Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Sevgililer Günü Hediyen de Çiçeğin de Emaar’da!

  • 4 yıl önce eklendi
  • 705 defa incelendi
  • Puan : star star star star 10 incelemede 3,5 puan almıştır.
14 Şubat Sevgililer Günü Hediyen de Çiçeğin de Emaar’da!

13 – 14 Şubat’ta Emaar’dan Yapacağınız 350 TL ve üzeri alışverişinizde Sevgilinize Özel Tasarlayacağınız Çiçek Buketi Hediye!

Kampanya Detayı:
  1. Kampanya 13 Şubat 2020 tarihi sabah saat 10:00 ile 14 Şubat 2020 tarihi akşam saat 22:00 arasında Emaar AVM’de bulunan seçili mağazalardan ve belirtilen ürün kapsamında yapılan alışverişlerde geçerlidir.
  2. Belirtilen tarih ve saat aralığında aynı gün içerisinde Emaar AVM’de seçili mağazalardan tek seferde yapılan, 350-TL ve üzeri kampanya kapsamındaki ürün alışverişlerinde, katılımcılara kendi hediye buketlerini tasarlama imkanı verilerek, hazırlayacakları çiçek buketleri hediye edilecektir.
  3. 13 Şubat 2020 – 14 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılan ve yine belirtilen tarihler arasında Emaar AVM -3. Zara mağazası önünde yer alan çiçek standına başvurarak fiş ve kimliklerini ibraz eden ve stantta yer alan ipadler üzerinden kayıtlarını gerçekleştiren müşteriler kampanyaya kapsamında hediye buket almaya hak kazanacaktır.
  4. Kampanya, 1000 adet katılımcı ile sınırlandırılmıştır.
  5. Her müşteri kampanyadan, kampanya süresince yalnızca 1 kere faydalanabilecektir.
  6. Kampanyadan faydalanacak olan katılımcıların kimlik ve fiş/fatura ibrazı gerekmekte olup, fiş/fatura üzerindeki isim ile kimlik bilgisinin aynı olması gerekmektedir. İsim – soyad, doğum tarihi, TC kimlik numarası, T.C. kimliği olmayan yabancı uyruklu katılımcılar için pasaport, e-mail ve telefon bilgilerini vermesi zorunludur. Bu bilgilerin tamamı kampanya çiçek standındaki görevliler tarafından alındıktan sonra katılımcılar çiçek buketi kazanımına hak kazanacaktır.    
  7. Kampanya kapsamında kazanılan hak kapsamında katılımcıların hediye çiçek buketlerini tasarlarken stand görevlilerinin talimatlarına uymaları gerekmektedir. Kullanılacak çiçek adetleri stand görevliler tarafından belirlenmektedir.
  8. Emaar AVM dilediği zaman kampanya koşullarını değiştirebilir veya kampanyayı sona erdirebilir.            
  9. Tüzel kişiler kampanyadan faydalanamaz.           
  10. Kampanyadan faydalanmak isteyen katılımcıların 18 yaşını doldurmuş olması zorunludur.
  11. Emaar AVM içerisinde bulunan döviz bürosu işlemleri, bankalardan/ATM’lerden alınan makbuzlar, tütün ve tütün mamulleri, market ve restoran harcamaları, alkollü içecek alımları, şans ve oyunları harcamaları, ziynet altın alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri,  ürün değişim fiş/fatura/e-faturaları, hediye çeki ile yapılan alışverişler ve tüm hediye tutarlar kampanyaya dahil değildir.
  12. Mali değeri olmayan belgeler ile fiş/fatura dışındaki (tahsilat makbuzu, sipariş fişi vb.) belgeler geçerli değildir.
  13. Fiş/fatura fotokopisi ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.
  14. Fiş/fatura/e-faturanın AVM içinde bulunan mağazadan kesilmiş olması zorunludur. AVM’deki mağazaların internet sitelerinden yapılan alışverişler (ürün teslimatı Emaar AVM mağazalarından yapılanlar dahil) kampanyaya dahil edilmez.
  15. Özel indirimli faturalarda, indirim sonrası tutar esas alınır ve bu tutara göre hediye buket kazanımı belirlenir.
  16. E-fatura ile katılımda, sadece Emaar AVM mağazalarından yapılan alışverişe ait e-faturanın bilgisayar görüntüsünün bastırılarak kayıt görevlisine ibrazı ve bir nüshasının çekiliş kayıt noktasına bırakılması şartıyla kampanyaya katılım yapılabilir.



İlgili etiketler : Emaar Avm, Emaar Kampanyaları, Sevgililer Günü,

Kampanya Sahibi

Emaar Square Mall
  • Eklenme Tarihi

    : 13 Şubat 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Şubat 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 14 Şubat 2020
  • Trafik

    : 705

Benzer Kampanyalar

  • Bonus Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus Sevgililer Günü Kampanyası 2024

    Bonus'tan Sevgliler Günü'ne Özel toplam 600 TL Bonus Hediye... 1-29 Şubat tarihleri arasında Bonus üye işyeri olan giyim, kozmetik, Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi seçili e-ticaret fi...
    1 Şubat 2024700 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024694 defa incelendi
  • İkiler Tekstil İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL  İndirim

    İkiler'den Kadınlar Günü'ne Özel Ekstra 500 TL İndirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Gününe Özel 3.500 TL ve Üzeri Alışverişinize Kasada Ekstra 500 TL İndirim İkiler 'de sizleri bekliyor... Türkiye’nin önde gelen bayan giyim markalarında İkiler, Ka...
    2 Mart 2024204 defa incelendi
  • Migros Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Migros 8 Mart Kadınlar Günü Kampanyası 2024

    Kadınlar Gününe Özel Işıldayan Fırsatlar Migros'ta Türkiye genelinde en yaygın ve en çok kadın çalışına sahip şirketlerinden biri olan Migros, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel Koz...
    1 Mart 2024440 defa incelendi
  • Jumbo Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Jumbo Anneler Günü Çekiliş Kampanyası

    Anneler Gününde Sevgini Ödüllerle Taçlandır! 1 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında jumbo.com.tr internet sitesinden, İOS veya Android işletim sistemli akıllı telefonlarına ücrets...
    18 Nisan 202487 defa incelendi