Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Real Kurbanlık Satışı 2016

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1593 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 9 incelemede 4,67 puan almıştır.
Güvenilir Kurban Alışverişi Real'de

Sunduğu Fiyatlar Ve Kaliteli Hizmetle Bu Yıl Yine İddialı Olan Real, Kurbanlıklarda 200 TL hediye çeki ve 9 Taksit fırsatı sunuyor.

Real'de bu yıl Koç, Karaman 16-18 kg. 845 TL, Kıvırcık 16-18 kg. 925 TL ve Büyükbaş ,18-20 kg.,1/7 Hisse 975TL'den satışı yapılmaktadır. Real'den Kurban alan herkese farklı ürünlerde geçerli 200 TL değerinde Hediye çeki verilecektir.

KURBANLIKLARLA iLGİLİ MERAK ETTİKLERİNİZ 
KURBANLIKLARIN DETAYLI ÖZELLIKLERİ

Kurbanlıklarımız, veteriner hekimler gözetimindeki sağlıklı, kurban olma vasıflarına haiz, Anadolu bölgesinde yetiştirilen, 1 yaşını tamamlamış küçükbaş için erkek Koç, Büyükbaş için ise yine aynı bölgelerde yetiştirilen 2 yaşını tamamlamış Yerli besi sığır ırklarından seçilmektedir.Mağazalarımızda satışa sunulacak olan "Paketli Küçükbaş" Kurbanlık seçeneğimizin yani sıra "Paketli Büyükbaş Hisse" satışımız gerçekleştirilecektir. Seçiminizi isterseniz küçük baş olarak, isterseniz 5 ve 7 hisseli satılacak olan büyükbaş grubunda hisse alarak yapabilirsiniz.Paketli kurbanlıklar için; Küçükbaş Kurbanlıklar, Kesim öncesi canlı ağırlıkları yaklaşık 45-50 kg olan küçükbaş kurbanlıklar, kesildikten sonra, Baş, iç organlar ve deri ayrıldıktan sonra geriye yaklaşık 16-20 kg kemikli karkas et kalacaktır, Soğutulma sonrası karkas, 2 Kol, 2 But, 2 Kafes ,1 Gerdan,1 Fleto ve 1 ciğer takımı şeklinde parçalanacak ve poşetlenerek kolilenecektir. Büyükbaş Kurbanlıklar, Kesim öncesi canlı ağırlıkları yaklaşık 300-320 kg olan büyükbaş Kurbanlıklar, kesildikten sonra Baş, iç organları ve deri ayrıldıktan sonra geriye yaklaşık 150-160 kg kemikli karkas et kalacaktır. Soğutma sonrası karkaslar her bir parçası 7 eşit parçaya bölünerek kolilenecektir.

 VEKALET KONUSUNDA NE YAPMALIYIM, VEKALETİMI KIME VERECEĞIM?
Paketli kurbanlıklar için; Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yazılı olarak belirttiği gibi vekâlet sözlü, yazılı, faks yoluyla verilebilir ve kurbanlıklar karşılığında verilen sözleşme de vekalet yerine geçebilir. Ayrıca kesim bölgelerinde bulunacak deneyimli real, personeline satış sözleşme sinde müşterilerimiz tarafından yazılı vekâlet verilebiImektedir.

PAKETLİ KURBANLIKLARI NE ZAMAN ALABİLİRİM?
Kurban kesimi bayramın 1. günü, Islami usullere uygun olarak Noter, İl Müftülüklerinden Din görevlisi ve veteriner hekimler eşliğinde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı denetimindeki Diyarbakır Güler Et Entegre tesislerinde ve Diyarbakır May Et Entegre tesislerinde gerçekleşecektir. Kesimi takiben hijyenik koşulların yerine getirilmesi için Kurban karkasları soğutulacak, dinlendirilecek ve parçalama, paketleme yapılacaktır. Gıda güvenliğinin sağlanması için ürünlerin soğutma işlemine tabi tutulması gerekmektedir. Bu işlemler takribi 10-12 saat süre aldığından, teslimatlar bayramın 2. gününden itibaren mağazalarımızda yapılacaktır.

BENİM ADIMA KESILEN KURBANIN BANA GELECEĞINDEN NASIL EMIN OLABILIRIM?

Satış esnasında Fatura kesimiyle birlikte yapılan satış sözleşmesinde yer alan seri numarasına göre kurbanlık kesimi yapılmakta ve kurban karkas ayaklarına bu numaralar takılarak bu sıraya göre parçalanıp, paketlenmektedir ve vekaleten isminize özel kesimi yapılan kurbanlıkların karışması önlenmektedir. Satış sırasında üzerinde seri numaranız yazılı kolide size teslim edilecektir.

NEDEN PAKETLI SAMAN VE BAYRAMIN 25 GÜNÜNDEN ITIBAREN TESLIM EDILEN KURBANI TERCIH EDEYIM?
 Kesim, parçalama, paketleme, depolama ve sevkiyat işlemleri islâmi kurallara uygun olarak, veteriner hekim kontrolünde konusunda uzman kasap kadrosu tarafından yapılmakta olup, hijyen ve gıda emniyeti konularında azami tedbirler alınmaktadır. Kesilen kurbanlıkların hijyen koşulları, tüketici sağlığı ve et kalitesi açısından 12 saat süren bir işlemle hızlı şekilde soğutulduktan ve parçalandıktan sonra paketlenmesi gerekmektedir.

KURBAN TESLIMAT ŞARTLARI NELERDIR?
Kurban paketlerinin teslimatı Bayramın 2. gününden itibaren, randevu sırasına göre mağazalarımızdan yapılacaktır. Kurbanlık hayvanların derileri siz müşterilerimiz adına makbuz karşılığında Türk Hava Kurumu'na bağışlanmaktadır, Sizin adınıza bağışlanacak olan kurban derilerinin THK makbuzlan kurban kolileriniz ıle tarafinıza teslim edilecektir.

KURUMA NASIL BAĞIŞ YAPABILIRIM ?
Mağazalarda yer alan kurban stantlarına gelerek yazılı olarak vekalet veriyorsunuz, vekalet formunda bağış yapmak istediğinizi bildiriyorsunuz. Sizin adınıza yapmış olduğunuz bağışlar' ulaştırıyoruz.



İlgili etiketler : Real, Kurban Bayramı, Kurban Kesimi, Real Kurbanlık, Real Kurban Hissesi, Real Kurban Kesimi, Hisseli Kurban, Kurban Vekaleti, Paketli Kurban, Hazır Kurban Kesimi, Real Kurban Fiyatı,

Kampanya Sahibi

Real
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ağustos 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 11 Eylül 2016
  • Trafik

    : 1593

Benzer Kampanyalar

  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024869 defa incelendi
  • Migros Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayramı İndirimleri

    Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayram

    Bayram Alışverişinde BolÇeşit Migros'ta! Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, 28 Mart - 17 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim dergisi...
    28 Mart 2024103 defa incelendi