Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Oriflame "Hayal Et Tasarla" Yarışması

  • 8 yıl önce eklendi
  • 1223 defa incelendi
  • Puan : star star star 43 incelemede 3,26 puan almıştır.
Oriflame ile hayallerini gerçekleştirmeye bir desen kadar yakınsın.

Kendi dünyana ait bir desen tasarla ve yarışmamıza gönder, İstanbul Moda Akademisi’nde dilediğin bir eğitimi kazanma şansı yakala!

Stil sahibi, hayattan zevk alan kadınların dergisi  Glamour Türkiye'nin editörleri ve aynı zamanda  Türkiye'nin en yetkin moda okullarından İstanbul  Moda Akademisi eğitmenleri olan Bediz Yıldırım,  Gözde Atakoğlu ve Ayşim Özgür, stilini tamamlayacak  güzellik ve stil tüyoları ile dolu Oriflame Eylül Kataloğu'nda seni hayal kurmaya,  tasarlamaya davet ediyor.

Ödüller neler mi?
-3 Kişiye İstanbul Moda Akademisi'nden Eğitim
-50 kişiye Oriflame'den 250TL değerinde ürün sepeti
-10 Kişiye Glamour Türkiye Dergisi'nin bir yıllık aboneliği

Hayalindeki deseni hayata geçirmeye hazır mısın? Sen de glamour.com.tr adresinden 'Hayal Et Tasarla' yarışmasına katılıp bu ödüllerden birini kazanmak istersen hemen yarışmamıza katıl. 

Yarışma Detayı:
  • İşbu Katılım Koşulları DOĞUŞ YAYIN GRUBU A.Ş. (Bundan sonra “DYG” olarak anılacaktır) ile Oriflame Kozmetik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi (Bundan böyle “Oriflame” olacak anılacaktır) tarafından ortaklaşa olarak hazırlanan ve aşağıda detayları belirtilen yarışma (Bundan sonra “Yarışma” olarak anılacaktır.) hakkında katılımcıları bilgilendirmek, izinlerini ve onaylarını sağlamak amacıyla hazırlanmıştır. İşbu formu dijital ortamda elektronik olarak okuyarak ve onaylayarak başvuruda bulunan kişiler Yarışma’ya katılmak için aday olduklarını (Bundan sonra “Katılımcı/lar” olarak anılacaktır.),  aşağıda yer alan tüm hükümleri kabul ettiklerini,  işbu koşulların iradesine ve hukuka uygun olarak kendisini bağlayıcı nitelik kazanacağını ve belirtilen şartlara aykırı hareket etmeyeceğini beyan etmiş ve kabul etmiş sayılırlar.
  • DYG’ye ait aşağıda belirtilen mecralar üzerinden gerçekleştirilecek olan Yarışma (“Yarışma”), 22.08.2016 tarihinde başlayacak olup 30.09.2016 tarihi saat 23.59 itibariyle sona erecektir. Yarışma’nın formatı, tüm içeriği ve Yarışma’ya dair tüm unsurlar tek taraflı olarak DYG ve Oriflame tarafından belirlenecektir.  Bununla birlikte Katılımcılar Yarışma’ya ilişkin  ödüllerin ve tarihlerin her zaman DYG ve Oriflame tarafından tek taraflı olarak değiştirebileceğini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
  • DYG ve Oriflame, Katılımcılar’a (“Katılımcı/Katılımcımlar”) kendilerine ait sosyal medya hesapları (instagram, facebook,twitter) ve internet siteleri (www.glamour.com.tr, http://tr.oriflame.com) üzerinden Yarışma duyurusu yapacak olup; Katılımcılar, glamour.com.tr alan adlı internet sitesi (İnternet Sitesi)’nde açılacak yarışma sayfasında bulunan forma, Yarışma süresinin bitimine kadar kendilerine ait tasarımları yükleyerek ilgili formu dolduracaklardır.
  • DYG ve Oriflame  jürisi tarafından Katılımcılar’ın ilettiği tasarımlar değerlendirilerek aşağıdaki şekilde ödül verilecektir.
  • Oriflame, DYG ve Oriflame  jürisi tarafından seçilecek sıralamaya göre en yaratıcı ilk 3 tasarım sahibi olan 3 (üç) adet asil finaliste, İstanbul Moda Akademisi’nde sunulmakta olan ve DYG ve Oriflame tarafından önceden belirlenen 10 (on) adet eğitimden dilediği 1 tanesini seçerek söz konusu eğitime katılma hakkı sağlayacaktır. İşbu eğitime katılım ödülü (Eğitim Ödülü) için jüri tarafından ayrıca 3 (üç) adet yedek finalist belirlenecektir. Eğitim Ödülü  Oriflame tarafından verilecek olup;  Eğitim Ödülü’ne hak kazanan Katılımcılar, söz konusu ödülden yararlanmaları için kendilerine Oriflame tarafından bildirilecek zaman ve mekanlarda hazır bulunmayı  kabul ederler.
  • Oriflame tarafından, DYG ve Oriflame  jürisi tarafından seçilecek sıralamaya göre en yaratıcı 4. (dördüncü) tasarım ila 54. (ellidördüncü) tasarım sahibi olan toplam 50 (elli) adet asil finalistin her birine ayrı ayrı 250-TL(ikiyüzellitürkLirası) değerinde ürün sepeti ödül olarak verilecektir. İşbu toplam 50 adet ürün sepeti ödülü (Ürün Ödülü)  için jüri tarafından ayrıca 10 (on) adet yedek finalist  Ürün Ödülü  Oriflame tarafından verilecek olup;  Ürün Ödülü’ne hak kazanan Katılımcılar, söz konusu ödülden yararlanmaları için kendilerine Oriflame tarafından bildirilecek zaman ve mekanlarda hazır bulunmayı  kabul ederler.
  • DYG ve Oriflame  jürisi tarafından seçilecek sıralamaya göre en yaratıcı 55. (ellibeşinci) tasarım ila 64. (altmışdördüncü) tasarım sahibi olan toplam 10 (on) adet asil finaliste DYG tarafından Glamour Türkiye Dergisi'nin bir yıllık aboneliği ödül olarak verilecektir. İşbu toplam 10 adet 1 (bir) yıllık dergi aboneliği  ödülü (Dergi Aboneliği Ödülü) için jüri tarafından ayrıca 10 (on) adet yedek finalist  Dergi Aboneliği Ödülü DYG tarafından verilecek olup;  Dergi Aboneliği Ödülü’ne hak kazanan Katılımcılar, söz konusu ödülden yararlanmaları için kendilerine DYG tarafından bildirilecek zaman ve mekanlarda hazır bulunmayı  kabul ederler.
  • İşbu katılım koşullarında belirtilen şartlara göre 3. madde uyarınca ödül kazanan Katılımcılar, www.glamour.com.tr uzantılı web sitesinde ve DYG’ye ait sosyal medya hesaplarında (instagram, facebook,twitter) 2016 yılı Ekim ayı içerisinde ilan edilecektir. DYG, Yarışma’da ödül kazananların isimlerini dilediği mecrada açıklama hakkını saklı tutar.
  • Yarışma neticesinde 3. madde uyarınca ödüle hak kazanan Katılımcılar, ilgili ödülden yararlanmaları için kendilerine Oriflame veya DYG tarafından bildirilecek zaman ve mekanlarda hazır bulunmayı, aksi halde ilgili ödülü yerine getirme borcunun ilgili Katılımcı’ya karşı Oriflame veya DYG tarafından ifa edilmiş sayılacağını taraflar bilip kabul, beyan ve taahhüt ederler. Bildirilen zaman ve mekanda hazır bulunmayan ve/veya geç kalan Katılımcı’nın ödülü ifa edilmiş sayılarak; başka bir Katılımcı’ya verilebilecektir.
  • Katılımcılar, ödül kazanmaları halinde DYG veya Oriflame tarafından ayrıca imzalanması talep edilen her türlü muvafakatname, sözleşme, belge vs.’yi de imzalayacaklardır.
  • Ödüllerin sağlanması esnasında ortaya çıkabilecek herhangi bir gecikme ve/veya sorundan DYG sorumlu tutulamaz.
  • Yarışma’ya katılım ücretsizdir. Yarışma, 18 yaşın üzerindeki ve tam fiil ehliyetine sahip olan, Türkiye Cumhuriyeti’nde yasal ikametgâhı olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının, bireysel katılımına açıktır. Her Katılımcı’nın tek katılım hakkı ve 3. maddeye konu her ödülün bir sahibi olabilir. Katılımcılar’ın gerçek bir hesaplarının bulunması ve Yarışma uygulamasının profillerine erişimine izin vermesi gerekmektedir. Sahte profil oluşturarak ve/veya ilgili mecra altyapısının eksikleri ve hataları ile fayda elde ederek Yarışma’ya katılan kişiler belirlendiği takdirde, ilgili kişiler kendilerine haber verilmeksizin Yarışma’dan çıkartılacak ve ödül almaya hak kazanamayacaklardır. Aynı Katılımcı’nın farklı üyelik bilgileri ile tekrarlı katılımı ve/veya ödül kazanımı kurallara aykırıdır. Bu gibi durumlarda, Katılımcılar’nın üyelikleri ve varsa ödül hakkı hiçbir uyarı yapmadan iptal edilir. Her zaman için, Katılımcılar’ın Yarışma için uygunluğuna ve Katılımcı olmalarına ve ödül verilmesine karar verme hak ve yetkisi münhasıran DYG ve Oriflame’e aittir.
  • DYG ve Oriflame, Yarışma çerçevesinde gerçekleştirilen işlemlerde veya veri iletiminde meydana gelebilecek hatalar, atlamalar, kesintiler, silinmeler, gecikmeler, Katılımcılar’ın sosyal medya hesaplarına üçüncü kişiler tarafından izinsiz olarak erişilmesi nedeniyle veya teknik donanım ve elektronik, bilgisayar, donanım veya yazılımla ilişkili olarak meydana gelebilecek herhangi bir arıza, teknik problemler ve/veya internet üzerinde gerçekleşebilecek trafik sıkışıklığı nedenleriyle katılım bilgilerinin yanlış iletiminden veya bu bilgilerin iletilememesinden sorumlu değildir.
  • Yarışma kapsamında Katılımcılar tarafından iletilen ve sunulan tasarımlar Yarışma neticesinde 3. madde uyarınca herhangi bir ödüle layık bulunmasalar dahi DYG ve Oriflame arşivinde tutulacak olup, Katılımcılar bu durumu bilerek Yarışma’ya katılmayı kabul ederler.
  • Katılımcı başkası ad ve hesabına işbu Yarışma’ya katılmayacağını; farklı kayıtlar doldurarak birden fazla kayıt gerçekleştirmeyeceğini kabul, beyan ve taahhüt eder. Katılımcılar’ın Yarışma kapsamında sundukları bilgilerin doğru olmadığı ve/veya kendilerine ait olmadığı, Yarışma esnasında yarışma sonuçlarını olumsuz yönde etkileyecek şekilde hileli hareket eden ya da haksız yollardan herhangi bir şekilde ödül kazanan kişilerin tespit edilmesi durumunda Yarışma’ya katılımları DYG ve Oriflame tarafından uygun bulunmuş ve kabul edilmiş olsa dahi söz konusu Katılımcılar hiçbir uyarı verilmeden Yarışma’dan diskalifiye edilebilecek ve/veya böyle bir durumda ödül kazanmaları halinde söz konusu ödül kendilerine teslim edilmeyecektir.
  • Katılımcılar, Yarışma kapsamında iletecekleri bilgi/tasarımların kendilerince meydana getirildiğini beyan ve taahhüt etmektedirler. Bu taahhüde uygun olmayan çalışmalar sebebiyle veya herhangi başkaca bir sebeple üçüncü kişilerden gelecek taleplerden münhasıran Katılımcılar sorumlu olacaklardır. DYG ve Oriflame, belirlenmiş kriterlere uymayan ihtilaflı çalışma/tasarım ileterek ödül kazanmış olan Katılımcılar’a verilmiş olan ödülleri geri almak, kullanım hakkını sona erdirmek ve doğacak her türlü zararın tazminini talep etmek hakkını saklı tutar.
  • Oriflame ve Doğuş Yayın Grubu Şirketleri ve/veya bağlı şirketleri, iştirakleri, Doğuş grubu iştiraklerinde yer alan ortakları (Doğuş grubu iştirakleri hakkında detaylı bilgi www.dogusgrubu.com.tr adresinde yer almaktadır.) ve çalışanları ile birinci dereceden yakınları ödül kazanamaz. Katılıp kazansalar dahi ilgili ödül verilmez.
  • Maddeye konu ödüller başkasına satılamaz, devredilemez, kiralanamaz, ertelenemez ve/veya ilgili ödülün nakdi karşılığı talep edilemez.
  • Katılımcılar tarafından yanlış/eksik iletişim bilgisi verilmesinden dolayı yaşanabilecek aksaklıklardan DYG ve Oriflame hiç bir surette sorumlu değildir. Ödüle hak kazanan ancak sonuçlar DYG tarafından açıklandıktan sonra ödülleri teslim etmek üzere Oriflame veya DYG tarafından ulaşılamayan katılımcılar, işbu hakkından feragat etmiş sayılacak olup; anılan duruma herhangi bir şekilde itiraz etmeyeceklerini ve DYG’den ve Oriflame’den herhangi bir şekilde maddi-manevi talepte bulunmayacaklarını peşinen kabul, beyan ve taahhüt ederler. Böyle bir durumun gerçekleşmesi halinde ilgili ödül, jüri tarafından belirlenen yedek katılımcıya devredilecektir.
  • Katılımcı’nın Yarışma’ya katılmak için isim, soy isim, adres, yaş, telefon numarası ve e – mail adresi gibi ilettiği tüm bilgilerinin doğruluğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu bilgilerin Yarışma’ya katılım başvurusunda eksik ve/veya yanlış girilmesi, hatalı olması ya da teknik sebepler nedeniyle katılımcının Yarışma’ya katılamamasından, herhangi bir sebeple kazandığı ödülü teslim alamamasından, DYG ve Oriflame tarafından yapılabilecek bildirimlerin ulaşmamasından ve/veya geç ulaşmasından doğabilecek doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan DYG ve Oriflame hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Katılımcı Yarışma’ya ilişkin olarak iletmiş olduğu bilgilerin doğrulanamaması halinde katılımının ve/veya ödülün iptal edilebileceğini peşinen kabul, beyan ve taahhüt etmektedir.
  • Katılımcı, kendisinden başka hiçbir kişinin, kurumun, kuruluşun gizlilik hakkını, kişilik haklarını ya da yayın haklarını ihlal eden, fikri ve sınai mülkiyet hakları çerçevesinde korunan hiçbir bilgi veya görsel materyali iletemez. Yasal yükümlülük doğuran durumlarda, yazılı veya görsel içeriği yükleyen/gönderen kişi/kişiler münhasıran sorumlu olacaklarını kabul ederler. Katılımcılar, Fikir ve Sanat Eserleri Yasası, Markalar Hakkında Kanun Hükmünde Kararname, Türk Ticaret Yasası, Türk Ceza Yasası ve diğer ilgili yasal mevzuat hükümlerine riayet etmeyi ve bunları ihlal etmemeyi baştan kabul ve taahhüt eder. Aksi takdirde, doğacak tüm hukuki ve cezai yükümlülükler tamamen ve münhasıran katılımcıyı bağlayacaktır. Katılımcının işbu kampanya şartlarına veya yasalara aykırı olarak paylaşımlarda bulunduğu tespit edilirse veya yetkili mercilerce bu konuda bir inceleme mevcut olur ise, DYG, Katılımcı ile ilgili tüm bilgileri yetkili makamlara bildirmek yetkisini haizdir.
  • DYG ve Oriflame, ödül sahiplerinin ve yapılacak çalışmaların/tasarımların görüntülerini kaydedebilecek olup, ödül sahipleri bu görüntülerin sosya medya mecralarında, Doğuş Grubu iştirakleri internet sitelerinde ve diğer mecralarda süre ve sayı sınırı olmaksızın yayınlanabileceğini, bu görüntülerin çoğaltabileceğini, değiştirebileceğini kabul ederler. Keza, Doğuş Grubu iştiraklerinin tanıtımı maksadıyla çeşitli televizyon programlarında konuk olarak yer alabilirler.
  • Katılımcı bu koşulları kabul etmekle, paylaşmış olduğu kişisel bilgilerin çeşitli avantajların sağlanıp sunulabilmesi, satış, pazarlama ve benzer amaçlı her türlü iletişim mesajlarının gönderilmesi amacıyla saklanmasına, kullanılmasına ve aynı amaçlara yönelik olarak Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş. ve diğer tüm Doğuş Holding iştirakleri ile de paylaşılmasına izin vermiş bulunmaktadır. (Doğuş Holding iştirakleri hakkında bilgi için “www.dogusgrubu.com.tr”, Doğuş Müşteri Sistemleri A.Ş. için “http://www.dogusmusterisistemleri.com/”) Bu bilgiler sadece sağlanacak hizmetlerin kusursuz sunulabilmesi, olası gönderilerin sağlıklı şekilde teslim edilmesi, telefon, sms ve/veya e-posta yoluyla bildirimlerin zamanında ulaştırılabilmesi amacıyla, sözleşme ilişkisi içinde olduğumuz, veri güvenliği konusundaki hassasiyetimizi paylaşan, ilgili mevzuat hükümlerine riayet eden 3. kişilerle, yalnızca ihtiyaç durumunda ve gerekli ölçüde paylaşılacaktır. Ayrıca 6563 Sayılı Kanun uyarınca, ticari elektronik iletinin içeriği ve gönderiye ilişkin diğer kayıtlar gerektiğinde Bakanlığa sunulmak üzere kayıt altına alınarak saklanacaktır.
  • Katılımcılar, özgür iradeleri ve rızalarıyla vermiş oldukları ve DYG ve Orfilame veri tabanında saklı tutulacak kişisel verilerinin (ad, soyad, adres, doğum tarihi, yaş, cinsiyet, meslek, telefon numarası ve elektronik posta adresi gibi kişisel verileri), varsa görsellerinin, reklam ve pazarlama (anket ve/veya promosyon), ürün ve hizmet hakkında güncel bilgiler verilmesi (vb.) amacıyla ve başvuruda bulunanların genel eğilimlerinin belirlenmesi amacıyla kullanılmasına muvafakat etmektedirler.
  • DYG ve Oriflame, Yarışma’yı dilediği zaman (Yarışma başlamış dâhi olsa, her aşamada) herhangi bir gerekçe göstermeksizin iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda katılımcılar, DYG’ye ve/veya Oriflame’e karşı herhangi bir hak, alacak, talep ve şikâyet ileri sürmeyeceklerini kabul, beyan ve taahhüt ederler.
  • Yarışma’ya sadece bireysel kullanıcılar katılabilir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla Yarışma’ya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler.
  • Katılımcıların 18 yaşından büyük ve tam fiil ehliyetine sahip olmaları Yarışma’ya katılabilmek için ön koşuldur. 18 yaşından küçük katılımcıların ödül kazanmaları halinde, söz konusu ödül kendilerine teslim edilmeyecektir.
  • Yarışma’nın formatı, tüm içeriği, katılım koşulları ile verilecek ödül, ödül dağıtım şekli dahil fakat belirtilenlerle sınırlı olmamak üzere Yarışma’ya dair tüm unsurlar tek taraflı olarak DYG ve Oriflame tarafından belirlenecektir. Katılımcı işbu Yarışma koşulları üzerinde değişiklik olabileceğini bilip söz konusu durumu baştan kabul, beyan ve taahhüt eder.
  • Yarışma kapsamında gönderilen mesajların Katılımcılar tarafından değiştirilebilir içeriğinden DYG ve Oriflame hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz. Bununla birlikte DYG ve Oriflame, uygun bulmadığı isme ve/veya içeriğe sahip Katılımcı’ları herhangi bir uyarıda bulunmaksızın Yarışma’dan çıkarma/silme hakkına sahiptir.
  • Katılımcı, uygulamanın diğer kullanıcılarıyla olan iletişiminden tamamen kendisi sorumludur. DYG ve Oriflame, bu iletişimlerde yaşanabilen sorun ve anlaşmazlıklardan ve bundan kaynaklanan zarar ve iddialardan sorumlu değildir.
  • Katılım Koşulları ile ilgili ihtilaflarda İstanbul Merkez (Çağlayan) Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.




İlgili etiketler : Oriflame, Oriflame Yarışma, Hayal Et Tasarla, Tasarım Yarışması,

Kampanya Sahibi

Oriflame
  • Eklenme Tarihi

    : 3 Eylül 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Eylül 2016
  • Trafik

    : 1223

Benzer Kampanyalar

  • Oriflame Oriflame Mart 2024 Kataloğu - 3. Kampanya Kataloğu

    Oriflame Mart 2024 Kataloğu - 3. Kampanya Kataloğu

    Oriflame, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü Mart ayı kataloğunda büyük indirimlerle kutluyor. Kadınların olduğu her yerde, güzellik, sevgi ve nezaketin olduğunu biliyoruz. Kadınlarımızı ve ...
    29 Şubat 2024551 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Nisan 2024 Kataloğu - 4. Kampanya Kataloğu

    Oriflame Nisan 2024 Kataloğu - 4. Kampanya Kataloğu

    Oriflame Bahar Fırsatları Sizi Bekliyor... İlkbahar, güneşi, çiçekleri, renkleri geri getirirerek doğaya canlı güzelliğini geri kazandırır. Oriflame Nisan Kataloğunda harika ilkbahar ...
    1 Nisan 2024291 defa incelendi
  • Gratis Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması

    Gratis’in heyecanla beklenen 15. Çocuklar Arası Resim Yarışması başladı... Gratis’in 2010 yılından bu yana düzenlediği ve gelenekselleşen Çocuklar Arası Resim Yarışması, bu yıl 15. ...
    21 Mart 2024149 defa incelendi
  • Oriflame Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    Oriflame Şubat 2024 Sevgililer Günü Kataloğu

    AŞKINIZI HARİKA HEDİYELERLE İFADE EDİN Kuşkusuz harika bir duygu. Bunu sevdiklerinize göstermenin en iyi yollarından birisi de, kalplerine dokunan hediyeler bulmak ve vermektir. Bu ayın Se...
    31 Ocak 2024697 defa incelendi
  • Dalin Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Dalin 23 Nisan Resim Yarışması 2024

    Hayalinizdeki masal dünyasını yansıtacağınız Dalin 23 Nisan Resim Yarışması Başladı.... 26 Mart 2024 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Kendi masal dünyanızı çizin ve yarışmaya katılın&...
    11 Nisan 2024261 defa incelendi