Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Samsung Büyük TV Günleri Başladı!

  • 3 yıl önce eklendi
  • 828 defa incelendi
  • Puan : star star star star 3 incelemede 4 puan almıştır.
Şimdi futbol coşkusunu büyütmek isteyen futbolseverlere Samsung'tan 2.500 TL'ye varan Para Kart hediye.

Samsung  "Büyük TV Günleri" kampanyasında 55 " Crystal UHD TV'lerden 85 inç QLED TV'lere uzanan Samsung'un büyük ekranlı modelleri arasından seçili model televizyonlardan birini satın alanlara 2 bin 500 TL'ye varan Para Kart hediye ediliyor.
Samsung, futbol coşkusunu doruklara çıkaran turnuva dönemine özel 'Büyük TV Günleri' kampanyasına ek olarak birçok farklı kampanya da düzenliyor. Samsung'un diğer seçili model TV'leri için sunduğu kampanya teklifleri de büyük ekran TV almak isteyenleri bekliyor. Bu kampanyalar kapsamında da Samsung QLED 8K Q950 veya QLED 8K Q800 TV modellerini alanlara Samsung akıllı telefonlar hediye ediliyor.

11 Temmuz'a kadar kampanyaya katılan satış noktalarından yapılacak QLED 8K Q950 Serisi TV alımlarında Samsung Galaxy Z Fold2, QLED 8K Q800 Serisi TV alımlarında ise Samsung Galaxy S21 hediye ediliyor.

Kampanya Detayı:
  • Samsung Electronics Istanbul Pazarlama ve Ticaret Ltd. Şti. (‘Samsung’) tarafından düzenlenen ‘’FUTBOLUN BÜYÜK KEYFİ BÜYÜK EKRAN SAMSUNG TV’’ (‘Kampanya’) kapsamında geçerli olan katılım ve yararlanma şartları işbu Kampanya Koşulları belgesinde (‘Belge’) ve Samsung tarafından yapılabilecek diğer duyurularda/bilgilendirmelerde belirtilmekte olup (Belge’deki ve diğer alanlardan duyurulacak şartlar topluca ‘Koşullar’ olarak adlandırılacaktır), Kampanya’dan yararlanmak isteyenler, işbu Koşullar’ı okumuş ve kabul etmiş sayılacaktır.
  • Kampanya, Samsung tarafından ithal edilen ve Kampanya’ya katılan satış noktalarından (Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Aztek Teknoloji, Teknosa, Vatan Bilgisayar ve Mediamarkt mağaza içi satışları) 25.05.2021 – 11.07.2021 tarihleri arasında satın alınmış Samsung markalı seçili model televizyonlar (‘Ürün/ler’) için geçerli olup; bu Ürünler’den birini alan tüketiciler (“Katılımcı”), Koşullar’ı yerine getirmeleri durumunda model bazında değişen miktarlarda TL yüklü Para Kart’ı almaya hak kazanacaklardır.
  • 25.05.2021 – 11.07.2021 tarihleri arasında kampanyaya dahil seçili model Samsung TV satın alan Katılımcılar 2.500 TL’ye varan para kart hediye kazanma fırsatı elde edeceklerdir. Yüklenecek olan 2.500 TL, Para kartı içerisinde yer alacak en yüksek TL tutarıdır. 2.500 TL, yalnızca QE65Q95TATXTK veya QE75Q70TATXTK model ürün satın alan ve kampanya koşullarını yerine getiren Katılımcılara gönderilecek para kartın içerisinde yer alacak tutardır.
  • Tüketicilerin, satın aldıkları kampanyaya dahil TV ürünü ile birlikte, seçili beyaz eşya ürünlerinden en az birini satın almaları durumunda (Samsung bayilerinin mağaza içi satışları, Teknosa ve Mediamarkt mağaza içi satışları için) katılımcılar TV ürünün hak edişi olan para kart tutarından %50 daha değerli para kart kazanma fırsatına sahip olacaklardır.
  • Tekli beyaz eşya alımlarında herhangi bir para kart hak edişi bulunmamaktadır.
  • Tüketicilerin ankastre ürün grubuna ait satın alım yapmaları durumunda, ankastre fırın, ocak ve davlumbaz olmak üzere üçlü set satın alımı yapmaları gerekmektedir. Ankastre üçlü seti bir ürün grubu olarak değerlendirilecektir. Satın alınan TV ve beyaz eşya ürün gruplarının aynı faturada yer alması ve aynı gün içerisinde satın alınması gerekmektedir.
  • Ürün teslimatı, satışı gerçekleştiren 3. Parti tarafından; para kart teslimatı ise, kurulum yapacak olan yetkili servis tarafından gerçekleştirilecek olup ürün teslimatı ve para kart teslimatına ilişkin Samsung’un sorumluluğu bulunmamaktadır.
  • Kampanyaya dahil TV ürünlerinden QE65Q700TATXTK, QE65Q95TATXTK, QE85Q70TATXTK, QE75Q70TATXTK, UE85TU8000UXTK kodlu ürünleri satın alarak bu ürünlerden herhangi biri ile birlikte kampanyaya dahil bir beyaz eşya ürün grubu satın alan tüketiciler için, %50 daha değerli olarak kazanılan hak ediş tutarı tüketiciye ayrı bir para kart içerisinde posta yolu ile ulaştırılacaktır.
  • Yukarıda bahsi geçen ürünler dışındaki kampanyaya dahil TV ürünü ile birlikte kampanyaya dahil beyaz eşya satın alan tüketiciler için, tüm hak edişe ait para kart TV kurulumu ile birlikte teslim edilecek olup, beyaz eşyaya ait hak edişin gerçekleştirilmesi için beyaz eşya ürünlerinin de kurulumu gerçekleştirilerek başvuru sayfasında yer alan ürün faturası ve kurulum formu yükleme alanına ilgili belgelerin okunaklı fotoğrafları ibraz edilmelidir.
  • •Tüketicilerin, Kampanyaya katılan satış noktasında Kampanya dahili TV satın alımı öncesinde, Samsung TV fırsatları platformu üzerinden KAMPANYA KATILIM KODU (KOD 1) alması gerekmektedir.
  • •Samsung TV fırsatları platformuna erişmek için POP’lerde yer alan QR kodu okutabilir yada QR okuyuculu bir telefonun olmaması durumunda, televizyonunuzu satın almak istediğiniz satış noktasına göre değişecek şekilde;
        ·Samsung bayileri için ‘Samsung’ yazıp
        ·Teknosa satış noktalarında iseniz ‘TKNS’ yazıp
        ·Vatan satış noktalarında iseniz ‘VTN’ yazıp
        ·MediaMarkt satış noktasındaysanız ‘MDMRKT’ yazıp 0850 532 23 80 numarasına SMS göndererek erişim linki talep edilebilir.
•Samsung TV Fırsatları platformuna kayıt olmak için başvuru yapılan telefonun konum paylaşım izinlerinin açık olması gerekmektedir.
•Her telefon numarası ile yalnızca 1 kez kayıt yapılabilir.
•Samsung TV Fırsatları platformuna kayıt olunması sonucu elde edilen kampanya katılım kodunun satış noktasında kasa görevlisine iletilmesi ve ilgili TV faturası üzerine basılması gerekmektedir.
•TV faturası üzerinde kampanya katılım kodu yer almayan tüketiciler  para kart’a hak kazanamayacaktır.
•TV ürünü ile birlikte kampanyaya dahil beyaz eşya ürünlerinden en az bir adet satın alım yaparak %50 daha değerli para kart kampanyasından faydalanacak olan tüketiciler için de aynı yolun izlenmesi gerekmektedir. Farklı bir prosedüre gerek bulunmamaktadır.



İlgili etiketler : Samsung, Samsung Tv, Televizyon, Yv, Televizon Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Samsung
  • Eklenme Tarihi

    : 27 Mayıs 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 27 Mayıs 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Temmuz 2021
  • Trafik

    : 828