Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Patos ve Cipso Paketlerinde Günlük Konuşma, SMS ve İnternet Hediye!

  • 10 yıl önce eklendi
  • 4803 defa incelendi
  • Puan : star star star star 262 incelemede 3,51 puan almıştır.
Cipso ve Patos Şanslı Paket Kampanyası Başladı!

Cips severlerin vazgeçilmez markası Cipso ve Patos kazandırmaya devam ediyor. Cipso ve Patos paketlerinden satın alanlar ‘Şanslı Paket’ kampanyasına katılarak günlük 30 dakika konuşma, günlük 30 SMS, günlük 30 MB internet

Kampanyalı Cipso ve Patos paketlerin içerisinde bulunan katılım kartındaki özgün katılım şifresini tüm operatörlerden 3818 mesaj servis numarasına kısa mesaj göndererek, www.sanslipaket.com web sitesi ya da www.facebook.com/CipsoTurkiye , www.facebook.com/patos sayfasında bulunan kampanya katılım formuna cep telefon numaranızı ve şifre bilgilerinizi girerek katılabilirsiniz. Kampanyaya tüm operatörlerin aboneleri katılabilir. Kampanyaya başarılı ya da hatalı tüm kısa mesaj ile katılımlar Avea için KDV ve ÖİV dahil 0,60 TL, Turkcell için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL, Vodafone için KDV ve ÖİV dahil 0,65 TL olarak katılımcıya ücretlendirilir. Operatörlerin katılım mesajı birim fiyatlarında değişiklik hakkı saklıdır. Web ve Facebook sayfaları üzerinden katılım ücretsizdir, bu katılım sayfalarına erişim için kullanılan internet bağlantısı ücreti tüketiciye aittir. Kampanya boyunca her kod yalnızca 1 (bir) kez kullanılabilir, aynı kodun birden fazla gönderilmesi ile yapılacak katılımlarda ilk gönderilen katılım geçerli olacak, mükerrer katılımlar elenecektir.

Kampanyaya başarılı katılım yapan tüketiciler katılım şifresi ile birlikte katılım kartının üzerinde belirtilen Günlük 30 DAKİKA veya Günlük 30 SMS veya Günlük 30 MB cepten internet hediyelerinden birini kazanacaktır.

Kampanyaya katılım ve hediye kazanımı, aynı cep telefonu numarasından her bir hediye için günlük 1 (bir) adet ile sınırlıdır. Tüketiciler Günlük 30 dakika konuşma hediyesini aynı gün 1 kez, Günlük 30 SMS hediyesini aynı gün 1 kez, Günlük 30 MB hediyesini aynı gün 1 kez almak üzere bir günde toplam 3 adet hediye kazanabilir. Günlük katılım limitiniz dolduktan sonraki gün kampanyaya katılmaya devam edebilirsiniz. Günlük limit aşımından sonra girilen kodlar, kampanyaya dahil edilmeyecek, katılımlar günlük konuşma, günlük mesajlaşma ve günlük internet paketinden yararlanmaya hak kazanamayacaktır.Günlük limit aşımından sonra girilen kodlar, kampanyaya dahil edilmediğinden dolayı kampanya dönemi boyunca bir daha kullanımı mümkündür ve mükkerrer olarak değerlendirilmez.



İlgili etiketler : Patos Critos, Cips, Gıda, Hediye Dakika, Şanslı Paket, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Patos
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Aralık 2014
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Aralık 2014
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2014
  • Trafik

    : 4803

Benzer Kampanyalar