Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Okul Alışverişinde İndirimler Boyner'de

  • 3 yıl önce eklendi
  • 1092 defa incelendi
  • Puan : star star star 2 incelemede 3 puan almıştır.
Boyner, yeni eğitim öğretim yılının başladığı bu günlerde, çantadan mataraya, ayakkabıdan tişört ve eşofmana uzanan zengin seçenekleri ile öğrencilerin ve ebeveynlerin okula dönüş heyecanına ortak oluyor. Hem kız hem erkek öğrenciler için en trend ve en konforlu ürünler Boyner'de bir araya geliyor. Ayrıca "Okulda da tarzımız güzel" söylemiyle bir kampanya başlatan Boyner, ailelere ve öğrencilere yaşattığı ayrıcalıkları taçlandırıyor. Boyner, 15 Eylül tarihine kadar yapılacak okul alışverişlerinde indirimlere ek olarak, her ikinci ürüne %10, üçüncü ürüne %15, dördüncü ürüne %20, beşinci ürüne % 30 indirim sağlıyor. Boyner, aldıkça artan indirimlere öğrencilerin ve ailelerin yüzünü güldürüyor.

Boyner, okula dönüş heyecanı yaşayan çocuklar ve aileleri için binlerce ürünü bir araya getiriyor. İlkokuldan, lise ve üniversite öğrencisine kadar her yaştan öğrenciye hitap eden geniş bir koleksiyona sahip olan Boyner, farklı renk ve desenlerdeki çanta, ayakkabı, kalem kutusu, matara, beslenme çantası gibi ürünlerin yanı sıra çocukların rahat edebilecekleri giyim koleksiyonlarını mağazalarında çocuklar ile buluşturuyor.

"Okulda da tarzımız güzel" kampanyası ile aldıkça artan indirimler sunuluyor
Türkiye'nin en sevilen markaları ile dünyaca ünlü markaların ürünlerini tek bir çatı altında buluşturan Boyner, yeni başlayan eğitim öğretim yılının heyecanına her yıl olduğu gibi bu yıl da ortak oluyor. Boyner, "Okulda da tarzımız güzel" söylemiyle okula dönüş dönemini özel bir kampanya ile ayrıcalıklı kılıyor. Boyner mağazalarından 15 Eylül tarihine kadar yapılacak okul alışverişlerinde her ikinci ürüne %10, üçüncü ürüne %15, dördüncü ürüne %20 ve beşinci ürüne %30 indirime kadar aldıkça artan indirimler uygulanıyor.



Boyner Adresine Git!

İlgili etiketler : Boyner, Boyner Kampanyaları, Okul Alışverişi, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Boyner
  • Eklenme Tarihi

    : 11 Eylül 2020
  • Güncelleme Tarihi

    : 11 Eylül 2020
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Eylül 2020
  • Trafik

    : 1092