Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Profilo'da Yılın Değişim Kampanyası Başladı

  • 9 yıl önce eklendi
  • 2556 defa incelendi
  • Puan : star star star star 188 incelemede 3,55 puan almıştır.
Sunduğu dayanıklı ev aletleri ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren Profilo, sonbaharı yine ses getirecek bir değişim kampanyası ile renklendiriyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin tüketiciler tarafından çok sevilen değişim kampanyasını yeniden başlatıyor. Profilo ;  eski beyaz eşyasını ya da küçük ev aletini getirenlere 500 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, düzenlediği kampanya ile beyaz eşyasını değiştiriceklere süper bir fırsat sunuyor.  Değişim kampanyasında Profilo bayilerine eski beyaz eşyalarını ya da küçük ev aletlerini getirenler Buzdolabları 500 TL'ye, Derin Dondurucuları 200 TL'ye, çamaşır Makinelerini 200 TL'ye, Kurutma Makinelerini 100 TL'ye, Bulaşık Makinelerini 200 TL'ye ve Fırınları 200 TL'ye varan indirim avantajı elde ediyor.

Profilo’nun her eve her ihtiyaca yönelik ürünleri, enerji tasarrufu özellikleri, uygun fiyatları, tüketicilere sağladığı kullanım kolaylıkları ile mutfaklarda yerini almaya hazırlanıyor.  Profilo Dayanıklı Ev Aletlerinin beyaz eşyalarda yılın değişim kampanyasıyla yeni yıl neşesini mutfaklara taşıyacak. 

Eski ürünlerini iade edenler Profilo soğutucu, derin dondurucu, otomatik çamaşır makinesi, kurutma makinesi, solo fırın ve solo bulaşık makineleri arasından seçtiği herhangi birini indirimli alabiliyor. Kampanyaya yerinden sökülme işlemi tüketici tarafından yapılan klima, termosifon, ani su ısıtıcısı, solo aspiratör ve ankastre ürünler de dahil.



İlgili etiketler : Profilo, Beyaz Eşya Kampanyası, Çamaşır Makinesi Kampanyası, Değiştirme Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Profilo
  • Eklenme Tarihi

    : 14 Ekim 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 15 Aralık 2015
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Aralık 2015
  • Trafik

    : 2556