Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung TV Alana Samsung Galaxy S6 Edge Hediye

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1912 defa incelendi
  • Puan : star star star 11 incelemede 3,45 puan almıştır.
Akıllı ikili bir arada Samsung'da!

Smart View özelliği ile telefondaki içeriği kolayca televizyona aktarmanız için şimdi Samsung TV Alana Samsung Galaxy S6 Edge Hediye...

Kampanya 1-31 Mart 2016 tarihleri arasında seçili Samsung Smart Tv Modellerinde geçerlidir.


Kampanya Detayı:
  •  Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti. (‘Samsung’) tarafından düzenlenen Akıllı İkili Kampanyası (‘Kampanya’) kapsamında geçerli olan katılım ve yararlanma şartları işbu Kampanya Koşullar’ı belgesinde (‘Belge’) ve Samsung tarafından yapılabilecek diğer duyurularda/bilgilendirmelerde belirtilmekte olup (Belge’deki ve diğer alanlardan duyurulacak şartlar topluca ‘Koşullar’ olarak adlandırılacaktır), Kampanya’dan yararlanmak isteyenler, işbu Koşullar’ı okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.
  • Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından 01.03.2016 – 31.03.2016 tarihleri arasında satın alınmış Samsung marka 88JS9500, 78JS9500, 75JU7000, 65JS9000, 55JS9000, 65JU7500, 65JU7000, 55JU7500, 55JU7000, 55JS7200 model televizyonlar (‘Ürün/ler’) için geçerli olup; bu Ürünler’den birini alan tüketicilere, Koşullar’ı yerine getirmeleri durumunda model bazında değişiklik gösteren (aşağıda ayrıntılı olarak belirtilmektedir) cep telefonu veya tablet (cihaz/lar) hediye edilecektir.
  • Kampanya kapsamındaki Ürünler stoklarla sınırlı olup, aşağıdaki tablo dahilindeki ürünler (55JU7000, 55JU7500, 55JS7200) için verilmesi taahhüt edilen hediye cihazın (T230, Galaxy Tab 4) stoğunun tükenmesi halinde, bu cihaz yerine T280, Galaxy Tab A(7”) model cihaz hediye edilecektir.
  • Kampanya’ya sadece 18 yaşını doldurmuş T.C vatandaşı bireysel tüketiciler katılabilir, tacirler ve satış noktası personeli Kampanya’dan faydalanamazlar.
  • Ürünleri belirtilen tarih aralığında alan tüketicilerin, 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi’ni arayarak Ürünler’in kurulumunu 10.04.2016 tarihine kadar Samsung Yetkili Servisi aracılığı ile yaptırması gerekmektedir. Kurulum yaptırmayan katılımcılar kampanyadan faydalanamazlar.
  • Ürün kurulumlarını bu şekilde gerçekleştiren tüketiciler, ardından 15.04.2016 tarihine kadar www.samsung.com/tr/akilli_ikili kampanyasi adresinde yer alan kampanya kayıt formunu eksiksiz olarak doldurmalı ve ürün faturasının renkli ve okunaklı fotoğrafını yine aynı forma yüklemelilerdir. Kampanyaya katılan tüketicinin, adına fatura düzenlenen kişi olması gerekmektedir.
  • Formda istenen bilgiler; isim, soyisim, adres, TC Kimlik Numarası, e-posta adresi fatura ve servis kurulum belgesi görselidir. Kampanya katılımında sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır. Girilen tüm bilgilerin eksiksiz ve Koşullar’a uygun olması durumunda, Kampanya’dan faydalanılabilecektir.
  • Katılımcılar, sundukları bu bilgilerin Kampanya kapsamındaki faydaların sağlanması amacıyla 3. kişiler ile paylaşacağını kabul etmektedirler.
  • Samsung, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı, geri çevirme yetkisine sahiptir.
    Bu şekilde formu dolduran katılımcılara, başvuralarının incelemeye alındığına ilişkin bir SMS bilgilendirmesi yapılacaktır. Katılımcının eksik veya yanlış bilgi girdiği durumlarda, yine bir SMS bilgilendirmesi yapılarak, düzeltmenin nasıl yapılacağı belirtilecektir.
  • İncelemenin tamamlanmasının ardından, tüm Koşullar’ı yerine getirdiği tespit edilen katılımcıya ‘hediye cihazın katılımcı adresine teslim edilmek üzere 30 gün içinde 3. kişi kargo şirketine teslim edileceğini’ belirten 2. Bir SMS gönderilecektir. Koşullar’ı yerine getirmediği tespit edilen katılımcılara ise, “ilgili hediye cihaz kampanyasından faydalanamadığı” bilgisi SMS ile iletilecektir.
  • Modele göre hediye edilecek cihazlar aşağıdaki gibidir;
  • 78JS9500

    Galaxy S6 edge

    88JS9500

    75JU7000

    Galaxy A5

    65JS9000

    55JS9000

    65JU7000

    Galaxy A3

    65JU7500

    55JU7000

    T230, Galaxy Tab 4

    55JU7500

    55JS7200


    Yukarıda yer alan tabloda belirtilen model bazında değişiklik gösteren hediye cihazlar, tüm Koşullar’ı yerine getirdiği tespit edilen katılımcılara teslim edilmek üzere onaylanan başvuruya ilişkin tarih esas almak suretiyle 30 gün içinde 3. kişi kargo şirketine teslim edilecektir. Verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılamamasından münhasıran katılımcı sorumlu olacaktır. Gönderim sürecinden kaynaklanan sorunlardan Samsung ve çalıştığı üçüncü taraf iş ortağı herhangi bir sorumluluk kabul etmemektedir. Hediye cihazın gönderileceğine ilişkin bildirimin SMS ile yapılmış olmasına rağmen, 45 gün içinde cihazı teslim edilmeyen katılımcılar, Samsung’un çağrı merkezini arayarak, sorunun incelenebilmesi amacıyla bilgilendirme yapmalılardır.
    Kampanyaya dahil olan ürünler ve cihazlarda iade kabul edilmeyecektir. (Tüketicinin Korunması Hakkında Kanunu’ndan doğan istisnalar hariçtir). Ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin geri alınması durumunda katılımcıya hediye verilen cihazın da iade edilmesi gerekmektedir.
    Katılımcının hediye ürünün parasal karşılığını veya farklı renk ve modelini talep etme hakkı bulunmamaktadır.
    Samsung’un her zaman, tek taraflı olarak Kampanya’yı sürekli veya geçici olarak durdurma, uzatma, Koşullar’da herhangi bir uyarı olmaksızın değişiklik yapma hakkı vardır. Değişiklikler, web-sitesi’nde ilan edilir edilmez yürürlüğe girecektir.



İlgili etiketler : Samsung, Samsung Televizyoni Samsung Kampanyaları, Samsung Galaxy S6 Edge, Cep Telefonu,

Kampanya Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 10 Mart 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Mart 2016
  • Trafik

    : 1912