Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Nesine.com'da Yılbaşı Biletiniz Bedavaya Geliyor!

  • 11 yıl önce eklendi
  • 2380 defa incelendi
  • Puan : star star star 89 incelemede 3,19 puan almıştır.
Nesine.com'dan alacağınız 2014 Yılbaşı Biletiniz Bedava'ya Geliyor...

29 Aralık 2013 tarihine kadar Nesine.com'dan alacağınız 2014 Yılbaşı Milli Piyango biletlerinde boş yok. Kampanya kapsamında Her Çeyrek Bilete, 12,5 TL değerinde Hepsiburada.com hediye çeki, Her 4 Çeyrek Bilete 50 TL Hepsiburada.com İndirim Çeki ve her 10 Çeyrek Bilete 1 çeyrek bilet hediye edilecektir.

Kampanya Deyatı:
1. Kampanya; 29 Kasım 2013 Cuma günü saat 15.00’de başlar, 29 Aralık 2013 Pazar günü saat 23.59’da sona erer.
2. Kampanyaya katılmak için “Hizmetler” sayfasındaki “Kampanyaya Katılmak İstiyorum” butonuna, kampanya bitim süresine kadar tıklamanız gerekmektedir. Aksi takdirde ödül kazanımı gerçekleşmeyecektir.
3. Kampanyaya; Sadece Çeyrek Milli Piyango bilet türünde satın alınan biletler dahildir. Yarım ve Tam bilet türünde satın alınan biletler kampanyada geçerli değildir.
4. Kampanyada;
* Her çeyrek Milli Piyango Biletine, Hepsiburada.com’da giyim ve ayakkabı kategorilerindeki 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 12,50 TL değerinde hediye çeki kodu,
* Her 4 adet Çeyrek Milli Piyango Biletine, Hepsiburada.com’da 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL değerinde hediye çeki kodu (500TL alışverişlerde kullanılacak 50TL hediye çekleri; ziynet altın, gram altın ve diğer altın ürünleri ile Vodafone sözleşmeli ürünler ve TLK yüklemeleri hariç bütün ürünlerde geçerlidir),
* Her 10 adet Çeyrek Milli Piyango Biletine, 1 adet Çeyrek Milli Piyango bileti, kazanılacaktır.
Örneğin; 17 bilet alan bir kullanıcı aşağıdaki maddelerdeki hediyelerin tümünü kazanıyor olacaktır,
* 17 adet Hepsiburada.com’da giyim ve ayakkabı kategorilerinde 25 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 12,50 TL değerinde hediye çeki kodu.
* 4 adet Hepsiburada.com’da 500 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL değerinde hediye çeki kodu.
* 1 Adet Hediye Çeyrek Milli Piyango bileti.
5. Kazanılan hediye çekleri birleştirilemez.
6. Kampanyadan kazanılan hediye biletler ve kodlar, üyenin Nesine.com hesabına doğrudan otomatik olarak yüklenecektir.
* Hediye Çeki Kodları: Nesine.com sayfasındaki HESABIM > PROMOSYONLARIM > AKTİF PROMOSYONLARIM bölümünde görülebilecek ve ilgili kodlar Hepsiburada.com’da kullanılabilecektir.
* Kazanılan Biletler: Nesine.com sayfasındaki KUPONLARIM > MİLLİ PİYANGO BİLETLERİM bölümünde görülebilecek ve ikramiye takibi yapılabilecektir.
7. İndirim kodları ve hediye biletler, üye hesaplarına 1 saate kadar yüklenebilecektir.
8. Hediye çekinizin Hepsiburada.com’da geçerli olabilmesi için; Hepsiburada.com sitesindeki “SEPETİM” sayfasında “ÇEK KOD” alanına hediye çeki kodunun girilmesi ve “Kullan” butonuna basılması gerekmektedir.
9. Hepsiburada Hediye çeki kodları, Hepsiburada.com’da 31 Ocak 2014 Cuma gününe kadar geçerlidir. 31 Ocak 2014’ten sonra kullanılmaya çalışılan indirim kodları geçerliliğini yitirecektir. Hediye çekleri birleştirilemez, kampanyada belirtilen koşulların dışında kullanılamaz.
10. Hepsiburada.com’da 500TL alışverişlerde kullanılacak 50TL hediye çekleri; ziynet altın, gram altın ve diğer altın ürünleri ile Vodafone sözleşmeli ürünler ve TLK yüklemeleri hariç bütün ürünlerde geçerlidir.
11. Nesine.com’da olan “Sevdiklerinize hediye edin” uygulamasıyla alınan biletler kampanyaya dahil değildir.
12. Kampanyaya Nesine Puan ve Mobil Ödeme kanalıyla aktarılan Nesine Puanlar ile satın alınan biletler dahil değildir.
13. Kampanyaya herhangi bir promosyon kodları ile yüklenen biletler dahil değildir. Bu biletler ile hediye kazanımı gerçekleştirilemeyecektir.
14. Kampanyada satın alınan biletler kesinlikle iptal edilemez.
15. Nesine.com gerekli gördüğü takdirde kampanya şartlarını değiştirme ve/veya kampanyayı sonlandırma hakkını saklı tutar.
16. Kampanya stok bilet adetleriyle sınırlıdır.



İlgili etiketler : Nesine.com, Nesine.com Kampanyaları, Milli Piyango Bileti, Hediye, Kampanya, Hediye Çeki, Hepsiburada.com,

Kampanya Sahibi

Nesine.com
  • Eklenme Tarihi

    : 21 Aralık 2013
  • Güncelleme Tarihi

    : 21 Aralık 2013
  • Geçerlilik Tarihi

    : 29 Aralık 2013
  • Trafik

    : 2380

Benzer Kampanyalar