Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Nescafe 3ü1 Arada Çekiliş Kampanyası 2015 - Mercedes CLA 200 Style Çekilişi

  • 10 yıl önce eklendi
  • 4279 defa incelendi
  • Puan : star star star 62 incelemede 2,87 puan almıştır.
Nescafe 3ü1 Arada 2015 Model Mercedes CLA 200 Style Hediye ediyor....

Dünyanın ve Türkiye’nin en çok tercih edilen çözünebilir kahve markası olan NESCAFÉ’nin en çok sevilen 3ü1 Arada’sı Bu yıl 5 kişiye Mercedes-Benz CLA 200 Style 2015 Model Otomobil hediye ediyor. Ayrıca her 20 katılıma Nescafe Kırmızı Kupası hediye...


15 Ocak 2015 - 15 Nisan 2015 tarihleri arasında NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Orijinal, NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Bol Kahveli, NESCAFÉ 2’si 1 Arada veya NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Sütlü Köpüklü ürünlerinin herhangi birinin içerisindeki özgün katılım şifresini ad-soyad, adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak 4544 kampanya hattına eksiksiz kısa mesaj olarak gönderen tüm GSM operatörü kullanıcıları veya www.nescafe.com.tr ücretsiz internet adresine şifre, ad-soyad, adres ve GSM no bilgilerini eksiksiz dolduran tüm katılımcılar çekilişe katılacaklardır.


Kampanya sonunda yapılacak çekilişle 5 kişi Mercedes-Benz CLA 200 Style 2015 Model Otomobil hediye edilecektir.

Kampanya Detayı:
1. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. tarafından 15.01.2015(Saat 00.01) ile 15.04.2015(saat 23.59) tarihleri arasında düzenlenen kampanyanın internet katılımları www.nescafe.com.tr sayfası üzerinden gerçekleştirilecektir.
2. Türkiye genelinde Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.’ye ait NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Orijinal, NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Bol Kahveli, NESCAFÉ 2’si 1 Arada veya NESCAFÉ 3’ü 1 Arada Sütlü Köpüklü ürünlerinin herhangi birinden satın aldıklarında ürün ambalajı içerisindeki özgün katılım şifresini ad-soyad, adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak 4544 kampanya hattına eksiksiz kısa mesaj olarak gönderen tüm GSM operatörü kullanıcıları veya www.nescafe.com.tr ücretsiz internet adresine şifre, ad-soyad, adres ve GSM no bilgilerini eksiksiz dolduran tüm katılımcılar çekilişe katılacaklardır.
3. Kampanyaya tüm Avea, Turkcell ve Vodafone hatlarıyla katılım yapılabilecektir ve katılım, her GSM operatörünün kendi standart tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli olarak ücretlendirilecektir. (KDV,ÖİV dahil) Avea için 0,60 TL, Turkcell için 0,65 TL, Vodafone için 0,65 TL olarak ücretlendirilir. Teyit için geri dönüş veya benzeri amaçlarla düzenleyiciden kaynaklanan sorunlar nedeniyle katılımcıdan ayrıca ücret talep edilmeyecektir. Kampanyaya kısa mesajla katılım ücretinde değişiklik yapma hakkı operatörlerde saklıdır.
4. Mükerrer katılımlar elenip, ilk gönderilen şifre dikkate alınacaktır.
5. Bu kampanyaya katılanlar arasında yapılacak olan çekilişte 5 kişi Mercedes-Benz CLA 200 Style 2015 Model Otomobil ikramiyesi kazanacaktır.
6. Bir kişi birden fazla ikramiye kazanamaz.
7. İkramiye tesliminde ŞİFRELİ ÜRÜN AMBALAJI ve FİŞ/FATURA ibrazı zorunludur.
8. Kısa mesajda şifre, ad soyad ve adres bilgisi, internet katılımlarında şifre, ad soyad, adres ve GSM no bilgilerinden herhangi biri eksik olanlara çekiliş hakkı verilmeyecektir. Bilgilerin eksik veya yanlış olması nedeniyle yaşanacak olan aksaklıklardan Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. sorumlu değildir.
9. Tam ve doğru bilginin verilmemiş olduğunun tespiti halinde, kampanya katılımı tamamlanmamış sayılır ve bu nedenle geçersiz kabul edilir. Böyle bir durumdaki katılımcılar herhangi bir hak iddia edemezler. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. katılımcıların kampanyaya katılım uygunluğunu doğrulama ve kampanyaya katıldıkları profillerini teyit etme hakkını saklı tutar.
10. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. katılımcının e-posta adresine ürün pazarlama bilgileri gönderme ve kampanya kapsamında iletilen tüm mobil telefon numaralarına Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.ile ilgili bilgi vermek amacıyla iletişime geçme hakkını saklı tutar. Katılımcılar bu hususu peşinen kabul etmiş sayılırlar.
11. Çekiliş 21.04.2015 tarihinde saat 11.00’da U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi’nin Gülbahar M. Cemal Sururi Sokak Halim Meriç İş Merkezi No:25 D:37 Mecidiyeköy-İstanbul adresinde yapılacaktır. Kazananlar, 24.04.2015 tarihinde Hürriyet Gazetesi ve www.nescafe.com.tr web sitesinde duyurulacaktır.
12. Kampanyaya Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş., ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri Tic.Ltd.Şti. çalışanları kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ikramiyeleri verilmez ve Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.’nin bundan dolayı herhangi bir sorumluluğu doğmaz.
13. 18 yaşından küçükler kampanyaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödülleri teslim edilmez.
14. Yarışmaya yurt dışından katılımda bulunanlar, ödül kazanamazlar.
15. Kazanılan ödül değiştirilemez, devredilemez, iade edilemez veya nakde dönüştürülemez.
16. İkramiyeye ilişkin KDV ve ÖTV hariç diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir.
17. Uygulamada çeşitli yöntemlerle haksız avantaj sağlamaya çalışan katılımcıların belirlenmesi durumunda bu katılımcı ödüle hak kazanamayacak olup, Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.’nin yasal işlem başlatma ve varsa bundan doğan tüm zararlarının da tazminini talep etme hakkı saklıdır.
18. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. kampanyaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
19. Kampanya neticesinde yapılacak olan çekiliş ile belirlenecek talihliler, isimlerinin Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. sayfası aracılığıyla açıklanmasını kabul etmiş olurlar.
20. Asil talihliler 09.05.2015 tarihine kadar, yedek talihliler 24.05.2015 tarihine kadar kimliği, ikramiye kazandığı şifreli ürün paketi ve fiş/fatura ile U2 Tanıtım ve Promosyon Hizmetleri’ne başvurmaları halinde ikramiyelerini teslim almaya hak kazanacaklardır. Bu tarihlere kadar kimliği, ikramiye kazandığı şifreli ürün paketi ve fiş/faturası ile başvurmayan talihliler ikramiyelerini teslim alamazlar. Kampanyaya katılım sırasında eksik veya yanlış verilen iletişim bilgileri veya herhangi bir sebepten dolayı ödülün ulaşmamasından Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. sorumlu değildir.
21. Kampanya'ya katılanlar işbu Kampanya Katılım Koşulları’nı kabul etmiş sayılırlar. Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. kampanya Katılım Koşulları’na uygun davranıp davranılmadığını dilediği şekilde değerlendirme ve denetleme hakkını saklı tutmaktadır.
22. Katılımcıların kampanya kapsamında verecekleri bilgiler, kampanya ile sınırlı kalmak üzere arayüz dahil ilgili teknik destek ve diğer hizmetleri sağlayan üçüncü kişi/kişilerle Avea, Turkcell ve Vodafone tarafından paylaşılacaktır. Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır.
23. Kampanya kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş.’nin her türlü kayıtları esas alınacaktır.
24. Bu Kampanya'ya katılan herkes yukarıdaki şartları gayrikabili rücu kabul, beyan ve taahhüt etmiş sayılır.
25. Bu çekiliş Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. tarafından Milli Piyango İdaresinin 18.09.2014 tarih ve 2846-7400 sayılı izni ile düzenlenmektedir.
26. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır. Katılımcıların kampanya şartlarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirilmesi, katılımcıların beyanına dayanan bilgiler çerçevesinde, münhasıran Nestle Türkiye Gıda Sanayi A.Ş. tarafından yapılacaktır.
27. Koşullar ve Kurallar'ın herhangi bir maddesi hukuka aykırı, hükümsüz ya da uygulanamaz olarak addedilirse söz konusu madde ayrılabilir olarak sayılacak ve geriye kalan hükümlerin geçerliliğini ve uygulanabilirliğini etkilemeyecektir.



İlgili etiketler : Nescafe, Nescafe Çekilişi, Nescafe 3ü1 Arada Çekilişi, 3ü1arada Şifresi, Şifre Gönderme, Mercedes Cla 200 Çekilişi, Kampanyaya Katılma, Çekilişe Katılma, 3ü1 Arada Orijinal, Arada Bol Kahveli, 2si1 Arada, Çekilişe Nasıl Katılacağım, Çekiliş Zamanı,

Kampanya Sahibi

Nescafe
  • Eklenme Tarihi

    : 8 Ocak 2015
  • Güncelleme Tarihi

    : 13 Ekim 2022
  • Geçerlilik Tarihi

    : 15 Nisan 2015
  • Trafik

    : 4279

Benzer Kampanyalar

  • Nescafe Nescafe 3ü1 Arada Çekiliş 2023 - BMW 118i ve iPhone 14 Hediye

    Nescafe 3ü1 Arada Çekiliş 2023 - BMW 118i ve iPhone 14 Hediye

    Nescafe 3Ü1 Arada Tutkunlarının Merakla Beklediği An Geldi...  Aylık Çekilişlerde toplam 4 adet BMW 1.18i, 20 adet D'Jango Motosiklet, 100 adet iPhone 14, 100 adet Airpod 3. Nesil,...
    12 Ekim 2023988 defa incelendi
  • Nescafe Nescafe Xpress Mini Cooper Çekiliş Kampanyası 2024

    Nescafe Xpress Mini Cooper Çekiliş Kampanyası 2024

    Nescafe Xpress ile Hediyeleri Kazasn! 1 Mart 2024 - 15 Ağustos 2024 tarihleri arasında iki farklı dönemde gerçekleşecek kampanyada promosyonlu Nescafé Xpress açma kapaklarının altındaki...
    8 Mart 2024438 defa incelendi
  • Garanti BBVA Bankası Garanti BBVA Mobil Elektrikli Mercedes-Benz EQB Çekiliş Kampanyası

    Garanti BBVA Mobil Elektrikli Mercedes-Benz EQB Çekiliş Kampanyas

    Siz de Garanti BBVA Mobil’i indirin, MERCEDES koduyla kolayca müşteri olun, çekilişe katılın. Üstelik kredi kartı başvurusu, Avans Hesap açılışı, otomatik fatura ödeme talimatı ile her biri...
    20 Aralık 2023428 defa incelendi
  • QNB Finansbank QNB Finansbank Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası 2024

    QNB Finansbank Yeni Yıl Çekiliş Kampanyası 2024

    QNB Finansbank Mobil’e giriş yap, 2024’e özel 24 hediyeden birini sen kazan! 31 Ocak tarihine kadar QNB Mobil’e giriş yaparak kampanyaya katılım onayı veren bireysel müşterilerimiz çeki...
    23 Aralık 2023449 defa incelendi
  • Lila Kozmetik Lila Kozmetik BMW 118i Çekiliş Kampanyası

    Lila Kozmetik BMW 118i Çekiliş Kampanyası

    Lila Kozmetik ile Saçınız da Arabanızda Çok havalı.... 1 Mart 2024 - 31 Ağustos 2024 tarihleri arasında Lila Kozmetik'e ait promosyonlu Maxx Deluxe (Beauty Expert) Kit Boya 282 gr, Maxx...
    20 Mart 2024102 defa incelendi