Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Nesquik UNO Paris Seyahati Çekiliş Kampanyası

  • 5 yıl önce eklendi
  • 1043 defa incelendi
  • Puan : star star star 25 incelemede 3,48 puan almıştır.
1 Nisan - 31 Ağustos 2019 tarihleri arasında promosyonlu Nesquik UNO 700 g ürününden satın alarak ürün ambalajı içerisindeki katılım şifresini ad, soyad, adres, gsm no bilgileriyle birlikte www.nestlekahvaltilikgevrekler.com (ücretsiz) internet sitesindeki ilgili alana giren 2 kişiye 4 kişilik Paris Aile Seyahati hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
  • Bu kampanya Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 12.12.2018 tarihli ve 40453693-255.01.02-E.12536 sayılı izni ile gerçekleştirilmektedir. Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. ve U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic. Ltd. Şti. çalışanları ve ; Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. 'nin bu promosyona bağlı temsilcileri, şirketleri ve profesyonel danışmanları ile 18 yaşından küçükler katılamaz. Katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez.
  • Promosyon Dönemi: 01.04.2019(Saat:00.01) - 31.08.2019 (Saat:23.59)
  • Katılım için promosyonlu paketin satın alınması zorunludur. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün ambalajı ibrazı zorunludur.
  • Katılım için internet erişimi gereklidir. 
  • Kampanyaya Katılım: Türkiye genelindeki tüm Migros, 5M Migros Mağazaları’ndan veya Sanal Market’ten UNO promosyonlu Nestlé Nesquik 700g Kakaolu Buğday ve Mısır Gevreği satın alın ve paketin içindeki 12 haneli özel kodu bulun. www.nestle-cereals/UNO adresine giderek Türkiye seçimini yapıp ilgili promosyon ana sayfasına erişin. Ardından 12 haneli şifreniz ve ad, soyad, adres, gsm no bilgilerinizle katılım formunu doldurun. Katılımlarda şifre, ad ve soyad bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Katılımda sunulan tüm bilgilerin doğruluğu ve yeterliliğinin ispatı katılımcının sorumluluğundadır.
  • İkramiye: Kampanya sonunda yapılacak çekiliş ile 2 kişi 4 kişilik Paris Aile Seyahati kazanıyor olacak. Seyahat içeriği: 20-23 Kasım 2019 tarihleri arasında 4 yıldızlı otelde konaklama (bir aile odası), İstanbul/Paris/İstanbul ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak biletleri, Havaalanı/otel/havaalanı transferleri, Versailles Sarayı’nda bir gün, Bisikletle Paris Turu, Otelden karşılama ve bırakma dahil olmak üzere Night Time Illuminations Turu, Eyfel Kulesi Biletleri, Seine Nehri Tekne Gezisi, Disney Mağazası hediye çeki (tavsiye edilen perakende satış fiyatı 200 $ değerinde), Seyahat sigortası dahildir  (Detaylı bilgi için 18. Maddeyi okuyunuz)  (birim değeri: 11.000,00 TL),  100 kişi kazananın her biri, UNO Deluxe Kart Oyunu (tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 44,25 TL) ikramiyesi kazanacaktır. İkramiyeler, istenilen belgelerin belirtilen tarihe kadar teslim edilmesi durumunda en geç 23.11.2019’a kadar teslim edilecektir. 
  • İkramiyeler yukarıda belirtildiği gibidir ve devredilemez. İkramiyeler, kısmen ya da tamamen nakde çevrilemez veya herhangi bir alternatif ürün şeklinde teslim edilemez.
  • İkramiye Kazananların belirtlenmesi: Çekiliş 12.09.2019 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. Sütlüce Mah. Bayrak Sok. No:4-A Beyoğlu-İstanbul adresinde, noter huzurunda ve isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilecektir. Kazanan talihliler 18.09.2019 tarihinde Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır.
  • İkramiye Kazananlar: İkramiye kazanan asil talihlilerin uygun olmaması veya ikramiyeyi kabul etmemesi halinde, söz konusu ikramiye için MPİ kuralları gereği sırasıyla yedek talihlilere geçilecektir.
  • Çekiliş Sonuçlarının İlan Edilmesi: Kazanan talihliler 18.09.2019 tarihinde Takvim Gazetesi’nde duyurulacaktır. Asil ve yedek talihlilere taahhütlü posta yolu ile tebligat yapılacaktır. Postada meydana gelen gecikmelerden Nestlé Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. sorumlu tutulamaz. Katılımcının ikramiye kazanması durumunda, adres bilgileri eksik veya bilinmiyor ise gazetede yapılan ilan tebliğ için yeterlidir. İkramiye tesliminde, ikramiye kazanılan okunabilir şifreli ürün ambalajı ibrazı zorunludur. Şifreli ürün ambalajının okunabilir şekilde saklanması katılımcıların sorumluluğundadır. Asil talihliler 03.10.2019, yedek talihliler 18.10.2019 tarihine kadar kimlik fotokopileri, iletişim bilgileri, ikramiye kazandıkları şifreli ürün ambalajları ile info@u2.com.trmail adresine, 0212 217 41 21 nolu faksa ya da U2 Tanıtım’ın yukarıda belirtilen adresine şahsen başvurmaları ve istenilen belgeleri eksiksiz teslim etmeleri halinde ikramiyelerini almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar başvuru yapmayan talihliler ikramiyelerini alamazlar. Kişisel bilgiler, yalnızca bu kampanyanın yönetilmesi amacıyla kullanılacaktır ve katılımcının gelecekteki haberlere, tekliflere, promosyonlara ve yeni ürünlere dair bildirim almak üzere veri tabanına dâhil edilmek istediği durumlar haricinde saklanmayacaktır.Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., kişisel verilerin yetkisiz veya yasa dışı şekilde işlenmesini ve kazara kaybolmasını, tahrip edilmesini ya da hasar görmesini önlemek adına gereken tüm teknik ve organizasyonel önlemleri alacaktır.
  • Hiçbir katılımcı, kendi bilgisayarı üzerinden aynı anda birden fazla katılım yapamaz (örneğin “komut dizisi” ya da “deneme-yanılma” yöntemiyle). Herhangi bir katılımcının katılımı ile ilgili benzer bir sorun tespit edilmesi durumunda söz konusu kişinin katılımı diskalifiye edilir ve kazandığı ikramiyeler geçersiz sayılır.
  • Promosyon Kodları, kampanya katılım formuna pakette görüldükleri şekilde girilmelidir. Her bir Promosyon Kodu tektir ve yalnızca bir kez kullanılabilir. Mükerrer şifre gönderimleri elenecek ve ilk gönderilen şifre geçerli kabul edilecektir. Katılımcılar, her seferinde yeni, gerçek ve benzersiz bir Promosyon Kodu kullanmaları koşuluyla istedikleri kadar katılım yapabilirler. Ancak bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz. Ciddi bir baskı hatası nedeniyle Promosyon Kodunu okuyamıyorsanız müşteri hizmetleriyle (iletişim bilgileri için paketin üstüne bakabilir veya nestle.com adresine gidebilirsiniz) iletişime geçerek yeni kod talep edebilirsiniz. Hata gerçekse size yeni bir kod gönderilecektir.
  • Esas İkramiyeyle İlgili Diğer Bilgiler: 20-23 Kasım 2019 tarihleri arasında 4 yıldızlı otelde 3 gece/4 gün kahvaltı dahil konaklama (bir aile odası), İstanbul/Paris/İstanbul ekonomi sınıfı gidiş dönüş uçak biletleri, Havaalanı/otel/havaalanı transferleri, Versailles Sarayı’nda bir gün, Bisikletle Paris Turu, Otelden karşılama ve bırakma dahil olmak üzere Night Time Illuminations Turu, Eyfel Kulesi Biletleri, Seine Nehri Tekne Gezisi, Disney Mağazası hediye çeki (200 $ değerinde), Seyahat sigortası dahildir. Seyahat İstanbul'da başlar ve biter. İstanbul'a kadar olan ulaşım masrafları, yukarıda belirtilmeyen öğünler, yurtdışı çıkış harcı, ekstra turlar ve şahsi harcamalar ile vize ve pasaport işlemleri talihliye aittir.
  • Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., Promosyon Kodu kurtarma işlemiyle veya sürecin işleyişiyle oynadığı; Hüküm ve Koşulları ihlal eden bir eylemde bulunduğu ya da Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.tarafından kampanya koşullarını ihlal eden bir hareket yaptığı tespit edilen katılımcıları, yalızca kendi takdir yetkisine bağlı olarak diskalifiye etme hakkını saklı tutar.
  • Eksik, yasa dışı, yanlış yönlendirilmiş, geç yapılmış katılımlar veya bu hüküm ve koşullara uymayan katılımlar kabul edilmeyecektir.  Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., teknik veya başka nedenlerden dolayı geciken, eksik kalan veya kaybolan katılımlar için hiçbir sorumluluk kabul etmeyecektir.  Katılımcı, verdiği iletişim bilgilerinin doğru olmasından sorumludur.
  • Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.’ninkararı belirleyicidir ve hiçbir yazışmaya girilmeyecektir.

Yükümlülük:

  • Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., ürün ambalajının açılması sırasında hasar gören veya okunmaz hale gelen Promosyon Kodlarıyla ilgili hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir.
  • Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., Promosyona katılan herhangi bir katılımcının başına gelen ya da herhangi bir İkramiyenin kabul edilmesi sonucu oluşan hiçbir hasar, kayıp veya yaralanma için sorumluluk kabul etmemektedir. Ancak, yasalar gereği sorumluluk kapsamı dışı bırakılamayan yükümlülükler (yaralanma, ölüm ve hile dâhil) bu koşula dâhil değildir. Bu tür bir durumda, yükümlülük, yasalarca izin verilen minimum düzeyle sınırlıdır. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., ikramiyedeki kusurlardan sorumlu değildir. İkramiyeyle ilgili konular, ikramiyenin üreticisine yönlendirilmelidir.
  • Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., onun temsilcileri ve Promosyonla arasında iş ilişkisi olan diğer kişiler, aşağıdakilere ilişkin hiçbir sorumluluk kabul etmemektedir:

a) Yanlış ve hatalı kod girişleri; elektronik veri transferlerindeki hatalar, başarısızlıklar veya yanlışlar.

b) Bu Promosyon sürecinde herhangi bir noktada Promosyon Kodlarına yetkisiz şekilde erişilmesi, bu kodların yetkisiz şekilde çalınması, tahrip edilmesi veya değiştirilmesi.

c) Nedeninden bağımsız olarak, bu Promosyonun herhangi bir alanında kullanılan ekipmanlara, sistemlere, ağlara, uydulara, sunuculara, bilgisayarlara veya sağlayıcılara ilişkin iletişim hattı arızaları.

d) İnternete, web sitesine veya bunların herhangi bir kombinasyonuna erişilememesi ya da ulaşılamaması.

e) Bu Promosyon sürecinde herhangi bir noktada, kazanan Promosyon kodlarına veya diğer Promosyon Kodlarına yetkisiz şekilde erişilmesi, bu kodların yetkisiz şekilde çalınması, tahrip edilmesi veya değiştirilmesi.

  • Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.’nin makul kontrol yetkisi dışında gerçekleşen ve bu hüküm ve koşullara uymasını engelleyen herhangi bir eylem, ihmal, olay ya da durum olması halinde Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., yükümlülüğünü yerine getirememesinden veya geç getirmesinden sorumlu olmayacaktır. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., bu tür durumlarda Promosyonu iptal etme veya değiştirme hakkını saklı tutar. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., söz konusu durumlarda katılımcıların hayal kırıklılığına uğramaması adına durumun onlar üzerindeki etkilerini en aza indirmek için çaba sarf edecektir.
  • Katılımcılar kampanyaya katılarak bu Hüküm ve Koşullara uyacaklarını kabul ederler.
  • Kuralların yasal bağlamda yorumlanmasına ilişkin tüm sorular promosyonun geçerli olduğu ülke yasalarına göre olacaktır.
  • Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca Aydınlatma Yükümlülüğü:

İşlenen kişisel verilerinizle ilgili mevzuat uyarınca; kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesine ve/veya kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesine ilişkin işlemlerin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, işlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz. İşbu internet sitesinde geçerli amir kanunlar Türkiye kanunları ve ) 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazetede yayımlanmış olan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun’dur.




İlgili etiketler : Nesquik, Nesquik Uno, Nestle, Çekiliş, Çekiliş Kampanyası,

Kampanya Sahibi

Nestle
  • Eklenme Tarihi

    : 17 Nisan 2019
  • Güncelleme Tarihi

    : 17 Nisan 2019
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Ağustos 2019
  • Trafik

    : 1043

Benzer Kampanyalar

  • Sahibinden.com Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden.com Bahar Temizliği Festivali Çekiliş Kampanyası

    Sahibinden Bahar Temizliği Festivali ile hediyeler seni bekliyor!   1 - 6 Nisan tarihleri arasında,  Giyim & Aksesuar kategorisinde 5 yeni ilan ver, çekilişe katıl.&n...
    2 Nisan 2024173 defa incelendi
  • Erikli Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli Su Çekiliş Kampanyası 2024

    Erikli uygulamasındaki çekilişle PlayStation 5, Dyson Airwrap, Dyson V11 Süpürge, Citycoco Scooter ve 5000 TL değerindeki hediye kartı kazan! 26 Şubat 2024 25 Mayıs 2024 tarihleri arası...
    19 Mart 2024393 defa incelendi
  • Vakıfbank VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    VakıfBank Mobil iPhone 15 Çekiliş Kampanyası

    Mobilden VakıfBanklı Olanları “Hoş Geldin Hediyeleri” Bekliyor. 25.03.2024 - 25.05.2024 tarihleri arasında VakıfBank Mobil uygulamasını indirip Dijital Vakıfbank Müşterisi olun, çekiliş...
    9 Nisan 2024206 defa incelendi
  • Migros Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Migros'ta Bahar Temizliği Şimdi Hem Ekonomik, Hem Hediyeli!

    Bahar temizliği şimdi hem ekonomik, hem hediyeli!  18 Nisan - 15 Mayıs 2024 tarihleri arasında Migros mağazaları, Migros Sanal Market veya Migros Hemen’den Money Kart ile Fini...
    18 Nisan 2024224 defa incelendi
  • Vodafone Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası - iPhone 15 Pro Hediye

    Vodafone Yeni Yıl Hediyesi iPhone 15 Pro... Vodafone, kazandıran tekliflerle müşterilerinin dijital deneyimini artırmaya devam ediyor. Vodafone’un yeni yıla özel olarak düzenlediği ...
    16 Aralık 2023669 defa incelendi