Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Okul Çantalarında %35 İndirim Toyzz Shop'ta

  • 8 ay önce eklendi
  • 443 defa incelendi
Yeni eğitim öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, Toyzz Shop’ta okula dönüş heyecanı başladı. Galaxy, Unicorn, Barbie, Batman ve Frozen gibi çocukların en sevdiği desen ve kahramanların yer aldığı okul çantalarında %35 indirimli fiyatlar, 4 Ağustos - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Toyzz Shop mağazalarında çocukları bekliyor!

Kaliteli ve güvenilir oyuncağın adresi Toyzz Shop, yeni eğitim öğretim yılına başlayacak çocukların heyecanına avantajlı kampanyalarıyla ortak oluyor. Birbirinden farklı renk ve modelleriyle her zevke hitap eden okul ve beslenme çantaları yeni dönemde öğrencileri uygun fiyatlarıyla karşılıyor.
Barbie, Unicorn, Frozen, Batman, gibi lisanslı çocukların en sevdiği çizgi film karakterleri yüzde 35 indirimli fiyatlarıyla, okul yolunda çocuklara eşlik etmek için bekliyor. Birbirinden renkli ve eğlenceli desenlere sahip okul ve beslenme çantalarıyla okula gitmek çocuklar için çok daha keyifli.

Okula Muhteşem Dönüş kampanyası 4 Ağustos - 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Toyzz Shop mağazaları ve toyzzshop.com.tr’de geçerli olarak.



İlgili etiketler : Toyzz Shop, Okul Çantası, Toyzz Shop Kampanyaları,

Kampanya Sahibi

Toyzz Shop
  • Eklenme Tarihi

    : 25 Ağustos 2023
  • Güncelleme Tarihi

    : 25 Ağustos 2023
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ekim 2023
  • Trafik

    : 443