Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Şekerbank'tan Fırıncılara Özel Destek Paketi!

  • 9 yıl önce eklendi
  • 1371 defa incelendi
  • Puan : star star star star 12 incelemede 3,67 puan almıştır.
Hem gıda sektöründe faaliyette bulunan hem de üretim sektörüyle direkt olarak işbirliği içinde olan fırıncılarımıza özel “Ekmeğine Destek Paketi” Şekerbank’ta!

Fırıncılara Özel Kredi Ürünleri
ŞekerŞirket Sistemi
Sektörün ihtiyaçları ve çalışma koşulları düşünülerek hazırlanan; fırıncı esnafımızın en büyük gider kalemini oluşturan “un alımları” için ŞekerŞirket sistemi aracılığı ile kredi imkânı Şekerbank’ta!

ŞekerŞirket sistemi sayesinde fırıncı esnafımıza anlaşmalı un fabrikalarından yapacakları mal alımlarını peşin fiyatına 90 güne kadar vade imkânı ile faizsiz, komisyonsuz ve masrafsız olarak hiçbir bedel ödemeden gerçekleştirme imkânı sunuyoruz.

Fırıncılara Özel Destek Kredisi
İşini büyütmek, mal alımlarını arttırmak isteyen fırıncı esnafımıza özel, 60 aya varan vadeler ve 6 aya kadar ödemesiz dönemi bulunan kredi imkânı Şekerbank şubelerinde.

EKOkredi
Emeği ve enerjiyi koruyan EKOkredi’yi fırın yalıtımı, yenileme, A enerji sınıfı ekipman (fırın, buzdolabı vb.) alımı gibi birçok ihtiyacınız için kullanabilir, yatırım büyüklüğü ve türüne bağlı olarak bir yıla kadar ödemesiz dönem seçeneğinden yararlanabilirsiniz. EKOkredi hakkında detaylı bilgi için tıklayınız

Tadilat Kredileri
Hijyen kurallarına uygun gıda üretimi ve satış yapan fırınlarımızın kalite standartlarını yükseltmek amacıyla 60 aya varan vadelerde tadilat kredisi Şekerbank şubelerinde.

Ayrıca anlaşmalı mimarlık ve mühendislik firmalarından %35’e varan indirimler ile hizmet alma imkânını da fırıncı müşterilerimize sunuyoruz.

Her Şey Dahil Konut Kredisi ve Konut Tadilat Kredisi
Fırıncı esnafımıza ve gerçek kişi işletmelere özel uzun vadeli, hem konut hem de konut tadilat kredisi imkanı da Şekerbank’ta!

-30 yıl vadeli, tahsis ücretsiz tek konut kredisi. Ayda bir veya 3 ayda bir ödeme imkânıyla, üstelik ilk yıl DASK ve konut paket sigortası da bizden hediye.
-20 yıl vadeli konut tadilat kredisi; eşit taksitlerle ödeme imkânıyla fırıncılarımızı bekliyor.

Üreten Kart Fırıncılarımız İçin Özelleşiyor
Avrupa ve Türkiye’de bir ilk olan; hem ticari kredi kartı (Business Kart) hem de banka kartı özelliğine sahip, ticari alışverişlerinizde ödeme esnekliği sağlayan Üreten Kart ile tüm mal ve hizmet alımlarınızı kolayca yapabilirsiniz.

Üreten Kart’ın ŞekerŞirket özelliği sayesinde anlaşmalı un fabrikalarından 90 güne varan vadelerle peşin fiyatına ürün satın alabilirsiniz.

Ayrıca Üreten Kart ile Şekerbank ATM’lerinden taksitli ticari kredi başvurusu yapabilir, onaylanan kredinizi yine ATM’lerimizden kullanabilirsiniz. Üstelik bütün harcamalarınızı tek hesap özetinde takip edebilir ve birçok ek özellikten faydalanarak zamandan tasarruf edebilirsiniz.

Kredili Mevduat Hesabı
İşletmenizin vadesiz hesabında bakiye olmaması durumunda da, işlerinizin aksamadan devam etmesi, acil nakit ihtiyaçlarınızın hızlıca karşılanabilmesi için fırıncılarımıza özel geliştirdiğimiz, Üreten Kart’ınıza bağlı KMH ürünü ilk 3 ay faizsiz!

Üye İşyeri/Pos
Fırıncılara özel avantajlı komisyon oranları ve esnek fiyatlama yapısı ile POS ürünlerimiz (Bonus POS, Yazarkasa POS, Açık POS, Sanal POS) kullanımınıza hazır. Üstelik ilk 3 ay kira bedeli muafiyetiyle.

Fırıncı Esnafımıza Özel Hesaplı Tarife
Fırıncı esnafımız hesabını bilsin, bankacılık işlemlerinde rahat etsin diye “Hesaplı Tarife” Şekerbank’ta!

Şekerbank’a gelin, tarifenizdeki haklarınız bitene kadar hesap işletim ücreti, çek, havale veya EFT masraflarını düşünmeyin.

Fırıncılarımıza Özel Diğer Hizmetlerimiz
Ekmeğine Destek Paketi sahibi fırıncı müşterilerimiz elektrik, GSM ve elektronik giderlerindeki indirimler başta olmak üzere birçok avantajın da sahibi oluyor!

Şekerbank ve Zorlu Elektrik işbirliği ile elektrik giderlerinizde %13’e varan indirim imkânı sunuyoruz!

Şekerbank ve Vodafone işbirliği ile de teknoloji ve GSM giderleriniz için çok özel fırsatlarla dolu paketler sizleri bekliyor!

Fırıncılarımız, Şekerbank’ın ulusal ve yerel birçok marka ile yaptığı anlaşmalar sayesinde önemli gider kalemlerinde de indirim fırsatlarından yararlanabiliyor.



İlgili etiketler : Şekerbank, Fırıncı Paketi, Kredi, Kampanya, Finans,

Kampanya Sahibi

Şekerbank
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mayıs 2015
  • Trafik

    : 1371

Benzer Kampanyalar

  • Şok Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Şok Market Ramazan Erzak Paketi 2024

    Ramazan’ın bereketini paylaşmayı ŞOK Seviyoruz! Ramazan Erzak Paketimiz ile hem sevdiklerinizi hem de ihtiyaç sahiplerini mutlu etmek ŞOK kolay! Şok Market’in markalı ürünlerinden...
    4 Mart 2024433 defa incelendi
  • Migros Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Migros Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Her yılolduğu gibi bu yılda, Bereketli Ramazan Kolileri Migros'larda satışa sunuldu... Migros, onbir ayın sultanı ramazan ayını, birbirinden kazançlı kampanyalarla karşılıyor. Her b...
    25 Şubat 2024521 defa incelendi
  • CarrefourSA CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    CarrefourSa Ramazan Kolileri 2024

    Paylaşmanın doğrusu CarrefourSA’da!  Bu Ramazan’da ister sevdiklerinize, isterseniz çalışanlarınıza Ramazan kolisi hediye edebilirsiniz. 4 çeşit Ramazan kolisi CarrefourSA’lar, car...
    22 Şubat 2024843 defa incelendi
  • Metro Market Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    Metro Ramazan Erzak Paketleri 2024

    HER PAKETTE BOL BEREKET RAMAZAN’DA METRO’DA Ramazan’a özel hazır erzak paketleri ve kendi erzak paketini oluşturma seçeneği toplu alım avantajlarıyla Metro’da Metro Türkiye, yağ, ...
    26 Şubat 2024907 defa incelendi