Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Novada Yozgat AVM Kapılarını Açtı

  • 7 yıl önce eklendi
  • 3472 defa incelendi
  • Puan : star star 184 incelemede 1,99 puan almıştır.
Yozgat’ın ilk ve tek alışveriş merkezi projesi olan Novada Yozgat; Bölgenin en büyük hipermarketi Migros, Türkiyenin en büyük sinema zinciri Cinemaximum, LC Waikiki, Defacto, Flo, Mavi ve Play Park gibi önde gelen 60 ulusal ve uluslararası marka ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı

Yozgat’ın ilk ve tek alışveriş merkezi projesi olan Novada Yozgat; Bölgenin en büyük hipermarketi Migros, Türkiyenin en büyük sinema zinciri Cinemaximum, LC Waikiki, Defacto, Flo, Mavi ve Play Park gibi önde gelen 60 ulusal ve uluslararası marka ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Açılışa Vali Kemal Yurtnaç, Belediye Başkanı Kazım Arslan, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey,  İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu, Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Novada Yozgat yetkilileri ve vatandaşlar katıldı.

Ankara – Sivas karayolunun bir parçası olan Adnan Menderes Bulvarı’ndaki merkezi konumuyla Novada Yozgat, toplam 16 bin  metrekare kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası 60 mağazayı ağırlıyor. Yozgat şehrinin ilk alışveriş merkezi olan Novada; içerisinde açılan Migros, LC Waikiki, Cinemaximum, Defacto, Flo, Mavi, Play Park ve diğer mağazaları ile bölgede yeni bir yaşam ortamı sunuyor. Şehre renk katacak zengin marka karmasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağının seçkin örneklerinin bir arada olacağı restoran ve kafeleri ile de dikkat çeken Novada Yozgat; Anadolu mimarisinin modern detaylarla birleştiren konseptinde pek çok markayı ziyaretçisi ile buluşturuyor.

Mimari konsept, kiralama, mağazalar dekorasyon yönetimi, işletme, kurumsal iletişim ve pazarlama hizmetleri de Turkmall tarafından gerçekleştirilen Novada Yozgat; Yozgat başta olmak üzere, Sorgun, Yerköy, Boğazlıyan ve Şefaatli gibi şehrin çevresinde yer alan diğer bölgelere de hitap ediyor. Yaklaşık 90 milyon liralık yatırım değeriyle hayata geçen Novada Yozgat; birinci ve ikinci etki alanlarında yaklaşık 500 bine yakın bir nüfusun alışveriş ihtiyacını karşılayacak. Alışveriş merkezi; otogarının yanındaki kolay ulaşılabilir lokasyonu, yepyeni markaları, 6 salonlu Cinemaximum sinemaları ve seçkin etkinlikleri ile bölgenin yeni çekim merkezi olurken, aynı zamanda Yozgat’ın gelişen ekonomisine de yaklaşık  bin  kişilik istihdam kapasitesiyle katkıda bulunacak.

YOZGAT’TA EĞLENCENİN TEK ADRESİ
Çoşkunlar ve Surtaş’ın yatırımcısı olduğu, Turkmall’un deneyimli ekibi ve tecrübesi ile Novada Outlet Söke, Novada Ataşehir, Novada Tokat, Novada Outlet Akhisar, Novada Outlet Konya, Novada Edremit ve Novada Çarşamba’nın ardından tamamladığı 8. Novada projesi olan Novada Yozgat; şehre getirdiği ulusal ve uluslararası markalar ile yalnızca Yozgat için değil, İç Anadolu bölgesi için de yeni bir alışveriş ve yaşam alanı oluşturuyor.Cinemaximum sinemalarının ve Play Park’ın yanı sıra Novada Çocuk Kulübü ile Novada Yozgat; maskotları Novi ve Nova öncülüğünde bölgedeki en büyük çocuk ve yetişkin eğlence merkezi olacak. Novada; alternatif şov programları, fotoğraf ve el sanatları sergileri, çocuklara özel eğitici ve öğretici atölye çalışmaları ile bölgeye renkli bir sosyal yaşam imkanı sunacak. Alışveriş merkezinde, gazeteci ve fotoğraf sanatçısı Seyfi Çelikkaya’nın fotoğraf sergisinin de yer aldığı açılış etkinlikleri kapsamında çocuklar için de renkli programlar gerçekleştirildi.

ULUSAL VE ULUSLARARASI 60 MARKA
Novada Yozgat; şehrin ilk Migros’u ve Türkiye’nin en büyük sinema zinciri Cinemaximum sinemalarının yanı sıra LC Waikiki’den DeFacto’ya, Flo’dan Mavi’ye, Play Park’tan Colin’s’e ulusal ve uluslararası 60 markaya ev sahipliği yapıyor. Erkek giyimin lider markaları Kiğılı, Altınyıldız Classics ve İGS ile kadın giyiminde öncü markalardan Tuğba Venn, Novada Yozgat’ın mağazaları arasında yer alıyor. Spor giyimin en sevilenlerinden Hummel ve Lescon’a ek olarak, oyuncak ve eğlenceli hediyelerin adresi Toyzz Shop da 8 Aralık’tan itibaren Novada ziyaretçilerine hizmet vermeye başlayan diğer markalardan. Ev tekstili ve züccaciyenin güçlü markaları English Home, Karaca, Özdilek ve Şehzade Home ile Telemarket, Penti, Watsons, Yves Rocher, Takıştır, Optisyenler Optik ve Tobacco Shop da Novada’da yer alan markalardan bazıları. 2 bin 500 metrekarelik yeme içme katında yer alan restoranlar arasında; Burger King, Bursa Kebap Evi, Popeyes, Usta Dönerci, Ankara Döner, Somunarası, Pizza Rosso, Soslu Tava, Pide Durağı ve Makarala’nın yanı sıra Coffeemania, Neşve Cafe ve Çaytaze bulunuyor.



İlgili etiketler : Novada Yozgat, Novada Yozgat Avm, Yozgat Avm,

Kampanya Sahibi

Novada Yozgat AVM
  • Eklenme Tarihi

    : 9 Aralık 2016
  • Güncelleme Tarihi

    : Güncelleme Yapılmamış
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ocak 2017
  • Trafik

    : 3472