakıt harcamanıza 40 TL Shell Puan hediye. Ödemelerinizden birini QR ödeme ile gerçekleştir, 40TL'ye ek 10 TL, toplamda 50TL Shell Puan kazan!

Kampanya Detayı:
  • Shell istasyonlarında POS'ta QR Kod ile tek seferde yapacağınız 125 TL ve üzeri akaryakıt alımınıza 10 TL Shell Puan hediye edilecektir. Kampanya 01 Temmuz - 15 Ağustos 2020 tarihleri arasında Shell istasyonlarında geçerlidir.
  • Kampanya "Shell'de toplam 40 TL Shell Puan" kampanyası ile birleştirilebilir. Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 50 TL Shell Puan kazanmak için World Mobil'den "Shell'de toplam 40 TL Shell Puan" kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın POS'ta QR Kod ile yapılması gerekmektedir: a. "Shell'de toplam 40 TL Shell Puan" kampanyası kapsamında 0,1 veya 2 harcama yapmış ve kampanyayı tamamlamamış kullanıcılar, POS'ta QR Kod ile yapacakları ilk 125 TL ve üzeri harcamaları iki kampanya kapsamında da değerlendirilecek ve 10 TL Shell Puan kazanacaklardır. "Shell'de toplam 40 TL Shell Puan" kampanyası kapsamında toplam 40 TL puan kazanabilmeleri için bir 125 TL ve üzeri harcama daha yaparak kampanyayı tamamlamaları gerekmektedir. b. "Shell'de toplam 40 TL Shell Puan" kampanyası kapsamında 3 harcama yapmış kullanıcıların dördüncü harcamalarını POS'ta QR Kod ile yapmaları durumunda her iki kampanyayı da tamamlayarak toplam c. Daha önce "Shell'de toplam 40 TL Shell Puan" kampanyasını tamamlayarak 40 TL Shell Puan kazanan kullanıcılar, POS'ta QR kod ile yapacakları bir sonraki 125 TL ve üzeri harcamalarından 10 TL Shell Puan kazanabilir. Yukarıda a, b ve c maddelerinde belirtilen puan kazanımları "Shell'de toplam 40 TL Shell Puan" kampanyasına World Mobil'den katılım yapılması durumunda geçerli olup ilgili kampanyaya SMS ile katılım yapan müşteriler Shell'de toplam 40 TL Shell Puan" kampanyasından 30 TL, "Shell'de POS'ta QR kod ile ödeme" kampanyasından ek 10 TL olmak üzere toplam en fazla 40 TL Shell puan kazanabilir.
  • Kampanyaya yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile Shell istasyonlarında POS'ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir. POS'ta QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmada önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil'den Yapı Kredi Pay butonuna tıklayarak "QR Kod ile Ödeme"yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından "Kartlarım" menüsü altında bulunan Yapı Kredi Pay'i seçerek "QR Kod ile Ödeme"ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod'u okutun.
  • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan puanlar 21 Ağustos 2020 tarihine kadar en az 1 adet kullanıma açık bireysel kredi kartı olması durumunda yüklenecek olup, Shell Puanların son kullanma tarihi 24 Eylül 2020'dİr. Kullanılmayan Shell Puanlar 25 Eylül 2020 tarihinde geri alınacaktır. Müşterinin puan yükleme esnasında tüm bireysel kredi kartlarının kapalı olması durumunda kampanya kapsamında sadece TLcard alışverişleri için kazandığı puanlar bireysel TLcard'ına yüklenecektir. Ayrıca müşterinin kampanya kapsamında Yapı Kredi bireysel kredi kartı ile herhangi bir alışverişi olmaması ve kampanya kapsamındaki tüm alışverişlerinin yalnızca bireysel TLcard'ı ile gerçekleştirmiş olması durumunda puan yükleme esnasında bireysel kredi kartları kapalı ise kazanılan puanlar TLcard'lara yüklenecektir.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Shell Petrol A.Ş. kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
  • Bu kampanyamıza katılımınızla birlikte, tarafınıza ait kredi ve banka kartı Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart işlem verileriniz, 01 Temmuz - 15 Ağustos 2020 tarihleri arasında, Bankalara ait fiziki POS'lardan toplanacaktır. Kişisel verileriniz, kampanya koşullarını sağlayıp sağlamadığınızı tespit ve takip edebilmek ve kampanya koşulları doğrultusunda sizi kampanyadan yararlandırabilmek amacıyla veri sorumlusu sıfatıyla Yapı ve Kredi Bankası A.Ş ("Yapı Kredi") tarafından işlenecektir. Kişisel verilerinizin işlenmesi ile ilgili ayrıntılı bilgi için Yapı ve Kredi Bankası Müşterileri Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni'ni okuyabilirsiniz.



İlgili etiketler : Shell, World Card, World Akaryakıt Kampanyası, Shell Kampanyaları, Akaryakıt Kampanyaları, Akaryakıt,

Kampanya Sahibi

Shell

İlişkili Marka

World Card
  • Eklenme Tarihi

    : 1 Temmuz 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 1 Temmuz 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Ağustos 2020
  • Trafik

    : 998
  • İlişkili Markalar

    : World Card

Benzer Kampanyalar