Üzgünüz, bu kampanya sona ermiştir! Güncel kampanyaları sayfa devamında bulabilirsiniz.

Mondi Home Büyük Yılsonu Fırsatı Başladı

  • 2 yıl önce eklendi
  • 720 defa incelendi
  • Puan : star star star 5 incelemede 3,2 puan almıştır.
Mondi Home'un büyük yıl sonu fırsatı başladı!

Trendlere uygun renklerdeki koltuk takımları, yemek odaları, köşe takımları ve oturma grupları ile evinizin tarzını ekonomik ve şık bir şekilde sunan Mondi, yıl sonuna kadar sürecek yeni kampanyasında Turuncu avantaj ürünler %50'ye varan indirimler sunuyor.

15 Kasım'da başlayan ve 31 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek kampanyada Döşemeli ürün grubunda bulunan Toscana, Sofia, Rossini, Karlena, Merlin, Versay, Tempo, Panel ürün grubunda Toscana, Rossini, Merlin, Sofia, yatak ve yemek odası, Genç Odası ürün grubunda Wooden, Yatak ürün grubunda bulunan Pro V Guard modelleri Baza ve Başlık ürün grubunda Sofia modelleri %50 ye varan indirimlerle sizleri bekliyor.

Üstelik World Card ile yapılan alışverişlerde peşin fiyatına 9 taksit avantajını kaçırmayın.

Cazip Fiyat ve İndirim Avantajları
% 50’YE VARAN TURUNCU NOKTALI ÜRÜNLER

Merlin, Toscana, Rossini, Sofia, Karlena, Versay, Tempo Koltuk Takımları Merlin, Toscana, Rossini, Sofia Yatak ve Yemek Odası Takımları, Wooden Genç Odası Takımı, Pro V Guard Yatak, Sofia Baza ve Başlık.

% 30 İNDİRİMLİ
Perissa, Novita, Festa, Alvina, Venedik, Armada, Lavin, Prada, Lucia, İndigo, Piero Koltuk Takımları Perissa, Alvina, Festa, Novita, Lavin - Vienna Yemek, Yatak ve Genç Odası - Fora Genç Odası Active Natura, Active Sleep, Flexy , Melodi, King Plus, Silver X, CoolMax ve Prestige Cool Serisi Yataklar - Armoni, Otto Baza ve Başlık.

% 20 İNDİRİMLİ
Veyron, Martina, İkon, Vienna, Avangard Koltuk Takımları - Vega, Arte Delüx Takım - Monet Köşe Veyron, Martina, Armada, Prada, Lorenz, Helen Yatak ve Yemek Odası Takımları - Helen, Wooden Genç Odaları Vienna Baza ve Başlık.

% 10 İNDİRİMLİ
Natura, Siena,Petra, Dorea, Rita, Monza, Lorenz, Twin Delüx Takım Natura, Siena, Petra, Rita, Dorea Yatak ve Yemek Odası Takımları - Nero, Butterfly, Novita, Rossini, Esca, Sunset Genç Odaları Double Hybrid Comfort - Orthopaedic Hybrid Comfort Yatak - Assago Başlık.




İlgili etiketler : Mondi, Mondi Home, Mobilya, Kampanya,

Kampanya Sahibi

Mondi
  • Eklenme Tarihi

    : 18 Kasım 2021
  • Güncelleme Tarihi

    : 18 Kasım 2021
  • Geçerlilik Tarihi

    : 31 Aralık 2021
  • Trafik

    : 720

Benzer Kampanyalar

  • Bellona Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona'da Alışverişe Çay Kahve Makinesi Hediye

    Bellona’dan yeni yılda Evinize Yakışır Fırsatlar!  Türkiye'nin en büyük mobilya markalarından Bellona, 1 Ocak - 29 Şubat 2024 tarihleri arasında 78.900 TL ve üzeri alışverişleriniz...
    5 Ocak 20241524 defa incelendi