Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Opet'te World ile Ödemeye 50 TL Hediye

  • 4 yıl önce eklendi
  • 1797 defa incelendi
  • Puan : star star star 15 incelemede 2,87 puan almıştır.
Opet istasyonlarından 16 Mayıs - 30 Haziran 2020 tarihleri arasında World Card ile farklı günlerde 4 adet 125 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz (yakıt) alışverişine 40 TL Opet Puan.

4 işlemden en az 1 tanesi Yapı Kredi Pay – Araçta Ödeme ile gerçekleştirildiği durumda 40 TL’ye ek 10 TL, toplam 50 TL Opet Puan hediye.

Yapı Kredi Pay – Araçta Ödeme Nasıl Yapılır?
World Mobil’e giriş yaparak, PAY butonuna tıklayıp Araçta Ödeme’yi seçin ve araçta Ödeme yapabilmek için aracınızın plakasını bir seferlik kaydedin. Opet istasyonda akaryakıt dolumu başlamadan önce akaryakıt satış yetkilisine Yapı Kredi Pay ile Araçta Ödeme yapacağınızı belirtin. Dolum bittiğinde PAY menüsünden Araçta Ödeme’ye girerek ya da telefonunuza gelen bildirime tıklayarak ödeme ekranını açın. Ödemeyi yapmak istediğiniz kartınızı seçerek işlemi tamamlayın.

Kampanya Detayı:
  • Kampanyaya katılan World Üye İşyeri olan Opet istasyonlarından 16 Mayıs - 30 Haziran 2020 tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet 125 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz (yakıt) alışverişi yapan müşteriler 40 TL Opet Puan kazanacaktır. 4 işlemden en az 1 tanesi Opet istasyonlarında Yapı Kredi Pay – Araçta Ödeme ile gerçekleştirildiği durumda 40 TL’ye ek 10 TL, toplam 50 TL Opet Puan hediye edilecektir. Yapı Kredi Pay – Araçta Ödeme’nin nasıl yapılacağı kampanya dipnotu sonunda anlatılmaktadır.
  • 16 Mayıs - 30 Haziran 2020 tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet tek seferde 125 TL ve üzeri akaryakıt ve otogaz (yakıt) alışverişi yapan müşterilerin; SMS ile katılması durumunda, 30TL Opet Puan World Mobil uygulaması üzerinden katılması halinde 40 TL Opet Puan, 4 işlemden en az birini Yapı Kredi Pay – Araçta Ödeme ile yapması durumunda ise, ek 10TL ile toplamda 50TL Opet Puan kazanacaktır. World Mobil uygulaması üzerinden yapılan katılımdan kazanılacak ek Opet Puan 10 TL’dir. Her halukarda bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir.
  • Yapı Kredi Pay – Araçta Ödeme ile yapılacak işlemlerden ek 10 TL Opet Puan kazanabilmek için istasyonda akaryakıt alımından önce akaryakıt satış yetkilisine “Yapı Kredi Pay ile Araçta Ödeme yapılmak istendiği” belirtilmelidir. İşlemler hangi yöntemle (fiziki kart ile ödeme / Yapı Kredi Pay – Araçta Ödeme) yapılmış olursa olsun SMS ile ya da World Mobil üzerinden kampanyaya katılmak gerekmektedir. Kampanyaya bu iki alternatiften herhangi birinden katılım yapmayan müşteri 4 adet işlemini tamamlasa bile Opet Puan kazanamayacaktır.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi bireysel banka kartı ve Yapı Kredi Business kredi kart sahiplerinin kampanya katılımı için, OPET yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Kazanılan Opet Puan’lar world üyesi Opet ve Sunpet istasyonlarında harcanabilecektir.
  • Kampanya kapsamındaki işlemlerin kampanyaya dahil olan Yapı Kredi World üye işyerlerindeki, Yapı Kredi Bankası World POS sistemi üzerinden geçmesi gerekmektedir Kampanya kapsamında işlemlerin Opet marka tanımlı Yapı Kredi World Üye İşyerleri üzerinden yapılması gerekmektedir. Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart Opet Puan’lar 07 Temmuz 2020 tarihinde yüklenecektir. Opet Puan’ların son kullanım tarihi 30 Ağustos 2020 olup, kullanılmayan Opet Puan’lar 31 Ağustos 2020 tarihinde geri alınacaktır. Araçta Ödeme yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartı ve banka kartları ile Opet istasyonlarından yapılabilir.
  • Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, TEB Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar ve Business TL Card dahil değildir, kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.
  • World Business kartlar World Mobil uygulaması kampanyasından faydalanamazlar. World Business kartlar için firma müşteri numarası altındaki tüm kartların yaptığı harcamalar için sadece bankanın belirleyeceği bir karta bir kez 30 TL Opet Puan yansıtılacaktır.



İlgili etiketler : Opet, World, World Card, Opet Kampanyaları, Hediye Puan, Akaryakıt Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Opet Petrol

İlişkili Marka

World Card
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Mayıs 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Mayıs 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2020
  • Trafik

    : 1797
  • İlişkili Markalar

    : World Card

Benzer Kampanyalar