Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Rinso Deterjan Beyaz Eşya Çekiliş Kampanyası

  • 1 yıl önce eklendi
  • 1287 defa incelendi
  • Puan : star star 3 incelemede 2,33 puan almıştır.
7 Temmuz - 1 Ekim 2022 tarihleri arasında Altunbilekler Market, Biçen Marketler, Çağrı Marketler, Gimsa Marketler, Groseri Marketleri, Mopaş Marketler, Onur Market, Yunus Marketleri, Gimsa Marketleri ve online satış kanallarından yapacağınız her 60 TL'lik Rinso markalı ürün alışverişinizde 5 adet Arçelik 8051 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi, 10 adet Xiomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential, 20 adet Arçelik Aria® Expert BEU 6024 M Buharlı Ütü, 20 adet Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi ve 30 adet Arçelik TKM 3940 G Lokum Türk Kahve Makinesinden birini kazanma şansı sizi bekliyor.

Çekilişe katılmak için seçili marketlerden ve online alışveriş sitelerinden yapmış olduğunuz 60 TL'lik Rinso ürün alışverişinize ait fiş/faturanızı anindakazan.com internet sitesine girip; ad-soyad-adres-gsm no ve e-posta bilgileri ile birlikte üye olduktan sonra “Rinso Çekiliş” kampanya adını seçerek fiş/fatura/e-arşiv faturasının fotoğrafını (fiş/fatura/e-arşiv faturanın tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyerek çekiliş hakkı kazanacaksınız.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya; Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi’nin 06.07.2022 tarih ve 24951361-255.01.02-E.22233 sayılı izni ile 07.07.2022 (09.00) - 01.10.2022 (23.59) tarihleri arasında düzenlenmektedir.
  • Türkiye genelindeki, Altunbilekler Gıda Ve İhtiyaç Mad Tic ve San Ltd Şti’ye ait Altunbilekler Marketler ve www.altunbilekler.com.tr internet sitesi, Biçen Mağazacılık San. Ve Tic. A.Ş’ye ait tüm Biçen Marketler ve www.bicen.com.tr internet sitesi, Çağrı Gıda Tem. Mad. San. Ve Tic. A.Ş.’ye ait Çağrı Marketler ve www.cagri.com internet sitesi, Gimsa Per. Gıda San. Ve Tic. A.Ş’ye ait Gimsa Marketler, Groseri Gıda Ve İhtiyaç Mad Tic ve San Ltd Şti’ye ait Groseri Marketler ve www.groseri.com.trinternet sitesi, Mopaş marketçilik Gıda San. Ve Tic. A.Ş’ye ait Mopaş Marketler ve www.mopas.com.tr internet sitesi, Özen Alışveriş Hizmetleri A.Ş’ye ait Onur Marketler ve www.onurmarket.com internet sitesi, Yunus Market İşl. Tic. A.Ş’ye ait Yunus marketler ve www.yunusonline.com internet sitesi’nden Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş.’ye ait RİNSO markalı tüm ürünlerden tek seferde 60.-TL ve katları tutarında (her 60.-TL RİNSO markalı ürün alışverişi için 1 çekiliş hakkı) alışveriş yaparak www.anindakazan.com internet sitesine girip; ad-soyad-adres-gsm no ve e-posta bilgileri ile birlikte üye olduktan sonra “Rinso Çekiliş” kampanya adını seçerek fiş/fatura/e-arşiv faturasının fotoğrafını (fiş/fatura/e-arşiv faturanın tamamının görünmesi ve fotoğrafın net olması gerekmektedir) yükleyen bireysel tüketicilere sistem tarafından kontrolü yapılıp onaylandıktan sonra çekiliş hakkı verilecektir.
  • anindakazan.com internet sitesinden fiş/fatura girilmesi kampanya süresince her gün 24 saat kesintisiz olup sisteme fiş/fatura/e-arşiv fatura son gönderme tarihi 03.10.2022 (23.59)’dir. www.anindakazan.com internet sitesi için girilen üyelik bilgilerinin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı ile fiş/fatura/e-arşiv faturanın okunabilir, sağlam, yıpranmamış ve internet sitesine yüklenmesine uygun şekilde saklanması katılımcının sorumluluğundadır.
  • Sisteme yüklenen fiş/fatura/e-arşiv faturalar değerlendirilerek aynı fiş/fatura/e-arşiv fatura ile yapılan mükerrer katılımlar elenerek ilk gönderilen fiş/fatura/e-arşiv fatura dikkate alınacak olup yükleme reddedilirse, bu durum sebebi ile birlikte tüketiciye bildirilir.
  • Tüm katılımlar için otomatik ayrıştırma ve fiş/fatura/e-arşiv fatura kontrolleri yapıldıktan sonra www.anindakazan.com internet sitesi üzerinden başarısız katılım yapanlara “Başarısız Katılım” bilgisi ve başarılı katılım yapanlara ise “Başarılı Katılım” bilgisi ile birlikte katılım sıra numarası bilgisi (ilk katılıma 1’den başlayarak takip edere sıra numarası verilecektir) tüketiciye bildirilecektir.
  • Tüketici; www.anindakazan.com internet sitesi üyelik hesabını dilediği zaman kontrol edebilir ve katılım haklarını görebilir. Katılımlarda fiş/fatura/e-arşiv fatura no ve tarih, ad-soyad, gsm no, e-posta bilgileri dışında diğer bilgileri eksik olsa dahi katılımcılar çekilişe dahil edileceklerdir.
  • anindakazan.com internet sitesine her seferinde sadece 1 adet fiş/fatura/e-arşiv faturasının fotoğrafı yüklenebilir.
  • Çekiliş; 14.10.2022 tarihinde, saat 10:30’da; Merkez Mah. İzzetpaşa Sk. Ay-Han İş Merkezi No:14/29 Şişli-İstanbul adresinde bulunan Umut Çekiliş ofisinde, noter huzurunda ve dileyen herkesin katılımına açık olarak yapılacaktır.
  • Çekilişte; 5 adet; Arçelik 8051 YK Kurutmalı Çamaşır Makinesi (adedi: 12.049,00 TL), 10 adet; Xiomi Mi Robot Vacuum-Mop Essential (adedi: 3.499,00 TL), 20 adet; Arçelik Aria® Expert BEU 6024 M Buharlı Ütü (adedi: 1.199,00 TL), 20 adet; Arçelik K 3283 IN Çay Makinesi (adedi: 1.099,00 TL) ve 30 adet; Arçelik TKM 3940 G Lokum ™ Türk Kahve Makinesi (adedi: 799,00 TL) ikramiyeleri verilecektir.
  • Çekiliş sonuçları 19.10.2022 tarihli Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilerden adres bilgileri kayıtlı olanlara taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelecek gecikmelerden kampanya düzenleyici ve çekiliş ajansı sorumlu değildir.
  • Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir.
  • İkramiye görselleri ile verilecek olan ikramiyelerin renk ve özellikleri farklılık gösterebilir.
  • İkramiye kazanan asil talihlilerin 03.11.2022 ve yedek talihlilerin 18.11.2022 tarihine kadar kimlikleri, ikramiye kazandıkları fiş/fatura/earşiv faturaları ve iletişim bilgileri ile info@umutcekilis.com mail adresine başvurmaları gereklidir. Başvuruda bulunarak talep edilen belgeleri, belirtilen tarihlere kadar eksiksiz olarak teslim etmeyen talihli ikramiyesini teslim alamaz. Belirtilen tarihlere kadar başvuruda bulunma sorumluluğu talihlilere aittir.
  • İkramiye tesliminde fiş/fatura/e-arşiv fatura ibrazı zorunludur. Fiş/fatura/e-arşiv faturanın okunabilir şekilde muhafaza edilmesi katılımcının sorumluluğundadır.
  • İkramiye son teslim tarihi 30.11.2022’dir.
  • Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
  • Kazanılan hak devredilemez, nakde çevrilemez, değiştirilemez.
  • Mobil uygulama ve internet sitelerinden üzerinden yapılan alışverişe ait fiş/fatura/e-arşiv faturalar, müşteriye ürünlerle birlikte 2 gün içinde ulaştırılacaktır.
  • anindakazan.com internet sitesi, kullanıcının katılımlarını ayrıntılı şekilde inceleyerek, kötü niyetli ve usulsüz katılım tespiti halinde kullanıcılardan alışveriş fişinin orijinalini posta yoluyla talep edebilir, kullanıcıyı uyarabilir, üyeliği askıya alabilir ve lüzumu halinde kazanılan çekiliş hakkını iptal edebilir.
  • Kampanya bireysel tüketicilere yöneliktir.
  • 18 yaşından küçükler, Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş., Umut Çekiliş ve Tanıtım Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. ve kampanyanın yürütüldüğü marketlerin çalışanları kampanyaya katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  • ÖTV ve KDV hariç, diğer yasal yükümlülükler talihlilere aittir.



İlgili etiketler : Altunbilekler Market, Biçen Marketler, Çağrı Marketler, Gimsa Marketler, Groseri Marketleri, Mopaş Marketler, Onur Market, Yunus Marketleri, Gimsa Marketleri, Rinso, Rinso Çekiliş, Çekiliş Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Rinso

İlişkili Marka

Çağrı HipermarketMopaş