Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Orion'dan Bayram Hediyesi!

  • 3 yıl önce eklendi
  • 444 defa incelendi
  • Puan : star star 2 incelemede 2 puan almıştır.
Bayrama kadar alışverişini Orion’dan yap, her gün katıl kazanma şansını artır!

Orion AVM Kurban Bayramına özel düzenlediği kampanya ile 1 ziyaretçisine çift kişilik Gap Turu, 1 ziyaretçisine de çift kişilik Karadeniz ve Yaylalar turu hediye edecek.

8 - 19 Temmuz 2021 tarihleri arasında Orion AVM'den 100 TL ve üzeri alışveriş yaparak danışma bankosuna en çok fişini işleten 2 ziyaretçiye Tatik hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
1 - Orion’dan Bayram Hediyesi kampanyası 8-19 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenecektir. Kampanya sonucunda en çok gün ve en çok tutarda alışveriş yapan birinci kişi “çift kişilik GAP Turu”, ikinci kişi “çift kişilik Karadeniz ve Yaylaları Turu” kazanacaktır.
2 – O-Para Kart sahibi müşteriler kampanyaya, belirlenen tarihler arasında ve aynı gün içinde yaptıkları 100 TL ve üzeri alışverişlerini Danışma’ya kaydettirerek katılabilirler. O-Para Kart sahibi olmayanlar Danışma’dan O-Para Kart başvurusunda bulunarak kart sahibi olabilirler.
3 - Kampanyaya katılım için, O-Para Kart sahibi olunması, yapılan alışverişlerin fişlerinin danışma tarafından onaylanması ve kaydedilmesi zorunludur. Görevli personel şüpheli gördüğü işlemleri durdurabilir, iptal edebilir. Bu durumda alışveriş yapanlar hiçbir hak talebinde bulunamayacaklardır. Kaydedilen faturaların katılan kişiye ait olması zorunludur.
4 – Müşterilerimiz, Orion’dan Bayram Hediyesi kampanyasına, 8-19 Temmuz 2021 tarihleri arasında her gün katılabilir. Her gün, sadece o güne ait fiş/faturalar kaydedilebilir. Kazanan belirlenirken öncelikle kaç farklı günde kaydı olduğuna, sonra kaydedilen alışveriş tutarlarına bakılacaktır.
5 – Fatura ödemeleri, GSM kontör/TL yüklemeleri, hediye çeki kullanılarak yapılan alışverişler, bahis ve şans oyunları, ziynet altın haricindeki altın alışverişleri ile şirketler ve dernekler adına yapılan alışverişler kampanyaya dahil değildir.
6 - İrsaliye ve fotokopiler geçerli değildir. Müşteriler fiş veya faturaların asıllarını beyan etmek zorundadır.
7 - Orion Alışveriş Merkezi, kampanya ile ilgili değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Orion Alışveriş Merkezi'nin kampanya tarihlerini değiştirme, kampanyayı günlük olarak durdurma ya da erken bitirme hakkı vardır.
8 – Kampanyada hediye edilecek turlar Çorlu Travel tarafından icra edilecek olup turun ifasına yönelik tüm sorumluluk ve yetki Çorlu Travel’dadır. Orion AVM sadece kampanyanın yürütülmesi ve sonuçlandırmasından sorumlu olup hediye tatili kazanan kişiye teslim ettiği anda sorumluluğu sona erer.
9 – Hediye edilecek tur paketlerine dahil olan ve dahil olmayıp ekstra ücretlendirilecek hizmetler tur firması tarafından belirlenir. Tura katılım şartları ve paket içerikleri hakkında detaylı bilgi almak için Çorlu Travel acentesine 0.282.654 95 95 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.
10 – GAP Turu 6-12 Eylül 2021 tarihinde, Karadeniz ve Yaylaları Turu 9-15 Ağustos 2021 tarihinde düzenlenecek olup hediye turlar, başka bir tur veya aynı turun farklı bir tarihi ile değiştirilemez. Turu kazanan kişi ve kendisine eşlik edecek kişi aynı odada konaklayacaklardır. Birinci derece akrabalar dışında 2 bay rezervasyonlar kabul edilmemektedir. Tura katılacak kişilerin, tur kalkışından en geç 15 gün öncesinde Çorlu Travel’a isimlerinin, TC numaralarının, HES kodlarının, doğum tarihlerinin ve telefon numaralarının bildirilmesi gerekmektedir.
11 - Orion Alışveriş Merkezi bünyesindeki tüm çalışanlar ve 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamazlar, katılmış olsalar dahi hak iddia edemezler.
12 - Kampanyaya katılan tüm müşterilerimiz yukarıdaki koşulları kabul etmiş sayılmaktadır.



İlgili etiketler : Orion Avm, Orion Kampanyaları, Kurban Bayramı, Bayram Hediyesi,

Kampanya Sahibi

Orion AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Temmuz 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 8 Temmuz 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 19 Temmuz 2021
  • Trafik

    : 444

Benzer Kampanyalar

  • Özdilek Özdilek’te Ramazan Bayramı Fırsatları Başladı

    Özdilek’te Ramazan Bayramı Fırsatları Başladı

    Özdilek, 28 Mart – 14 Nisan 2024 tarihleri arasında seçili ürünlerde kampanyalar sunuyor. Birbirinden avantajlı kampanyalar ile her zaman misafirlerinin yanında olan Özdilek, birçok ür...
    5 Nisan 2024124 defa incelendi
  • Migros Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayramı İndirimleri

    Migros 28 Mart - 17 Nisan 2024 Migroskop Dergisi - Ramazan Bayram

    Bayram Alışverişinde BolÇeşit Migros'ta! Türkiye genelinde en yaygın Marketler zincirinden biri olan Migros, 28 Mart - 17 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak indirim dergisi...
    28 Mart 2024399 defa incelendi
  • Kelebek Mobilya 6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    6. Kelebek Kids Resim Yarışması

    Kelebek Mobilya, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel düzenlediği ve bu yıl 6. kez çocukları resim yapmaya davet ediyor. “Minik Kelebekler Doğa İçin Çiziyor” temasıyla düzenle...
    4 Ocak 2024977 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024277 defa incelendi
  • Paraf Card Paraf 23 Nisan Çocuk Bayramı Kampanyası 2024

    Paraf 23 Nisan Çocuk Bayramı Kampanyası 2024

    Paraf'tan ocuk bayramına yakışan kampanya!  25 Nisan'a kadar her 750 TL ve üzeri çocuk eğlence yerleri ve oyuncak alışverişlerine 50 TL, toplam 100 TL ParafPara hediye. Kamp...
    22 Nisan 2024104 defa incelendi