Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Profilo Derin Dondurucu Alana Herkese Kıyma Makinesi Hediye

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2071 defa incelendi
  • Puan : star star star star star 35 incelemede 4,97 puan almıştır.
Profilo, Kurban Bayramı’na özel, stoklarla sınırlı kampanyası ile dikey  veya yatay model derin dondurucu alan tüketicilerine, kıyma makinesi hediye ediyor.

Sunduğu dayanıklı ev aletleri ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo, Kurban Bayramı’na özel kampanyası kapsmında tüm dikey veya yatay model derin dondurucu alan tüketicilere, KM1550 kıyma makinesi hediye ediyor.

Kurban etlerini, mevsimlik meyve ve sebzeleriilk günkü tazeliğiyle dondurulmuş şekilde saklamak için en sağlıklı seçenek olan Profilo derin dondurucuların tamamı, Ağustos ayı boyunca, indirimli fiyatlarla satışta. Profilo Derin Dondurucular ister yatay ister buzdolaplarınızla da kombinleyebileceğiniz şekilde dikey seçenekleriyle ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazır.

Profilo’nun derin dondurucu alanlara bayram hediyesi olan Profilo Kıyma Makinesi kurban etlerinden kıyma yaptırmak için kasapların yolunu tutma gereksiniminizi de ortadan kaldırıyor. Kıyma çekmenin yanı sıra dört farklı diskiyle doğrama, kesme, rendeleme ve dilimleme rahatlıkla yapabilen, evinizde, sucuk, sosis ya da içli köfte gibi yemekleri hazırlamanıza imkan veren Profilo Kıyma makineleri pratik kullanımıyla mutfaktaki en büyük yardımcınız olmaya aday.

Kıyma makinesi hediyeli Profilo derin dondurucular, Profilo Yetkili Satıcıları’nda sizleri bekliyor.




İlgili etiketler : Profilo, Derin Dondurucu, Beyaz Eşya, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 19 Ağustos 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Ağustos 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2015
  • Trafik

    : 2071