Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Profilo'lar Kasım 2014 Fiyatlarıyla Sizi Bekliyor!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 1576 defa incelendi
  • Puan : star star star 31 incelemede 2,97 puan almıştır.
Profilo'da takvimler Şubat'ı fiyatlar Kasım'ı gösteriyor.

Profilo Buzdolapları, fırınlar, çamaşır makineleri, süpürgeler, birbirinden güzel beyaz eşyalar ve küçük ev aletleri Kasım 2014 fiyatlarıyla tüm Profilo Yetkili Satıcılarında!

“Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile çamaşır makinelerinden bulaşık makinelerine, buzdolaplarından küçük ev aletlerine kadar birçok kategoride çeşitli ürünler sunan Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, tüketicilere yönelik kampanyalarıyla ses getirmeye devam ediyor. Ürünlerinin sahip olduğu ileri teknoloji ve zengin fonksiyonlarla tüm ev işlerinde rahatlık ve kolaylık sağlayan Profilo, aile bütçesine sağladığı desteği yeni kampanyasıyla bir adım öteye taşıyor.

Profilo’da takvimler Şubat’ı, fiyatlar ise Kasım’ı gösteriyor; Şubat ayı boyunca geçerli kampanya kapsamında birbirinden güzel Profilo beyaz eşyalar ve küçük ev aletleri, Kasım 2014 fiyatlarıyla satışa sunuluyor. Kampanya, geniş hacmi ile kullanıcıları “neyi nasıl yerleştireceğim” derdinden kurtaran buzdolapları, yenilikçi özellikleriyle su ve enerji tasarrufu yaparken kusursuz temizlik sağlayan bulaşık ve çamaşır makineleri, konforlu bir kullanımla yemek pişirmeyi keyfe dönüştüren ocak ve fırınlar ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren küçük ev aletleri gibi pek çok farklı tüketici gereksinimini karşılamaya yönelik tüm Profilo ürünlerini kapsıyor.

Satış sonrasında da müşterilerinin yanında olan Profilo, yetkili servisleri ile ücretsiz ilk montajdan eş zamanlı ürün bilgilendirmeye, çözüm odaklı hızlı servisten küçük ev aletlerinin onarım için evden alınıp eve teslim edilmesine, hatta iki saat aralığında randevu verilmesine kadar birçok uygulama ile Profilo sahibi olmanın ayrıcalığını yaşatıyor. Tüm Profilo ürünleri Şubat ayı boyunca, Kasım 2014’e ait indirimli fiyatlarıyla Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor.

*Kampanyaya BM2021EA, CM0804KTR, FRS3210GTL, FRS3210GTD kodlu ürünler dahil değildir.




İlgili etiketler : Profilo, Profilo Çamaşır Makinesi, Profilo Kampanyaları, Beyaz Eşya Kampanyaları, Fırın, Buzdolabı, Süpürge, Küçük Ev Aletleri, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 24 Şubat 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 24 Şubat 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 28 Şubat 2015
  • Trafik

    : 1576