Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung Smart TV İçin Nelerden Vazgeçerdin?

  • 12 yıl önce eklendi
  • 1673 defa incelendi
  • Puan : star star star 21 incelemede 2,95 puan almıştır.
Samsung Smart TV için öyle bir şeyden vazgeç ki, herkes seni konuşsun. Karşılığında Samsung Smart TV senin olsun!

Tuttuğun takımdan, plak koleksiyonundan, 5 yıldır uzattığın saçından, hatta sevgilinden bile vazgeçebilirsin!

Vazgeçmeden önce iyi düşün. Çünkü Samsung Smart TV kazanabilmek için, vazgeçtiğin nşeye “gerçekten” veda etmen gerekecek. Samsung Smart TV için öyle bir şeyden vazgeç ki, en çok oy alan ilk 50 kişi arasına gir. Samsung Smart TV’yi kazanacak 3 şanslı kişiden biri ol.

Katılım Koşulları:
1-Samsung “Vazgeçenler Kulübü” Facebook Uygulaması 18 yaşından büyük Kullanıcılara açıktır.18 yaşından küçükler siteye giriş yapamazlar, uygulamaya katılamazlar .18 yaşından küçük Kullanıcıların siteye giremeyecekleri Uygulamaya katılamayacakları açıklanmış ve yayınlanmıştır. Buna rağmen siteye giriş yapan veya Uygulamaya katılan 18 yaşından küçük Kullanıcıların hukuki sorumluluğu velilerindedir. Samsung ve Pure New Media aleyhine 18 yaşından küçük Kullanıcılar adına ve bunların eylemlerinden dolayı herhangi bir tazminat, hak ve alacak talebinde bulunulamaz. Samsung ve Pure New Media’nın bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kalacağı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için Kullanıcının yasal sorumlusuna rücu edilir. 18 yaşından küçükler uygulamaya katıldıkları ve ödül kazandıkları takdirde ödüllerini alamazlar ve Samsung ve Pure New Media’ dan her ne nam altında olursa olsun hiçbir hak ve alacak talebinde bulunamazlar.
2-Samsung “Vazgeçenler Kulübü” Facebook Uygulaması, hiçbir şekilde kamu düzenini bozucu, genel ahlaka aykırı, başkalarını rahatsız ve taciz edecek şekilde, yasalara aykırı bir amaç için ve başkalarının fikri ve telif haklarına tecavüz edecek şekilde kullanılamaz.
3-Samsung “Vazgeçenler Kulübü” Facebook Uygulaması Kullanıcıları, proje sayfalarının çalışmasına müdahale etmek veya müdahaleye teşebbüs etmek amacıyla herhangi bir alet, yazılım veya araç kullanmayacaklarını, Uygulamaya yetkisiz olarak bağlanmayacaklarını ve işlem yapmayacaklarını, diğer internet kullanıcılarının yazılımlarına ve verilerine izinsiz olarak ulaşmayacaklarını veya bunları kullanmayacaklarını kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde Samsung ya da Pure New Media’nın bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kalacağı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları için Kullanıcıya ve velisine aynen rücu edilir.
4-Samsung ve Pure New Media bu Uygulamaya katılım esnasında, Kullanıcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan dolayı (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb.) oluşabilecek problemlerden veya söz konusu bilgisayara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı her ne nam altında olursa olsun hiçbir sorumluluk kabul etmez.
5-Samsung ve Pure New Media, kişisel bilgilerin gizli tutulması konusunda gerekli tedbirleri almaktadır. Gerekli bilgi güvenliği önlemlerinin alınmasına rağmen sisteme düzenlenecek saldırılar sonucunda bu bilgilerin zarar görmesi veya üçüncü kişilerin eline geçmesi Samsung ve Pure New Media’nın sorumluluğunda değildir.
6-Samsung ve Pure New Media’nın her zaman, tek taraflı olarak Uygulama yayınını sürekli veya geçici olarak durdurma hakkı vardır. Samsung ve Pure New Media, katılım koşullarının tamamında veya ödüllerde önceden herhangi bir uyarı olmaksızın her zaman değişiklik yapma hakkına sahiptir. Değişiklikler, bu sayfada ilan edilir edilmez yürürlüğe girmektedir. Uygulamaya yapılan her yeni girişte Kullanıcılar, uygulamanın mevcut ve yenilenmiş katılım koşullarını kabul etmiş sayılırlar.
7- Kullanıcılar, Samsung ve Pure New Media’ya, işbu uygulama süresince ve sonrasında, tüm ürünleriyle ilgili duyuru, reklam, pazarlama, yeniden pazarlama, tanıtım ve benzeri amaçlı e-posta gönderme, bilgi teyidi için telefon ile arama ve genel içerikli e-posta göndermelerine izin verdiklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
8-Samsung ve Pure New Media, kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı geri çevirme ve haksız rekabete yol açan Kullanıcıyı diskalifiye etme hak ve yetkisine sahiptir.
9- Samsung“Vazgeçenler Kulübü”Facebook Uygulamasına katılım kurgusu ve Uygulamanın çalışma mekanizması şu şekildedir:
9.1. Samsung“Vazgeçenler Kulübü” Facebook Uygulaması 04/04/2013 ve 19/04/2013 tarihleri arasında aktif olacaktır. Bu süre boyunca Samsung “Vazgeçenler Kulübü” Facebook Uygulamasındaki katılım koşulları doğrultusunda Uygulamaya katılan ve jürinin seçtiği ve Uygulama başında vazgeçerim dediği görevi tamamlayan Kullanıcılar ödül kazanma hakkına sahip olacaktır.
9.2. Samsung Türkiye sayfasını beğenen ve “beğen” butonunu onaylayan/tıklayan Kullanıcılar Facebook Uygulamasına yönlendirilecektir. Vazgeçenler Kulübü facebook Uygulamasına yönlendirilen Kullanıcıların karşına , karşılama ekranı çıkacak ve Kullanıcılar karşılama ekranında yayınlanan videoyu izleyecektir. Karşılama ekranında yer alan Videoyu izleyen ve “Hazırım” butonuna basan Kullanıcının ilk olarak Samsung Türkiye Facebook sayfasını beğenip beğenmediği kontrol edilecek ve eğer Kullanıcı sayfayı beğenmemişse beğenmesi yönündeki sayfa ile karşılaştırılacaktır. Samsung Türkiye sayfasında yer alan “BEĞEN” ikonunu/butonunu işaretlemeyen/tıklamayan , sayfayı beğenmeyen Kullanıcılar uygulamaya giremez. Kullanıcıların, Samsung Türkiye sayfasını “beğen” işeklinde işaretlemesini takiben Kullanıcıların Uygulamaya girmesine izin verilecek ve sitenin ana sayfasına otomatik olarak yönlendirileceklerdir. Uygulama ana sayfasında “Vazgeçmeye Hazırım” butonu vardır. Kullanıcı isterse direk bu butona basmayabilir ve Uygulamanın linklerinden herhangi birine giderek istediği şekilde Uygulamada gezebilir. Kullanıcıların “Vazgeçmeye Hazırım “ butonuna basması halinde Kullanıcılar Uygulamaya izin verir ve ana sayfaya düşer. Uygulama ana sayfasında kimlerin nelerden vazgeçtiğinin bulunduğu “Vazgeçenler”, “Ben de Vazgeçeceğim”, ve “En Çok Oy Alanlar (ilk 50)” gibi bölümler bulunmaktadır.
9.3. “Vazgeçmeye Hazırım” butonuna tıklayan Kullanıcı, vazgeçişini girebileceği Başlık + Foto yükle + Açıklama kısımlarının bulunduğu bölüme gelecektir. Foto Yükle ve Açıklama opsiyonel (seçimlik) olarak yer alacaktır. Kullanıcı fotoğraf veya açıklama alanlarından birini mutlaka doldurmak zorundadır. Her iki alan da aynı anda boş bırakılamaz. Kullanıcı başlık ve açıklama kısımlarını doldurup fotoğrafını yükledikten sonra “vazgeçiyorum” butonuna tıklayacak ve “Ödül kazanabilmek için şimdi formu doldur” yönlendirmesi ile ad, soyad, telefon, şehir, iletişim bilgileri ve e-mail bilgilerinin yer aldığı form sayfasına yönlendirilecektir. Formdaki bu alanlar doldurulması zorunlu alanlardır. Bu bilgileri doldurmayan, eksik veya hatalı dolduran Kullanıcıların vazgeçişleri veri tabanına kaydedilmeyecek ve Uygulama içinde gösterilmeyecektir.
9.4.Kullanıcı formu doldurduktan sonra “Tebrikler. Vazgeçişin alındı. Moderasyon onayından sonra galeri kısmında yayınlanacak ve onaylandığında e - mail ile haber verilecektir ” bilgilendirme ekranı ile karşılaşacaktır. Kullanıcıların; Vazgeçişlerinde yaptıkları tanımlamalar mesajlar ve içerikler kanunlara, ahlak ve adaba aykırı olamaz, küfür, hakaret, cinsel içerikli veya 3.kkişilerin kişilik haklarını ihlal edici mesajlar ile siyasi/dini/ırkçı ve benzeri içerik taşıyan mesajlar/tanımlamalar ve benzeri her türlü uygunsuz içerikler taşıyamaz . Moderatör tarafından uygunsuz bulunan mesaj/tanımlamayı bırakan Kullanıcılar elenecektir, Uygulamadan çıkarılacaktır. Moderasyondan geçmeyen Vazgeçişler yayınlanmayacaktır. Moderasyondan geçen Vazgeçişler “ galeri” bölümünde random olarak (rasgele) gösterilecek ve Kullanıcı Galeri bölümünde diğer kullanıcıların ne kadar oy aldığını görebilecektir. “En Çok Oy Alanlar” bölümünde ise ilk 50’de bulunan Kullanıcılar gösterilecektir.
Moderasyondan geçen vazgeçiş, Kullanıcı Uygulamaya ikinci kere girdiğinde “vazgeçişim” sayfasında Kullanıcıya sunulacaktır. Kullanıcı vazgeçişini silemez ancak facebook ve twitter üzerinden paylaşabilir.
Galeri kısmına kendi vazgeçişi düşen Kullanıcı kendi vazgeçişine bir kere olmak üzere oy verebilir. Her Kullanıcı bir vazgeçişe sadece 1 defa oy verme hakkına sahip olacaktır.
Arkadaşının paylaştığı linke tıklayarak uygulamaya gelen Kullanıcı, arkadaşının vazgeçişini ve sayfayı beğenmişse tüm galeriyi görecektir.
Kullanıcı arkadaşının vazgeçişine oy vermek veya “Sen Neden Vazgeçiyorsun” butonuna tıklamak istediğinde önce “sayfamızı beğen” ekranı ile karşılaşacak, sayfayı beğendikten sonra arkadaşının vazgeçişine oy verecek veya “Sen Neden Vazgeçiyorsun” butonuna tıklayarak vazgeçişini girebilecektir.
9.5. Kullanıcılar, Uygulama dahilinde verdikleri kişisel bilgilerinin doğru ve eksiksiz olduğunu kabul ederler.
10- Teknik nedenlerden dolayı kayıt edilemeyen zaman/puan skoru, sunucu üzerindeki teknik aksaklıklardan dolayı gerçekleşebilecek veri kayıpları gibi nedenlerden dolayı Kullanıcılar elde ettikleri puanların kendilerine iadesi gibi bir talepte bulunamazlar. Gerçekleşebilecek bu tip aksaklıklardan dolayı Samsung ve Pure New Media sorumlu tutulamaz.
Samsung ve Pure New Media uygun görmediği takdirde hiçbir sebep belirtmeksizin ödül vermeme hakkına sahiptir.
11- Samsung “Vazgeçenler Kulübü” ödül sistemi şu şekildedir.
11.1. Samsung “Vazgeçenler Kulübü” uygulamasında vazgeçişleri ile en çok oyu alan ilk 50 Kullanıcı arasından jüri tarafından seçilecek 3 Kullanıcı uygulama başında vaad etmiş olduğu vazgeçiş görevini tamamlarsa ve form doldurmuş olup bilgilerinde bir hata olmadığı tespit edilmiş ise ödül kazanma hakkına sahip olacaklardır.
11.2. Kazanan Kullanıcıların vazgeçişlerine yönelik taahhütlerini yerine getirmeleri kayıt altına alınacak ve yayınlanmak üzere videoya çekilecektir. Vazgeçişin yerine getirilmesinin çekimi Samsung ve Pure New Media tarafından gerçekleştirilecek ve yayın hakkı Samsung ve Pure New Media’ya ait olacaktır. Samsung ve Pure New Media işbu Uygulama sona erdikten sonra dahi dilediği zaman dilediği yayın kanalında dilediği yerde çekilen videoları yayınlama hakkına sahiptir. Yayınlar kapsamında Kullanıcılar hiçbir itiraz ve talepte bulunamazlar.
11.3.Ödüle hak kazanan ve Vazgeçişlerini ifa etmek zorunda olan Kullanıcılar , Vazgeçişlerini ifa etmedikleri, Vazgeçişlerini yerine getirmedikleri takdirde ödül alamazlar ve diskalifiye edilirler. (Örnek saçımı keserim dediği halde saçını kesmediği takdirde ve benzeri durumlarda) Kullanıcıların Vazgeçişlerini ifa etmeleri sırasında oluşabilecek masraflar Samsung tarafından karşılanacaktır. Kullanıcılar, vazgeçişlerini tamamen kendi özgür iradeleriyle ifa edecek olup, her aşamada bu ifadan vazgeçebilirler. Vazgeçiş ifa edildikten sonra, vazgeçişleriyle ilgili Samsung`dan herhangi bir hak veya maddi/manevi zarar talebinde bulunamazlar.
11.4. Vazgeçişler, vazgeçişin ifa edileceği yerde Samsung ile bağlantılı bir ajans vasıtasıyla kayda alınacaktır. Kullanıcı/Yarışmacı bu kayıttan dolayı doğacak bütün fikri hakların Samsung`a ait olduğunu ve bu vazgeçiş kaydının herhangi bir mecrada yayınlanmasından dolayı oluşacak manevi haklar da dahil bütün haklarını Samsung`a devrettiğini ve bu yayından dolayı herhangi bir hak talebinde bulunmaycağını da kabul ve taahhüt eder. Kullanıcının talep edebileceği hak, yarışmayı kazandığı taktirde alacağı 11.6 maddede tanımlanmış Smart TV ödülü olup, bunun haricinde herhangi bir talepte bulunamaz.
11.6. Seçim yapacak jüri, Samsung ve Pure New Media çalışanlarından oluşan 5 kişilik heyettir.
SamsungElectronics Pazarlama Müdürü Burçak Doğan
SamsungElectronics Dijital Pazarlama Medya Uzmanı Tayfun Söğütlü
SamsungElectronics Dijital Pazarlama Müdür Yardımcı Eren Kumcuoğlu
SamsungElectronics Dijital Pazarlama Uzmanı İrem Yiğit
Pure New Media Ajans Başkanı Burak Gözalan
Samsung ve Pure New Media çalışanlarından oluşan jüri, en çok oyu alan 50 kullanıcı arasından dilediği 3 Kullanıcıyı yani 3 Vazgeçişi i seçme hakkına sahiptir. Kullanıcılar, jüri tarafından yapılan bu seçimlere hiçbir şekilde ve hiçbir mercide itiraz etmeyeceklerini kabul ve taahhüt ederler.
Jüri tarafından seçilen 3 Kullanıcıya 3 adet Samsung Smart UE55F8000 3D LED LCD TV hediye edilecektir.
Seçilen 3 Kullanıcıdan her birine 1 adet TV hediye edilecek olup, toplam hediye edilecek TV sayısı 3’tür.
11.7. Gerçeğe aykırı bilgi beyan edilmesi veya hatalı veya eksik bilgi verilmesi durumunda Kullanıcılar herhangi bir ödüle hak kazanamazlar. Üyelik bilgileri gerçeğe aykırı, eksik veya hatalı bulunan Kullanıcı, yarışmada ödül kazansa dahi, ödül için hiçbir hak ve alacak talep edemez.
11.8. Kazanılan hediyenin, Kullanıcı tarafından verilen bilgilerin eksik, hatalı veya yanlış olması nedeniyle Kullanıcıya ulaşmamasından ve/veya Kullanıcıya ulaşılamamasından Samsung ve Pure New Media sorumlu tutulamaz.
11.9. Kullanıcılar, Uygulamaya katılarak beyan ettikleri kişisel bilgilerinin, profil bilgilerinin, arkadaş listelerinin ve Facebook’a sağladıkları diğer tüm bilgilerin Uygulama süresince ve yine Uygulama sona erdikten/yayından kalktıktan sonra dahi Samsung ve Pure New Media tarafından kullanımına izin vermiş sayılırlar.
11.10. Samsung ve Pure New Media kurallara aykırı olduğunu tespit ettiği bir katılımı geri çevirme ve haksız rekabete yol açan bir Kullanıcıyı Uygulamadan diskalifiye etme yetkisine sahiptir.
11.11. Kazanılan ödül nakde çevrilemez, devir, temlik ve ciro edilemez.
12- Samsung “Vazgeçenler Kulübü” Facebook Uygulamasında Ödül Kazananlara duyuru Samsung Türkiye Facebook sayfası ve Uygulama içerisindeki kazananlar bölümünden yapılacaktır.
13- Samsung ve Pure New Media çalışanları ve 1.derece yakınları kampanyaya katılamazlar, katılsalar dahi ödüle hak kazanamazlar.
14- Kullanıcılar Samsung “Vazgeçenler Kulübü”” Facebook Uygulaması yönergesine uyulmadığı gerekçesi veya her hangi bir nedenle, Facebook’un tek taraflı kararları neticesinde Uygulamanın yayınının durdurulması hali karşısında, Uygulamanın Kullanıcılar bakımından hangi aşamada olduğuna bakılmaksızın iş bu katılım koşullarında beyan edilen kampanya ve ödül ve her nevi kazanımlarının ortadan kalkacağını ve bu yönde Samsung ve Pure New Media’dan kazanımların ifasına yönelik herhangi bir talepte bulunmayacaklarını kabul beyan ve taahhüt ederler.
15- Uygulama üzerinden, Samsung ve Pure New Media'nın kendi kontrolünde olmayan ve başkaca üçüncü kişilerin sahip olduğu ve işlettiği başka web sitelerine ve/veya başka içeriklere link verilebilir. Bu linkler Kullanıcılara yönlenme kolaylığı sağlamak amacıyla konmuş olup herhangi bir web sitesini veya o siteyi işleten kişiyi desteklememektedir. Link verilen web sitesinin içerdiği bilgilere yönelik herhangi bir türde bir beyan veya garanti niteliği taşımamaktadır. Uygulama üzerindeki linkler vasıtasıyla erişilen web siteleri ve içerikleri hakkında Samsung ve Pure New Media 'nın herhangi bir sorumluluğu yoktur ve bu sitelerin kullanımıyla doğabilecek zararlar, Kullanıcıların kendi sorumluluğundadır. Samsung ve Pure New Media, bu tür link verilen web sitelerine erişimi ve her ne şekilde olursa olsun uygun görmeyeceği linklere ve içeriğe erişimi her zaman kesebilir.
16- Kullanıcı, Uygulamadaki, yüklenmeye (download) ve/veya paylaşıma müsait dosya, bilgi ve belgelerin, virüslerden, wormlardan, truva atlarından, dialer programlarından spam, spyware veya bunlar gibi diğer her türlü kötü ve zarar verme amaçlı kodlardan veya materyallerden arındırılamamış olabileceğini ve bu hususlarda Uygulamanın garanti vermediğini kabul etmektedir. Bu tip kötü ve zarar verme amaçlı programların, kodların veya materyallerin önlenmesi, veri giriş - çıkışlarının doğruluğu veya herhangi bir kayıp verinin geri kazanılması için gereken tüm yazılım ve donanım ihtiyaçlarını karşılamak, bakım ve güncellemelerini yapmak tamamen Kullanıcının sorumluluğundadır. Bu tür kötü amaçlı programlar, kodlar veya materyallerin sebep olabileceği, veri yanlışlıkları veya kayıplarından dolayı Kullanıcının veya üçüncü kişilerin uğrayabileceği hiçbir zarardan Samsung ve Pure New Media sorumlu değildir.
17- Samsung ve Pure New Media, işbu Uygulama ve Uygulama uzantısında mevcut her tür hizmet, ürün, kampanya vs. bilgiler ve Uygulamayı kullanma koşulları ile Uygulamada sunulan bilgileri önceden bir ihtara gerek olmaksızın değiştirme, Uygulamayı ve içeriğini yeniden düzenleme, yayını durdurma ve/veya duraklatma hakkını saklı tutar. Değişiklikler, Uygulamada yayınlanmalarıyla yürürlüğe girerler. Uygulamanın kullanımı ya da Uygulamaya giriş ile bu değişiklikler de kabul edilmiş sayılır. Bu koşullar link verilen diğer web sayfaları için de geçerlidir.
18- Samsung ve Pure New Media, kullanım koşullarının ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata, ihmal, kesinti, silinme, kayıp, işlemin veya iletişimin gecikmesi, bilgisayar virüsü, iletişim hatası, hırsızlık, imha veya izinsiz olarak kayıtlara girilmesi, değiştirilmesi veya kullanılması hususunda ve durumunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
19- Uygulama dâhilinde üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerden ve yayınlanan içeriklerden dolayı Samsung ve Pure New Media’nın, işbirliği içinde bulunduğu kurumların, Samsung ve Pure New Media çalışanlarının ve yöneticilerinin, Samsung ve Pure New Media yetkili satıcılarının sorumluluğu bulunmamaktadır.
20- Herhangi bir üçüncü kişi tarafından sağlanan ve yayınlanan bilgilerin, içeriklerin, görsel ve işitsel imgelerin doğruluğu ve hukuka uygunluğunun taahhüdü bütünüyle bu eylemleri gerçekleştiren üçüncü kişilerin sorumluluğundadır. Samsung ve Pure New Media, üçüncü kişiler tarafından sağlanan hizmetlerin ve içeriklerin güvenliğini, doğruluğunu ve hukuka uygunluğunu taahhüt etmemektedir.
21- Uygulamayı kullananlar, yalnızca hukuka uygun ve şahsi amaçlarla Uygulama üzerinde işlem yapabilirler. Kullanıcıların, Uygulama dâhilinde yaptığı her işlem ve eylemdeki hukuki ve cezai sorumlulukları kendilerine aittir. Her Kullanıcı, Samsung ve Pure New Media ve/veya başka bir üçüncü kişinin haklarına tecavüz teşkil edecek nitelikteki herhangi bir faaliyette bulunmayacağını taahhüt eder. Kullanıcıların Uygulama üzerindeki faaliyetleri nedeniyle üçüncü kişilerin uğradıkları veya uğrayabilecekleri zararlardan dolayı Samsung ve Pure New Media 'nın doğrudan ve/veya dolaylı hiçbir sorumluluğu yoktur.
22- Kullanıcı Uygulamayı kullanan diğer kullanıcıları rahatsız edici, taciz edecek davranışlarda bulunmayacağını, nefret, tehdit, porno, çocuk pornosu, şiddet, ayrımcılık gibi genel ahlak ve adaba aykırı, 3. Kişi veya kurumların kişilik haklarını ihlal edici, Türkiye Cumhuriyeti yasalarınca, vatandaşı olduğu veya olmadığı diğer ülkelerin yasalarınca yasaklanmış içerik yüklemeyeceğini, kabul ve taahhüt etmektedir.
23- İşbu Uygulamanın sahibi Samsung ve Pure New Media’ dır. Bu Uygulamada bulunan bilgiler, yazılar, resimler, markalar, slogan ve diğer işaretler ile sair sınaî ve fikri mülkiyet haklarına ilişkin bilgilerin korunmasına yönelik programlarla, sayfa düzeni ve Uygulamanın sunumu Samsung ve Pure New Media’nın ya da Samsung ve Pure New Media’nın izin ve lisans aldığı kuruluşların mülkiyetindedir. İşbu Uygulamadaki bilgilerin ya da Uygulama sayfalarına ilişkin her tür veri tabanı, web uygulaması, software-code’ların html kodu ve diğer kodlar vs. ile Uygulama içeriğinde bulunan ürünlerin, tasarımların, resimlerin, metinlerin, görsel, işitsel ve sair imgelerin, video kliplerin, dosyaların, katalogların ve listelerin kısmen ya da tamamen kopyalanması, değiştirilmesi, yayınlanması, on line ya da diğer bir medya kullanılmak suretiyle gönderimi, dağıtımı, satılması yasaktır.
24- Kullanıcı, yukarıda sayılan ve bunlarla sınırlı olmayan Uygulama yazılım, donanım ve içeriğini çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini, gerek bu eylemleri ile gerekse de başka yollarla Samsung ve Pure New Media ile doğrudan ve/veya dolaylı olarak rekabete girmeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir.
25- Kullanıcı, Uygulamayı kullanan diğer kullanıcıların içeriklerini ve bilgilerini adres toplama botları, robotlar, spider ya da kazıyıcılar vs. gibi otomatik araçlarla toplamayacağını kabul ve taahhüt etmektedir.
26- Kullanıcı, Samsung ve Pure New Media hizmetlerini, Samsung ve Pure New Media bilgilerini ve Samsung ve Pure New Media’nın telif haklarına tâbi çalışmalarını yeniden satmak, işlemek, paylaşmak, dağıtmak, sergilemek veya başkasının Samsung ve Pure New Media’nın hizmetlerine erişmesi veya kullanmasına izin vermek hakkına sahip değildir. Bu sayfadaki bilgilerin kısmen kopyalanması, basılması, işlenmesi, dağıtılması, çoğaltılması, sergilenmesi ancak Samsung ve Pure New Media’nın yazılı izni ile mümkündür.
27- Samsung ve Pure New Media, Uygulama üzerinden Kullanıcılar ve üyeler tarafından kendisine iletilen bilgileri kullanabilir. Bu bilgileri işleyebilir, bir veri tabanı üzerinde tasnif edip muhafaza edebilir. Samsung ve Pure New Media ile bunların tedarikçileri veya 3.parti partnerleri aynı zamanda; Kullanıcıların kimliği, adresi, elektronik posta adresi, telefon numarası, IP adresi, Uygulamanın hangi bölümlerini ziyaret ettiği, domain tipi, browser tipi, ziyaret tarihi, saati vs bilgileri de istatistiki değerlendirme, kampanyaların duyurusunu yapma, reklam/satış/tanıtım ve pazarlama yapma, yeniden pazarlama, ticari amaçlı olarak gelir elde edici faaliyetlerde kullanmak ve benzeri amaçlarla ve kişiye yönelik hizmetler sunma gibi amaçlarla kullanabilir.
28- Kullanıcılara ait kişisel bilgiler, kanunla yetkili kılınan mercilerin talebi ve aşağıda sayılan haller hariç olmak üzere gerçek ve tüzel üçüncü kişilere açıklanmayacaktır. Kişisel bilgi Samsung ve Pure New Media için veya onun adına davranan üçüncü taraflara veya Samsung ve Pure New Media’nın işi ile ilgili olanlara verilerin özgün olarak kullanım amaçlarını daha iyi işlemek ya da Kullanıcıların önerdiği amaçlara uygun olarak daha iyi hizmet verebilmek üzere verilir.
29- İşbu Uygulama Kullanım Koşulları dâhilinde Samsung ve Pure New Media tarafından açıkça yetki verilmediği hallerde Samsung ve Pure New Media; Samsung ve Pure New Media hizmetleri, Samsung ve Pure New Media bilgileri, Samsung ve Pure New Media telif haklarına tâbi çalışmaları, Samsung ve Pure New Media ticari markaları, Samsung ve Pure New Media ticari görünümü veya bu Uygulama vasıtasıyla sağladığı başkaca varlık ve bilgilere yönelik tüm haklarını saklı tutmaktadır.
30- Samsung ve Pure New Media, Uygulamaya erişilmesi, Uygulamanın ya da Uygulamadaki bilgilerin ve diğer verilerin programların vs. kullanılması sebebiyle, kullanım koşullarının ihlali, haksız fiil, ya da başkaca sebeplerden doğabilecek doğrudan ya da dolaylı hiçbir zarardan sorumlu değildir. Samsung ve Pure New Media, sözleşmenin ihlali, haksız fiil, ihmal veya diğer sebepler neticesinde; işlemin kesintiye uğraması, hata, ihmal, kesinti hususunda herhangi bir sorumluluk kabul etmez. Bu Uygulamaya ya da link verilen diğer web sitelerine erişilmesi ya da Uygulamanın kullanılması ile Samsung ve Pure New Media’nın, kullanım/ziyaret sonucunda, doğabilecek her tür sorumluluktan, mahkeme ve diğer masraflar da dahil olmak üzere her tür zarar ve talep hakkından muaf kılındığı kabul edilmektedir.
31- Samsung“Vazgeçenler Kulübü”Facebook Uygulaması ile ödül kazanan Kullanıcıların münhasıran tek muhatabı Samsung’tur.Pure New Media sadece ajans hizmetleri vermekte olup Kullanıcılara ve 3. Şahıslara karşı hiçbir sorumluluğu bulunmamaktadır. Kullanıcılar ve 3. Şahıslar işbu Sözleşme ve Uygulama sonucunda her ne nam altında olursa olsun hak ve alacaklarını sadece Samsung’tan talep edebilirler.
32- Samsung“Vazgeçenler Kulübü” Facebook Uygulaması Kullanıcıları, Uygulama ile ilgili bir ihtilafın çıkması hâlinde, bu ihtilafın, kanunlar ihtilafı kurallarına bakılmaksızın Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına tâbi olacağını ve bu kanunlara göre çözümleneceğini ve İstanbul Mahkemelerinin görev ve yer olarak yetkili olacağını kabul etmiş olurlar.
33- Samsung “Vazgeçenler Kulübü”Facebook Uygulaması kullanıcıları, yürürlükteki tüm T.C. yasalarına diğer tüm mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi kabul ve taahhüt ederler. Aksi takdirde Samsung veya Pure New Media’nın bu nedenle kamu kurumlarına ve/veya üçüncü şahıslara ödemek zorunda kaldığı her türlü tazminat ve/veya idari/adli para cezaları ve doğacak her türlü zararları için kullanıcıya rücu edilir.




İlgili etiketler : Samsung, Samsung Smart Tv, Samsung Facebook, Vazgeçenler Kulubü, Hediye,

Kampanya Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 5 Nisan 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Nisan 2013
  • Trafik

    : 1673