Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Okula Dönüş Fırsatları Teknosa'da

  • 2 yıl önce eklendi
  • 622 defa incelendi
  • Puan : star star star 2 incelemede 3 puan almıştır.
Okulların açılma zamanı yaklaştıkça ebeveynlerin okul alışverişi heyecanı da başlıyor. Çeşit çeşit bilgisayardan tablete, telefondan yazıcıya, monitörden aksesuara ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ihtiyaç duyabileceği tüm ürünler bu Teknosa okula dönüş kampanyasında sizi bekliyor. Üstelik elektronik aletlerin yanı sıra farklı markalardan çalışma masaları ve her türlü ofis malzemeleri de bu kampanyada. Siz de çocuğunuzun okul ihtiyaçları için Teknosa'yı tercih edin, alışverişinizden kazançlı çıkın!

Teknosa, 20 Ağustos-31 Ağustos tarihlerinde geçerli “Okula Dönüş” kampanyasında öğrenciler için notebooktan tablete, akıllı telefondan aksesuarlara farklı ürün gruplarında avantajlı fırsatlar sunuyor.

20 Ağustos-31 Ağustos tarihlerinde geçerli olacak kampanya kapsamında öğrencilerin eğitimlerine destek olacak tüm notebook modellerinin yanında Preo sırt çantası, Preo kablosuz mouse ve mousepad hediye ediliyor.

Seçili notebook modellerinde de Microsoft Office programı hediyesi ile birlikte Apple Macbook, Ipad ve Imac modellerinde yüzde 10 indirim fırsatı sunuluyor. Ayrıca Teknosacell’e gelen teknoloji severlere, TCL 4G sim kart destekli tablet 1.799 TL yerine 999 TL’den satılıyor.

Teknosa, akıllı telefonda Oppo A74 modelini tercih eden gençlere, telefonun yanında 159,9 TL değerinde Preo powerbank hediye ederken, Samsung A12 akıllı telefonu da 2.799 TL’den satışa sunuyor. Huawei watch tercih edenlere de 369 TL değerinde Huawei baskül hediyesi mevcut bulunuyor.

Aksesuar ürünlerinde de farklı seçenekler bulunuyor. Tüm pc ve monitör alımlarında Logitech ve Logitech G marka mouse ve klavyelerde, tüm akıllı telefon alımlarında ise Preo kılıf, Preo selfie çubuğu ve 1 yıllık panda mobil security ürününde %30 indirim imkanı tüketicileri bekliyor.

Kampanya kapsamında seçili LG TV’lerin yanında LG Xboom bluetooth hoparlör hediyesi de hem büyükleri hem gençleri sevindirecek cazip seçenekler arasında yer alıyor.

Okulların açılmasıyla birlikte ihtiyaç listesinde öne çıkan ütü, tost, çay ve kahve makinelerinde de yüzde 45’e, kişisel bakım ürünlerinde ise %35’e varan indirimler mevcut bulunuyor.

Torbasız, şarjlı ve robot süpürgelerde de kaçırılmayacak fırsatlar yer alıyor. Mi Mop Pro, 27 Ağustos-31 Ağustos 2021 tarihleri arasında yanında 249 TL değerindeki Mi Body 2 baskül hediyesiyle birlikte sunuluyor.



Teknosa Adresine Git!

İlgili etiketler : Teknosa, Bilgisayar, Tablet, Telefon, Yazıcı, Monitör, Okula Dönüş, Teknosa Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Teknosa
  • Eklenme Tarihi

    : 20 Ağustos 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 20 Ağustos 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2021
  • Trafik

    : 622