Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Opet'te World Card'lılara 100 TL Opet Puan Hediye

  • 11 ay önce eklendi
  • 514 defa incelendi
16 Mayıs - 30 Haziran 2023 tarihleri arasında, ilk alışverişten önce kampanyaya katılan World Üyesi OPET istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 350 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan World Cardlılara akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 90 TL OPET Puan kazanacaktır.

Opet istasyonlarında 350 TL ve üzeri 4 harcamandan birini QR ödeme ile gerçekleştir, 90TL’ye ek 10 TL, toplamda 100TL Yapı Kredi Opet Puan kazanacaktır.

Kampanya Detayı:
  • 16 Mayıs 2023 – 30 Haziran 2023 tarihleri arasında, ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen ve kampanyaya katılan World Üyesi OPET istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 350 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kredi kartı sahibi müşteriler, 7 Temmuz 2023 tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 80 TL OPET Puan kazanacaktır.
  • Kampanya “Opet'te toplam 90 TL Opet Puan” kampanyası ile birleştirilebilir. Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 100 TL Opet Puan kazanmak için World Mobil’den “Opet'te toplam 90 TL Opet Puan” kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın POS’ta QR Kod veya araçta ödeme ile yapılması gerekmektedir:
  • Business Banka(TL/Debit) Kartları kampanyaya dahil değildir.
  • Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 80 TL’ye ek 10 TL, toplamda 90 TL OPET Puan kazanacaktır. 4 işlemden en az birini POS'ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 90 TL’ye ek 10 TL, toplam 100 TL OPET Puan hediye edilecektir. Ayrıca, Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere ekstra 80 TL OPET puan daha hediye edilecektir. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir.
  • Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 80 TL OPET Puan kazanabilir.
  • OPET istasyonlarında POS'ta QR Kod ile tek seferde yapacağınız 350 TL ve üzeri akaryakıt alımınıza 10 TL OPET Puan hediye edilecektir. Kampanya “OPET istasyonlarında toplam 80 TL OPET Puan” kampanyası ile birleştirilebilir. Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 80 TL OPET Puan kazanmak için World Mobil’den “OPET’de toplam 80 TL OPET Puan” kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın POS’ta QR Kod ile yapılması gerekmektedir:
  • POS'ta QR Kod kampanyasına yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard'lar ile OPET istasyonlarında POS’ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir. POS’ta QR Kod veya araçta ödeme kampanyasına Business Kredi Kartları, Business TL (Debit) Kartları ve Business Eko Kartlar dahil değildir.
  • POS’ta QR Kod ile Ödeme ile işlem yapmak için öncelikle iOS ya da Android cep telefonuna World Mobil veya Yapı Kredi Mobil indirilmelidir. Ödeme yapmadan önce kasiyere QR Kod ile ödeme yapacağınızı belirttikten sonra World Mobil’den Yapı Kredi Pay butonuna tıklayarak “QR Kod ile Ödeme”yi ya da Yapı Kredi Mobil uygulamasından “Kartlarım” menüsü altında bulunan Yapı Kredi Pay’i seçerek “QR Kod ile Ödeme”ye tıklayıp QR Kod okuyucuyu açın ve POS cihazında oluşan QR Kod’u okutun. Nakit çekim, mail order işlemleri, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya koşullarını yerine getiren ve Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ve Yapı Kredi Business kartlar ile yapacakları harcamaya ekstra 50 TL OPET puan hediye edilecektir. Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’ler kampanya kapsamında toplamda 120 TL OPET puan kazanacaktır. Kampanyaya Yapı Kredi POS’unu aktif kullanan İşletme, OBİ ve KOBİ bankacılığı müşterileri dahildir. Sadece son 90 gün içerisinde en az 1 adet gerçekleşmiş işlemi olan esnaf ve KOBİ’ler ekstra 50 TL OPET puanı kazanabilecektir.
  • Harcamasını sadece Yapı Kredi Bireysel kredi kartı ve Yapı Kredi bireysel TLcard’lar ile yapan Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR Kod ile ödeme kampanyasından faydalanarak 10 TL OPET puan ekstra olarak kazanabilecektir, QR kod ile ödeme kampanyasına Business Kartlar dahil değildir.
  • Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’ler QR kod ile ödeme bireysel kartlarından ödeme yaparak en fazla 150 TL OPET puan kazanabilecektir.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kredi kartı sahiplerinin kampanya katılımı için ilk alışverişten önce OPET yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.
  • Nakit çekim, mail order işlemleri, iade,ve puan kullanımı ve Opet Chippin işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında işlemlerin OPET marka tanımlı Yapı Kredi World Üyesi OPET istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir.
  • Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart OPET Puan’lar 7 Temmuz 2023 tarihinde yüklenecektir. OPET Puan’ların son kullanım tarihi 6 Ağustos 2023 olup, kullanılmayan OPET Puan’lar 7 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacaktır. Yapı Kredi POS’u kullanan esnaf ve KOBİ’lere özel ekstra yüklenecek 50 TL OPET Puan’lar da 7 Temmuz 2023 tarihine kadar yüklenecek olup, 7 Ağustos 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, Anadolubank Worldcard’lar, Business TL(Debit) Kartlar, Business Eko Kartlar dahil değildir, kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.
  • Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve OPET Petrolcülük A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.



İlgili etiketler : Opet, Opet World Card, Hepsiexpress, Kampanya, Hediye Puan, World Card,

Kampanya Sahibi

Opet Petrol

İlişkili Marka

World Card
  • Eklenme Tarihi

    : 16 Mayıs 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 16 Mayıs 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 30 Haziran 2023
  • Trafik

    : 514
  • İlişkili Markalar

    : World Card

Benzer Kampanyalar