Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Sek Çikolata Süt'ü Denemesi Bedava!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 1855 defa incelendi
  • Puan : star star star 77 incelemede 3,1 puan almıştır.
SEK Çikolata Süt, denemeniz için “Çikolata Süt DeneSEK” uygulamamızda sizleri bekliyor!

Sek Facebook adresindeki Sek Dünyası Uygulamaya girip hediye kodunuzu alarak, Çikolata Süt’ü tüm MigrosJet, 5M ve Migros’lardan Money Card’ınızla alabilirsiniz!

Kampanya Detayı:
1) Katılımcı kampanyaya katılmakla, http://www.facebook.com/SEKDunyasi adresinde ve bu adreste yer alan Tab içindeki kullanım koşulları ve gizlilik kurallarına uymayı kabul ve taahhüt eder.
2) Düzenlenecek kampanyaya katılımcılar http://www.facebook.com/SEKDunyasi adresinden katılabilirler. Tab’e giriş yaparak reklam filmini izleyen, soruyu cevaplayan ve yanıtı arkadaşlarıyla paylaşan takipçilere Tab içinde üretilen kod verilecek ve bu kodla satın alabilmesi için tüm Migros, 5M Migros, MigrosJet mağazalarından her bir katılımcı için bir adet olmak üzere toplam 5000 adet SEK Çikolata Süt hediye edilecektir.
3) Kampanya, 12.09.2013 tarihinde başlayacak olup 5000 adet SEK Çikolata Süt stoğuyla sınırlıdır. Kod alan Money Club Kart üyesi katılımcılar, kazandıkları SEK Çikolata Süt’leri 12.10.2013 tarihine kadar tüm Migros, 5M Migros, MigrosJet mağazalarından alabilirler.
4) Kod alarak hediye kazanan kişiler, bu sayılanlar dışında başkaca bir ödüle veya ücrete hak kazanmazlar. Ödül kazanmak isteyen katılımcıların Tab’e giriş yaparak reklam filmini izlemesi, soruyu cevaplaması ve yanıtı arkadaşlarıyla paylaşması gerekmektedir. Kodu alan kullanıcı, bu kod ile Migros, 5M Migros, MigrosJet mağazalarından yalnızca bir (1) hediye ürün alabilir. Migros’larda ürünün teslim alınabilmesi için Money Club Kart, Money Visa ya da Money Club Kart özellikli diğer kartların kullanılması gerekmektedir. Teknik nedenlerden dolayı ürün bedeli, kasada toplam bakiyeden düşmediyse, hediye ürün bedeli 2 gün içerisinde müşterinin kartına tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. Migros’ların stoklarında ürün çeşitlerinin tükenmiş olması nedeniyle hediye teslim edilememesinden SEK hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır. Kampanyaya yalnızca Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden gerçek kişiler katılabilirler.
5) Katılımcılar kampanyaya katılmakla SEK tarafından promosyon amacını gerçekleştirmek üzere kişisel bilgilerinin toplanmasına ve saklanmasına rıza göstermiş sayılırlar. Katılımcılar kampanyayla ilgili olmak üzere yerel ve uluslar arası herhangi bir medya kuruluşunda yer alacak kişisel ve biyografik bilgiler ve her türlü görsel suret ve röportaj ya da yarışmaya katılma nedeni ile ortaya çıkacak diğer materyallerle ilgili olarak her türlü hak, mülkiyet ve menfaatlerden, yarışmayı düzenleyen, bağlı şirket ve ortakları, kanuni temsilcileri, acenteleri lehine herhangi bir denetim, tazminat ya da onaya konu olmaksızın gayri kabili rücu olmak üzere feragat ettiğini kabul ve taahhüt ederler.
6) Katılımcı Facebook’ta yer alan bilgilerinin doğruluğunu kabul ve beyan etmektedir. Ödül kazanma hakkı satılamaz, ertelenemez. Kazanılan hak ancak Migros’lardan kaynaklanacak teknik aksaklıklar halinde nakit paraya çevrilebilir, başka bir mala çevrilemez.
7) Kampanyaya katılım için hiçbir şekilde ürün satın alma ya da ücret ödeme zorunluluğu olmayıp, katılım ücretsizdir. Kampanya tüm Türkiye genelinde yapılacak olup 18 yaşından küçükler ancak kanuni temsilcisinin izni ile yarışmaya katılabilir.
8) Aşağıda yer alan kimseler bu kampanyaya katılamayacak, katıldıkları takdirde katılımları değerlendirilmeyecek, başkaca kampanyalarda ödüle hak kazanmaları halinde ödülü alma hakları bulunmayacaktır. Bunlar; kampanyayı düzenleyenin bünyesinde çalışan işçiler, sözleşmeliler, işverenler ve diğer statüde çalışan her türlü elemanlar ile bunların 2. dereceye kadar kan ve sıhri bağı olan akrabaları, bunlarla birlikte aynı evde yaşayan yakınları, bağlı olan yan kuruluşları ve taşeronları, distribütörleri, kampanyanın hazırlanması ile iştigal eden web tasarımcıları, reklamcılar ve benzeri şekilde ilişkili olan her türlü kişi ve kişiler.
9) SEK, katılımcıların üyelik ve promosyon katılımı kapsamında verdiği kişisel bilgilerini altyapı sağlayan firmalar hariç olmak üzere hiçbir şekilde 3. kişilerle paylaşmayacaktır.
10) Katılımcıların kampanyaya katılmak için yapacakları başvurularla ilgili olabilecek her türlü ortamdaki iletişim sorunları nedeniyle SEK hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Katılımcıların karşılaşabilecekleri her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, bilgisayar bozukluklarından, telefon, kablo, uydu, ulaşım ağı, elektronik, kablosuz ya da Internet bağlantılarında Internet Servis Sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hata, kısıtlama, tahrif olmuş, bozulmuş veya hatalı data gönderilerinden, elektronik posta gönderme hatalarından, kayıp, gecikmiş, tutulmuş e-postalardan, web sayfasına veya internete erişimde aksaklıklardan, kampanyanın gidişatını etkileyecek şekilde, ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla, gerek insan gerek insan dışı kaynaklı tahrif, bilgisayar korsanlığı, hırsızlık, virüs, böcek kaynaklı müdahalelerden dolayı ortaya çıkacak zararlardan, kampanyada kullanılacak herhangi bir elektronik posta adresinin zarar görmesi, ortadan kalkması, veya ulaşılamaması nedeni ile kampanya uygulamasının zarar görmesi sebebiyle SEK hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. SEK hiçbir şekilde katılımcı üyelerin kendileri veya başkalarının bilgisayarını kullanmaları sırasında veya web sayfasının kullanımından dolayı maruz kalabilecekleri zararlardan ötürü hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.
11) Katılımcıların işbu katılım koşullarında alan hükümlerin herhangi birine aykırı davranması halinde ilgili kampanyaya katılım ve SEK hesaplarının kullanım haklarının SEK tarafından derhal iptal edileceğini peşinen kabul ederler.
12) SEK herhangi bir zamanda yürüttüğü kampanya koşullarını tek taraflı olarak değiştirme ve kampanyayı gerekçe belirtmeksizin iptal etme, durdurma ve sona erdirme hak ve yetkisine sahiptir. Kampanyaya ilişkin değişiklikler uygulama sayfası üzerinden duyurulacaktır.
13) Katılımcı, ticari anlamda haksız rekabete yol açacak, ticari itibardan faydalanma anlamına gelebilecek davranışlardan kaçınacak, hesaplarda yer alan mevcut içeriği hiçbir şekilde kopyalamayacaklardır.
14) SEK tarafından sonlandırılan kampanyaya ve katılımcılara ait her türlü kaydı SEK silip silmemekte serbesttir, Katılımcı bu durumda silinen kayıtlarla ilgili herhangi bir hak veya tazminat talebinde bulunmamayı kabul ve taahhüt eder.
15) Katılımcı kampanyaya katıldığı andan itibaren işbu sözleşmede belirtilen şartları kabul etmiş sayılır. Sözleşme kampanyanın sona ermesi ile veya işbu sözleşmede sayılan fesih hallerinden herhangi birinin gerçekleşmesi ile hiçbir ihtara gerek kalmaksızın kendiliğinden hükümsüz kalacaktır.
16) İşbu kampanyanın düzenlenmesinden dolayı ortaya çıkacak ihtilafların çözümünde Türk Hukuku uygulanacak olup, ihtilafların çözüm yeri İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleridir.
17) Katılımcılar, bu katılım sözleşmesinde yer alan maddelerin tümünü okuduğunu, anladığını, kabul ettiğini ve kendisiyle ilgili olarak verdiği bilgilerin doğruluğunu onayladığını beyan, kabul ve taahhüt eder.



İlgili etiketler : Sek, Çikolata Süt, Migros, 5m Migros, Money Card, Hediye, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Sek
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Eylül 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Eylül 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 12 Ekim 2013
  • Trafik

    : 1855

Benzer Kampanyalar