Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Saray Halı Büyük Yılbaşı Yarışması

  • 10 yıl önce eklendi
  • 2008 defa incelendi
  • Puan : star star star 112 incelemede 3,01 puan almıştır.
Saray Halı Yılbaşı Yarışması Başladı!

Saray Halı Facebook sayfasındaki anketi doldurun çekiliş hakkı kazanın. Anketi doldurunlar arasında yapılacal çekilişle 10 kişiye 2,45 m2 lik Irmak 12156A halı hediye edilecektir.

Yarışma Detayı:
1- https://www.facebook.com/sarayhalionline/app_1416887395212964 adresi üzerinden gerçekleştirilecek olan ödüllü yarışmalar, Saray Halı tarafından düzenlenmektedir.
2- Yarışmanın formatı şu şekildedir: https://www.facebook.com/sarayhalionline/ adresi üzerinden yürütülen yarışmada, 6 Sorudan oluşan bir anket bulunmaktadır ve bu ankete eksiksiz bir şekilde katılan ve sayfamızı beğenmiş olan herkes çekiliş hakkı kazanmaktadır. 
3- Katılımcı, yarışmaya katılmakla, http://www.facebook.com/sarayhalionline/ adresinde yer alan yarışma şartları ve katılım koşullarını peşinen kabul etmiş sayılır.
4- 18 yaşından küçükler yarışmaya katılamaz. Katılmış ve hediye kazanmış olmaları halinde hediyeleri kendilerine verilmez.
5- Yarışmaya katılırken bilgileri eksik ya da yanlış olan katılımcılara, ödül kazansalar dahi ödülleri verilmez. Bu hususta hak talep edemeyeceklerdir.
6- Katılımcılar yarışmaya yalnızca kendi Facebook hesapları ile katılabilirler. Başkası adına katılamazlar.
7- Ödül kazanan yarışmacılar http://www.facebook.com/sarayhalionline adresli Saray Halı resmi Facebook hayran sayfasında duyurulacaktır.
8- Kazanan talihlilerin ad-soyad, doğum tarihi, adres ve telefon bilgilerini, kazananların açıklanmasından sonraki ilk pazartesi günü saat 18.00'e kadar, belirtilen e-posta adresine doğru ve eksiksiz olarak bildirmeleri gerekmektedir. Hediyelerin talihlilere teslimi esnasında kimlik ibraz edilmesi ve kimlik bilgilerinin, ilgili e-posta adresine gönderilen bilgiler ile tutarlı olması gerekmektedir. Yarışmaya katıldıkları ad-soyad ile kimlik bilgileri uyuşmayan yarışmacıların ödül hakları iptal edilecektir. Talihlilerin tüm bilgileri Saray Halı tarafından korunacak ve 3.kişiler ile kesinlikle paylaşılmayacaktır.
9- Kazanan talihlilere hediyeleri, kendileriyle irtibata geçildikten sonra, Saray Halı tarafından belirtilen şekilde ulaştırılacaktır.
10- Yurtdışından yarışmaya katılıp kazanan yarışmacıların hediyeleri, kendilerinin belirtmiş olduğu, TC sınırları içerisinde yaşayan akrabalarına teslim edilecektir.
11- Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez, ödül karşılığı nakit para talep edilemez.
12- Kampanya boyunca bir kişi yalnızca bir defa ödül kazanabilecektir. Aynı ikametgah adresiyle ve/veya aynı isimle ikinci kez yarışmaya katılıp ödül kazananların hakları iptal edilecektir.
13- Aynı katılımcının sahte ad-soyad kullanarak yarışmaya katılması durumunda, kişi yarışmadan diskalifiye edilecektir. Katılımcı hiçbir hak talep edemez.
14- Yarışma boyunca yarışma katılımlarını olumsuz etkileyecek şekilde bilgisayar teknolojilerini kullanan, hile yaptığı tespit edilen katılımcının, http://www.facebook.com/sarayhalionline sitesinde ödül kazandığı ilan edilse dahi, ödül hakkı iptal edilecektir. Bu hususta herhangi bir hak talep etmesi söz konusu olamaz.
15- Yarışmanın yürütülmesini etkileyecek şekilde meydana gelebilecek her türlü donanım ve yazılım problemlerinden, internet servis sağlayıcı kaynaklı meydana gelebilecek her türlü hatadan, web sayfasına ve internete erişimde yaşanan problemlerden, bilgisayar korsanlığı, virüs, trojan, tahrif kaynaklı zarar verici her türlü dış etkenden, bilgisayar ya da internet erişimi sağlayan mobil cihazlarda var olan bozukluklardan ve katılımcıların kendileri veya başkalarının, internet erişimi sağlayan cihazlarını kullanımı esnasında maruz kalabilecekleri zararlardan Saray Halı hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Yazılım ve donanım kaynaklı problemlerde ve dış saldırılarda Saray Halı yarışmayı iptal etme ya da erteleme hakkına sahiptir.
16- Yarışmalara, Saray Halı işverenleri, çalışanları, bayileri, mensupları, sözleşmelileri ve bunların 2.dereceye kadar kan ve sıhri bağı olan akrabaları katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri kendilerine verilmez.
17- Saray Halı önceden duyurmak üzere, düzenlemiş olduğu tüm yarışmalar için, yarışma kuralları, yarışma tarihi, saati ve süresi, ödülü, katılım koşulları gibi yarışma ile ilgili her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
18- Yarışmalara katılan herkes yukarıdaki şartları kabul etmiş sayılır.



İlgili etiketler : Saray Halı, Yılbaşı Yarışması, Yarışma, Yılbaşı 2015,

Kampanya Sahibi

Saray Halı
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 2008

Benzer Kampanyalar

  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024155 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024327 defa incelendi
  • Mondi MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması

    MondiHome Anneler Günü Yarışması Başladı! Anneler Günü'nü hem birlikte kutlamak hem de annelerimize olan sevgimizi herkese duyurmak, ona bu özel günde harika bir hediye verebilmek için ...
    30 Nisan 202495 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024984 defa incelendi