Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung Büyük TV Günleri Kampanyası

  • 3 yıl önce eklendi
  • 917 defa incelendi
  • Puan : star star star 14 incelemede 3,21 puan almıştır.
Samsung Büyük TV Günleri kampanyasında 6.000 TL’ye varan Para Kart hediye ediliyor.

Samsung’un heyecanla beklenen ve 4 yıldır tüketicileri büyük ekran deneyimiyle buluşturan 'Büyük TV Günleri' başladı. 11 Ekim’e kadar sürecek 'Büyük TV Günleri' kampanyası kapsamında Samsung markalı seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 6 bin TL’ye varan Para Kart hediyesi verilecek.

Hediye, kampanyaya katılan satış noktalarından seçili model Samsung TV satın alımlarında geçerli olacak. Para Kart içerisine yüklenecek TL tutarları ürün modeline göre değişiklik gösterecek.

Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından (Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Aztek Teknoloji, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içi satışları) 18.09.2020-11.10.2020 tarihleri arasında satın alınmış Samsung markalı seçili model televizyonlar (‘Ürün/ler’) için geçerli olup; bu Ürünler’den birini alan tüketiciler (“Katılımcı”), Koşullar’ı yerine getirmeleri durumunda model bazında değişen miktarlarda TL yüklü Para Kart’ı almaya hak kazanacaklardır. Para kart içerisine yüklenecek olan TL tutarları ürün modeline göre değişiklik göstermektedir. Para kartına yüklenecek olan 6.000 TL, Para kartı içerisinde yer alacak en yüksek TL tutarıdır. 6.000 TL, yalnızca QLED 8K - 85Q950 ve 75Q950 model ürün satın alan ve kampanya koşullarını yerine getiren Katılımcılara gönderilecek para kartın içerisinde yer alacak tutardır. Ürün teslimatı satışı gerçekleştiren 3. Tarafça, para kartı teslimatı da, para kart gönderme yükümlülüğü bulunan ilgili 3. taraf kuruluş tarafından gerçekleştirilecek olup, ürün teslimatı ve para kart teslimatına ilişkin Samsung’un sorumluluğu bulunmamaktadır.



İlgili etiketler : Samsung, Samsung Tv, Televizyon, Yv, Televizon Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 22 Eylül 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 22 Eylül 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Ekim 2020
  • Trafik

    : 917